کلینیک صدف
دکتر فرح آل قیس
متخصص کاشت و پیوند مو
دکتر عباسی
دکتر محسن عباسی
متخصص جراحی دهان، فک و صورت، ایمپلنتولوژیست
بیوتی لیزر
بیوتی‌لیزر
دکتر کیان‌پیشه
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
دکتر بابایی
دکتر بابایی
متخصص پوست،مو، زیبایی، لیزر
دیبا
کلینیک تخصصی دیبا
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
ایران نوین
کلینیک ایران نوین
کاشت مو
دکتر شاهین شمس
دکتر شاهین شمس
متخصص جراحی فک و صورت
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک دندانپزشکی رویال
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ

italianpotatosalad

همیشه غذای ایتالیایی طرفدار داشته و به جرأت میتوان گفت ایتالیا مهد پخت پرطرفدارترین های دنیا میباشد؛ پیتزای ایتالیایی از آفریقای جنوبی تا آمریکای شمالی طرفدار دارد؛ پاستا از شرقی ترین نقطه ی آسیا تا غربی ترین نقطه ی اروپا به انواع مختلفی طبخ میشود و آن هم پرطرفدار است. ولی امروز ما میخواهیم درباره ی سالادی حرف بزنیم که دست کمی از پاستا و پیتزا ندارد. سالاد سیب زمینی ایتالیایی به ترکیب مزه های ساده ولی خارق العاده معروف است؛ البته طعم آن با گوجه فرنگی خشک شده و جعفری تازه بسیار خوشمزه تر است.

مواد لازم:

  • سیب زمینی ریز , با پوست یا سیب زمینی بزرگ نصف شده : 450 گر
  •  ماست ساده : 4 قاشق غذاخوری
  •  سس مایونز : 4 قاشق غذاخوری
  • گوجه فرنگی در آفتاب خشک شده : 8 عدد
  •  برگ جعفری , خرد شده : 2 قاشق غذاخوری
  •  نمک : به میزان لازم
  •  فلفل : به میزان لازم

 

طرز تهیه:

1. پوست سیب زمینی ها را خوب بشویید و در یک قابلمه بزرگ حاوی آب بریزید . بگذارید آب جوش بیاید , سپس سیب زمینی ها را به مدت 8 تا 12 دقیقه بپزید تا فقط نرم شوند .

2. گوجه فرنگی خشک را با یک چاقوی تیز به خلال های نازک خرد نمایید .

3. برای تهیه سس سالاد , ماست و مایونز را در یک کاسه مخلوط نمایید و به آن نمک و فلفل بزنید . پس از آن گوجه فرنگی و جعفری خرد شده را به آن ها بیافزایید و خوب مخلوط نمایید .

4. سیب زمینی ها را با یک کفگیر از قابلمه خارج نمایید , آن ها را آّکش نموده , کنار بگذارید تا سرد شوند . سیب زمینی های درشت را به قطعه های 5 سانتیمتری خرد نمایید .

5. سس سالاد را روی سیب زمینی ها بریزید تا سطح آن ها را بپوشاند .

6. سالاد را به مدت 20 دقیقه در یخچال قرار دهید تا خنک شود و آن را به عنوان پیش غذا یا در کنار یک وعده غذا , سرو نمایید .

توصیه سرآشپز:

اگر از سیب زمینی بزرگ استفاده می نمایید , روش بهتر این است که قبل از پخت آن ها را خرد نمایید . هر چند سیب زمینی های خرد شده زودتر می پزند , ولی زود هم له می شوند و ظاهر غذای شما را زشت می می نمایند .

منبع: برترینها

5 1000
ارسال شده در 21 شهریور 1395 توسط با موضوع آشپزی رژیمی و سالم
ویزیت یاب
کلینیک صدف
دندانپزشکی دکترسلام

درباره ی دکتر سلام

مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما پذیرش آگهی
x