کلینیک شارلوت
کلینیک شارلوت
کلیه خدمات پوست،مو و زیبایی
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک دندانپزشکی رویال
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
کلینیک صدف
دکتر فرح آل قیس
متخصص کاشت و پیوند مو
دیبا
کلینیک تخصصی دیبا
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
دکتر آزاده آقازاده
دکتر آزاده آقازاده
ماموگرافی، سونوگرافی دیجیتال
دکتر بابایی
دکتر بابایی
متخصص پوست،مو، زیبایی، لیزر
دکتر عباسی
دکتر محسن عباسی
متخصص جراحی دهان، فک و صورت، ایمپلنتولوژیست

گلودرد و آنفولانزا فواید زنجبیل سرماخوردگی و گلودرد زنجبیل درمان با زنجبیل خواص زنجبیل استفاده از زنجبیل

می توانید از زنجبیل برای درمان انواع مشکلات خود کمک بگیرید و اجازه ندهید بیماری های عفونی مانند سرماخوردگی و گلودرد به شما آسیب برساند از خواص درمانی زنجبیل اطلاع پیدا کنید و از آن در مصارف خانگی بهره بگیرید پیشگیری و کنترل میگرن، درمان سردرد، تهوع و اختلالات عصبی و دفع سموم بدن کمک بگیرید.

زنجبیل گیاهی هندی و چینی است و مردم این کشورها بیش از ۴هزار سال است که از این گیاه در پخت و پز استفاده می‌کنند.

 

متخصصان طب هندی، زنجبیل را داروی جهانی می‌نامند. قسمت مورد استفاده زنجبیل ساقه متورم شده زیرزمینی آن است که ریزوم نام دارد.علت معجزه‌گر بودن این گیاه، اجزای تشکیل‌دهنده آن است که شامل نشاسته، رزین و اسانس‌هاست که بوی خاصی به آن می‌بخشد و به نظر می‌رسد بیشتر ارزش درمانی زنجبیل به علت ترکیبات ادویه‌ای آن، یعنی جینجرول‌هاست که طعم تند و سوزاننده‌ای به این گیاه دارویی می‌دهند.

زنجبیل تازه، شربت زنجبیل و چای زنجبیل در بدن تولید گرما می‌کند و به این وسیله مواد سمی را به صورت عرق از بدن خارج می‌کند.

این گیاه بهترین دارو برای درمان سرماخوردگی و گلودرد است. هنگامی که حس کردید دچار سرماخوردگی شده‌اید، چند بار در روز چای زنجبیل بنوشید و اگر گلودرد دارید می‌توانید با این چای قرقره کنید.

چای زنجبیل هر چه بیشتر دم بکشد، طعمش تندتر می‌شود؛ حتی می‌توان آن را بعد از سرد شدن در یخچال گذاشت و مانند یک نوشابه سرد نوشید ولی به این نکته توجه کنید که اگر دچار سنگ صفرا هستید از مصرف زنجبیل بپرهیزید زیرا مصرف بیش از حد آن نیز می‌تواند سبب گرمازدگی جزئی شود.

زنجبیل که از قدیم الایام مورد مصرف مردم ایران، هند و چین بوده است امروزه در تمام دنیا به عنوان گیاهی دوست داشتنی مصرف می شود .

زنجبیل تازه و شربت زنجبیل با چای زنجبیل در بدن گرما تولید کرده و بدین وسیله مواد سمی و زائد بدن را بصورت عرق از بدن خارج می سازد . این گیاه برای خانم هائی که عادت ماهیانه آنها عقب می افتند نیزتجویز شده است.

به نظرمی رسد که استفاده ازچای زنجبیل هضم را آسان کرده و اثرات سودمندی در رفع تهوع خواهد داشت ، همچنین به عنوان درمانی سنتی برای سرماخوردگی ، گلودرد و آنفولانزا به کار می رود.

در برخی از منابع به مزه تند زنجبیل اشاره شده و استفاده توام زنجبیل با برگ نعناع به شکل میکس شده در تهیه چای را به عنوان راهکاری برای حذف این تندی برشمرده اند. البته با افزودن آب بیشتر نیز نیتوان از تندی آن کاست.

دانشمندان توصیه می کنند برای کنترل میگرن از زنجبیل استفاده کنید.

میگرن و زنجبیل زیرا این گیاه دارویی مفید، برای پیشگیری و کنترل میگرن در حد داروهای شیمیایی مصنوعی مدرن که احتمالا دارای عوارض جانبی نیز هستند، موثر است.

طبق نظر دکتر کریشنا سریواستاوا از دانشگاه اودنسن دانمارک، زنجبیل که برای سال‌های متمادی در کشورهای مختلف جهان برای درمان سردرد، تهوع و اختلالات عصبی مورد استفاده قرار می‌گرفته است تاثیری دارد که برای کنترل ناراحتی های فوق از نظر دانش فیزیولوژی منطقی به نظر می رسد.

وی می‌گوید: زنجبیل مانند آسپرین و برخی از سایر داروهای دیگر ضدمیگرن برای کنترل عکس العمل‌های التهابی شامل هیستامین و درد کمک می‌کند.

پیشنهاد می‌شود که با احساس اختلال دید که معمولا اولین علامت شروع حمله میگرن است زنجبیل خورد؛ یعنی حدود 600 ـ 500 میلی گرم که در حدود 3/1 قاشق مرباخوری است پودر زنجبیل را در آب ساده ریخته و خورد.

اما اگر بیماران مبتلا به میگرن مصرف ریشه زنجبیل تازه را در برنامه رژیم غذایی خود قرار دهند، از نظر تکرار و شدت هر حمله تخفیف قابل ملاحظه‌ای را مشاهده خواهند کرد.

سردردهای میگرنی که 10 درصد جمعیت را تشکیل می‌دهد، در زن‌ها شایع‌تر است و بهتر است افراد مستعد، از خوردن شکلات و پنیر کهنه که باعث شروع سردردهای میگرنی می‌شود و همچنین مصرف الکل، کنسروها و غذاهای حاوی ادویه مخصوص غذای چینی (مونوسدیم گلوتامات) که طعمی شبیه گوشت ایجاد می‌کند، پرهیز کنند.

منبع: همشهری آنلاین

الودکتر

5 1000
ارسال شده در 28 شهریور 1395 توسط با موضوع طب سنتی و گیاهان دارویی

پیشنهاد سردبیر

  • در مراقبت های سلامت دهان ودندان چه حقایقی وجود دارد؟
  • تاثیرات فیلم های غیر اخلاقی بر روابط زناشویی
  • تاثیر نوشیدنی شیرین بر افزایش حجم شکم
  • چرا زنان در معرض خطر افسردگی قرار می گیرند
  • فاکتورهای روانشناختی چه تاثیری بر سلامت سالمندان دارد؟
  • اندازه‌ گرفتن چربی بدن چه شیوه هایی دارد؟
  • بررسی نشانه های کمبود آهن و پیامد های خطرناک آن برای سلامتی
  • خورد و خوراک مبتلایان به آلزایمر
  • محبوبترین ها

  • بررسی فواید و مضرات انواع کره
  • خوراکی هایی که مصرفشان را از یاد برده ایم
  • غیر فعال کردن هورمون های افزایش وزن با این روش ها
  • برای مصرف نان این نکات را در نظر بگیرید
  • نوشیدنی های سرشار از قند
  • اهمیت حفظ تعادل در مصرف نمک
  • اخطار برای این ماده مضر در بستنی
  • مصرف جگر خوب است یا بد؟
  • رپورتاژ

  • لبخندی دلنشین و جذاب
  • طعم چهره ای نو را بچشید
  • دندانپزشکی زیبایی و ایمپلنت
  • شامپوهای ضد ریزش و رویش مجدد مو حاوی کافئین
  • رفع افتادگی پلک به روش پلاسماجت دکتر خیرخواه
  • ارکید
    دندانپزشکی دکترسلام
    کلینیک صدف

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما
    x