موضوعات

قانون 5 ثانیه را فراموش کنید

five-second-rule-of-dropped-food-supported-by-science
غذایی که روی زمین می افتد دیگر قابل استفاده نیست و مطمئنا آلوده می شود بهتر است بدانید مواد غذایی مانند هندوانه  نان، نان و کره، آب‌نبات چسبناک بلافاصله پس از تماس با سطوح مانند کاشی سرامیک، چوب و فرش ،آلوده می شوند و نباید مصرف شوند و قاونو 5 ثانیه شامل آن ها نمی شود.

باوری عمومی جود داشته است که اگر زودتر از پنج ثانیه غذای افتاده بر روی زمین را برداریم، می‌توان آن را خورد، اما شاید زمان بازنگری در این قانون پنج ثانیه فرارسیده باشد.

به گزارش آسوشیتدپرس پژوهشگران در دانشگاه راتگرز در نیوجرسی در بررسی دید دریافتند که باکتری به‌محض افتادن غذا روی زمین می‌توانند آن را آلوده کنند.

این یافته‌ها اخیراً در ژورنال جامعه میکروبیولوژی آمریکا منتشرشده است.

دانالد شافنر یکی از این پژوهشگران می‌گوید قانون پنج ثانیه «ساده کردن بیش‌ازحد آن چیزی که واقعاً هنگام انتقال باکتری از سطح به غذا رخ می‌دهد.»

پژوهش شافنر نخستین پژوهشی نیست به این نتیجه رسیده‌اند که قانون پنج ثانیه به‌عنوان بهانه‌ای برای خوردن ساندویچی که روی زمین افتاده است، نادرست است.

این پژوهش نشان داد که نه‌تنها هر چه زمان تماس غذا با سطح آلوده بیشتر باشد، باکتری‌های بیشتری به آن منتقل می‌شوند، بلکه نوع و سطحی که با آن تماس پیدا می‌کند به همان اندازه یا حتی بیشتر مهم هستند.

پژوهشگران راتگرز با هندوان روی سطح فولاد زنگ نزن، کاشی سرامیک، چوب و فرش آزمایش انجام دادند.

آنان دریافتند که هندوانه بیش از همه در تماس با سطح آلوده می‌شود، و انتقال باکتری‌ها بیش از همه با وجود رطوبت تشدید می‌شود.

خبرفارسی

writer.n1

22 شهریور 1395

مطالب مرتبط

  • هر چند وقت یک بار باید دوش بگیریم؟
  • نظافت شیرآلات خانگی
  • خطرات استفاده از لیوان های آلوده
  • در پائیز از شر سرما خوردگی در امان باشید
  • بروز مقاومت آنتی بیوتیکی در بدن
  • با بوی بد پا خداحافظی کنید
  • دروغ بزرگی به نام حجامت 21 نقطه ای
  • از مضرات رژ لب خبر دارید؟
  • آیا میدانید خوش بو کننده های هوا چقدر مضر هستند؟
  • 45 ماده سمی که گرد و غبارِ درون خانه ها به همراه دارند
  • اصول صحیح تمیز نگه داشتن رختخواب
  • با رعایت این نکات در محل کار، سلامت خود را تضمین کنید
  • اصول مراقبت و استفاده از لنزهای مختلف چشمی
  • روش های پیشگیری کننده از انتقال سرماخوردگی
  • مراقب بهداشت مکان خواب خود باشید !
  • پربازدیدترین مطالب

  • نکات مورد توجه در حمام کردن خانم ها
  • از این اقلام دوری کنید تا به سرطان مبتلا نشوید
  • انواع آسیب های پودرهای بهداشتی
  • عوارض استفاده بیش از حد از شوینده ها
  • رخدادهایی که هنگام خواب بوجود می آید
  • دلایل بسیار عجیب و باورنکردنی اضاف وزن
  • 9 عادت خوب خانمهای کل دنیا
  • درباره استفاده از آنتی باکتریال ها
  • شیر و استریلیزاسیون کردن آن
  • چگونه در بیمارستان ایمن بمانیم
  • آرایش غلیظ و زیاد چه پیامدهایی را به همراه دارد؟
  • با این سبک زندگی پیر خواهید شد!
  • زیاد شستن با صابون هم ضرر دارد
  • علت افزایش چاقی و فشار خون در دانشجویان
  • برای تمیز کردن سینک ظرفشویی این کارها را انجام دهید
  • داغ ترین مطالب و مقالات

  • درمان گرفتگی در بینی خردسالان
  • خاصیت های معجزه آسای آناناس
  • تاثیر نیکوتین بر سیستم عصبی
  • تاثیرات مثبت گل درمانی بر بدن
  • نفاس پس از زایمان و شیردهی
  • برطرف کردن اسهال در خردسالان
  • افزایش مهارت های اجتماعی برای دوست یابی
  • پرهیزات مهم در فصل پاییز
  • نشانه های سلامت یک کودک دو ساله
  • بررسی علل بروز حاملگی کاذب
  • رسیدن به شکم صاف با مصرف نوعی معجون
  • بررسی جنین بعد از سی هفته
  • اسرار مصرف موز
  • عوامل استرس زا در زندگی
  • اهمیت رازداری در زندگی دونفره
  • پیشنهاد سردبیر

  • 4 حرکت معجزه اسا برای کوچک کردن شکمتان
  • به چه دلایلی توصیه می شود ماهی بخوریم
  • لجبازی در سنین پایین
  • نشانه های سکته مغزی در چشم
  • انرژی سازی بدن با این ویتامین
  • بر علیه خودکشی با این نوشیدنی
  • نکاتی که قبل از انتخاب روانشناس باید بدانید
  • خورد و خوراک مناسب افطار
  • از بیماری لژیونر چه می دانید؟
  • اسنک های پیشنهادی سالم برای گردشگری نیم روزی
  • متداول ترین سوالات در مورد عادت ماهیانه
  • دفع سموم بدن با کمک زنجبیل
  • افزایش میزان بهبودی دیابت و پیگیری بلند مدت پس از جراحی چاقی
  • اهمیت شیر مادر در کاهش مرگ و مير نوزادان
  • يك محقق ايراني موفق به بررسي خاصيت آنتي اكسيداني پنج گياه شد
  • 
       
    
    x