طرز تهیه سالاد سیب زمینی سالاد سیب زمینی روش پخت سالاد سیب زمینی ایتالیایی پرطفدارترین غذاهای دنیا انواع سالاد ایتالیایی

همیشه غذای ایتالیایی طرفدار داشته و به جرأت میتوان گفت ایتالیا مهد پخت پرطرفدارترین های دنیا میباشد؛ پیتزای ایتالیایی از آفریقای جنوبی تا آمریکای شمالی طرفدار دارد؛ پاستا از شرقی ترین نقطه ی آسیا تا غربی ترین نقطه ی اروپا به انواع مختلفی طبخ میشود و آن هم پرطرفدار است. ولی امروز ما میخواهیم درباره ی سالادی حرف بزنیم که دست کمی از پاستا و پیتزا ندارد. سالاد سیب زمینی ایتالیایی به ترکیب مزه های ساده ولی خارق العاده معروف است؛ البته طعم آن با گوجه فرنگی خشک شده و جعفری تازه بسیار خوشمزه تر است.

مواد لازم:

  • سیب زمینی ریز , با پوست یا سیب زمینی بزرگ نصف شده : 450 گر
  •  ماست ساده : 4 قاشق غذاخوری
  •  سس مایونز : 4 قاشق غذاخوری
  • گوجه فرنگی در آفتاب خشک شده : 8 عدد
  •  برگ جعفری , خرد شده : 2 قاشق غذاخوری
  •  نمک : به میزان لازم
  •  فلفل : به میزان لازم

 

طرز تهیه:

1. پوست سیب زمینی ها را خوب بشویید و در یک قابلمه بزرگ حاوی آب بریزید . بگذارید آب جوش بیاید , سپس سیب زمینی ها را به مدت 8 تا 12 دقیقه بپزید تا فقط نرم شوند .

2. گوجه فرنگی خشک را با یک چاقوی تیز به خلال های نازک خرد نمایید .

3. برای تهیه سس سالاد , ماست و مایونز را در یک کاسه مخلوط نمایید و به آن نمک و فلفل بزنید . پس از آن گوجه فرنگی و جعفری خرد شده را به آن ها بیافزایید و خوب مخلوط نمایید .

4. سیب زمینی ها را با یک کفگیر از قابلمه خارج نمایید , آن ها را آّکش نموده , کنار بگذارید تا سرد شوند . سیب زمینی های درشت را به قطعه های 5 سانتیمتری خرد نمایید .

5. سس سالاد را روی سیب زمینی ها بریزید تا سطح آن ها را بپوشاند .

6. سالاد را به مدت 20 دقیقه در یخچال قرار دهید تا خنک شود و آن را به عنوان پیش غذا یا در کنار یک وعده غذا , سرو نمایید .

توصیه سرآشپز:

اگر از سیب زمینی بزرگ استفاده می نمایید , روش بهتر این است که قبل از پخت آن ها را خرد نمایید . هر چند سیب زمینی های خرد شده زودتر می پزند , ولی زود هم له می شوند و ظاهر غذای شما را زشت می می نمایند .

منبع: برترینها

ارسال شده در 21 شهریور 1395 توسط دکتر سلام با موضوع آشپزی رژیمی و سالم

پیشنهاد سردبیر

  • اهمیت مصرف ویتامین سی در کنار آهن
  • اسطوخودوس را با مرکبات ترکیب کنید بنوشید و بخوابید
  • این علائم از نارسایی های کبد خبر میدهند
  • پیشگیری از ابتلا به مشکلات مفاصل
  • راه حل ورزشی برای اشتهای زیاد
  • چگونه از شامپو بهترین استفاده را بکنیم
  • مطالب مهم جنسی مخصوص آقایان
  • ایجاد سردی در روابط
  • تامین 40 درصد داروی هموفیلی‌ها از محل صادرات پلاسما
  • جو و کاهش کلسترول
  • شکل گیری انواع فوبیا با مشاهده فیلم ترسناک
  • مشکلات روحی در والدین پس از به دنیا آمدن نوزاد
  • پیامدهای ناگوار استعمال دخانیات
  • چند ترفند برای اینکه بهترین مامان دنیا باشید
  • چک لیستی از خاصیت آویشن
  • محبوبترین ها

  • مقابله با ویروس‌ها با بارهنگ
  • ترفندهای طب سنتی برای مبتلایان به سنگ کلیه
  • چای کامبوجا را بشناسید
  • تفاوت مزاج در سنین مختلف
  • نوشیدنی برای پاک کردن روده
  • روش تهیه آنتی بیوتیک در خانه
  • آموزش درست کردن دمنوش برای کسانیکه یبوست دارند
  • از مصرف آب زنجبیل غافل نشوید
  • زردچوبه مسکنی مناسب
  • بهبودی تب‌ها و انسداد مجاری صفراوی با کاسنی
  • چای مناسب برای خود را با توجه به گروه خونیتان انتخاب کنید
  • لیستی از گیاهان دارویی موثر برای تقویت مو
  • مصرف داروهای گیاهی آرام بخش به جای مسکن
  • داروهای خانگی برای زخم معده
  • توصیه های طب سنتی درمورد زنان باردار
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است