_mg_2840_small

به گزارش دکتر سلام یکی از مواردی که باید در قربانی دام ها به آن توجه ویژه ای بشود این است که گوشت قربانی را بلا فاصله پس از ذبح نباید مصرف کرد، بلکه باید حداقل ۲۴ ساعت، در یخچال نگهداری و پس از این مدت مصرف شود. این وقفه به منظور جلوگیری از انتقال بیماری های مشترک بین انسان و دام می باشد.

محمدباقر حاج‌کاظمی معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان زنجان: بر عدم استفاده بلافاصله گوشت قربانی تأکید کرد و گفت: برای جلوگیری از بروز بیماری‌های مشترک بین انسان و دام از مصرف بلافاصله گوشت دام ذبح شده پرهیز کنید.

وی همچنین بر رعایت موازین بهداشتی در هنگام ذبح دام تاکید کرد و گفت: رعایت موارد بهداشتی مانع از ابتلای مصرف کنندگان به بیماری‌های مشترک بین انسان و دام مانند تب مالت، سیاه زخم، تب کریمه کنگو و… می‌شود.

معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان زنجان همچنین بر استفاده از وسایل حفاظتی مخصوصاً دستکش هنگام ذبح تأکید کرد.

حاج‌کاظمی خاطر نشان کرد: افراد بلافاصله دام ذبح شده را مصرف نکنند و حداقل 24 ساعت آن را در یخچال معمولی (دمای بین صفر تا 4 درجه سانتی‌گراد) نگه دارند چراکه در اثر فرایند جمود نعشی و ایجاد اسیدهای آلی در گوشت بسیاری از عوامل بیماری‌زا از بین می‌روند.

منبع:تسنیم

ارسال شده در 22 شهریور 1395 توسط دکتر سلام با موضوع اخبار پزشکی

پیشنهاد سردبیر

  • اهمیت انتخاب سفره یکبار مصرف مناسب
  • درمان افسردگی با حس کردن احساسات خود
  • مصرف صرف داروهاي گياهي ديابت را درمان نمي‌كند
  • کمک به شخص معتاد باید چگونه باشد
  • مراقبت های لازم در خصوص گفتگو با فرزند
  • ترمیم عضلات و خواب
  • چطور هوس خوردن را از بین ببریم؟
  • عکس های انگور فرنگی سیاه
  • سالمندان حتما به خرید بروند
  • سبزی و میوه دشمن سیگار
  • اعتماد کردن به گوش راست یا چپ؟
  • مراجعه به دندانپزشکی سبب جلوگیریه بسیاری از بیماری ها می شود
  • افزایش چند برابری میزان تخت بیمارستانی در کشور
  • اهمیت مصرف کلسیم
  • موثرترین روشها برای کنترل میزان قند خون
  • محبوبترین ها

  • کنترل سلامت قند خون با تمرکز حواس روزانه
  • تخم مرغ بخورید تا احتمال ابتلا به دیابت نوع 2 کمتر شود
  • متابولیسم قند
  • نحوه تشخیص بیماری قند (دیابت)
  • سرعت متابولیسم پایه(BMR)چگونه محاسبه می شود؟
  • با پانکراس مصنوعی خودکار دیابت نوع 1 بهبود می یابد
  • زمینه سازی بدن برای دیابت گرفتن
  • بیماران مبتلا به دیابت نوع 2 به رژیم خود توجه کنید
  • شیوه غلط زندگی از عوامل عمده مرگ ایرانی ها
  • پسوریازیس با بیماری قند چه ارتباطی دارد
  • مقابله با بیماری های قلبی و عروقی
  • بر عود سرطان سینه کاهش مصرف کربوهیدرات چه تاثیری دارد؟
  • در انتخاب میوه افراد دیابتی احتیاط کنند
  • آیا غذاهای حاوی امگا 3 برای بیماران دیابتی مفید است
  • در بیماران دیابتی تاثیر سلولهای بنیادی در ترمیم استخوان
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است