کلینیک صدف
دکتر فرح آل قیس
متخصص کاشت و پیوند مو
دکتر عباسی
دکتر محسن عباسی
متخصص جراحی دهان، فک و صورت، ایمپلنتولوژیست
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک دندانپزشکی رویال
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
دکتر بابایی
دکتر بابایی
متخصص پوست،مو، زیبایی، لیزر
دکتر آزاده آقازاده
دکتر آزاده آقازاده
ماموگرافی، سونوگرافی دیجیتال
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
کلینیک شارلوت
کلینیک شارلوت
کلیه خدمات پوست،مو و زیبایی
دکتر فرزاد فرامرزی
دکتر فرزاد فرامرزی
فوق تخصص گوارش و كبد و آندوسكوپی
دیبا
کلینیک تخصصی دیبا
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ

grape-sap-610x225

با پایان گرفتن تابستان و آمدن فصل های سرد لازم است تا ما هم تغییراتی را در در برنامه غذایی خود جای دهیم . از جمله این تغییرات را می توان به گنجاندن شیره انگور در سفره غذایی اشاره کرد . خصوصا این ماده برای بیمارانی که از التهاب در ناحیه گلو رنج می برند توصیه می شود.

در منابع طب سنتی ایرانی، شیره انگور را دبس یا دوشاب می‌نامند. به گفته دکتر سمیه خلیل‌زاده، متخصص طب سنتی، طبیعت این خوراکی، گرم و تر است و در فصول سرد سال باید به دلیل خواص مفیدی که شیره انگور دارد، حتما از فواید آن بهره برد.
این متخصص طب سنتی در این‌باره گفت: «یکی از خواص شیره انگور اثر ضدالتهابی و نرم‌کنندگی در ناحیه حلق است، به همین دلیل افرادی که به‌خصوص در فصول سرد سال دچار التهاب‌ حلق می‌شوند و  به دنبال آن سرفه می‌کنند، توصیه می‌شود که از غرغره شیره انگور با آب استفاده کنند.»

وی در ادامه افزود: «از منظر طب سنتی، شیره انگور خصلت‌های زیادی دارد؛ مولد خون صالح (خون سالم و طبیعی و بدون مواد زاید)، افزایش‌دهنده وزن بدن، بازکننده گرفتگی‌هاست و برای درمان صرع، کهیر، سرفه مزمن، تپش قلب و لاغری مفرط، ضعف احشا، یرقان و همچنین بیماری‌های طحال، افسردگی و غضب مفید است و برای روان کردن ادرار نیز  از آن استفاده می‌شود.»

دکتر خلیل‌زاده همچنین تاکید کرد که یکی دیگر از فواید دوشاب، غلیظ کردن شیر مادر است، به همین دلیل اگر شیر مادری رقیق باشد، می‌تواند در کنار بقیه درمان‌ها شیره انگور را مصرف کند.

این متخصص طب سنتی در نهایت نیز با بیان اینکه مصلح دوشاب یا شیره انگور، تخم ریحان است، گفت: «معمولا برای تهیه دوشاب، آب انگور شیرین و رسیده را گرفته، صاف کرده و تحت حرارت قرار می‌دهند تا‌ سه‌چهارم آب آن تبخیر شود. سپس بر آن خاک رس می‌زنند و می‌گذارند تا جرم آن ته‌نشین شده و شیرین شود. تا زمانی که به آن خاک نزنند، شیره انگور به خوبی شیرین نمی‌شود و ناصاف خواهد بود.

5 1000
ارسال شده در 23 شهریور 1395 توسط با موضوع طب سنتی و گیاهان دارویی

پیشنهاد سردبیر

  • كودكان زير دو سال نبايد بدون تجويز پزشك داروهاي سرماخوردگي بخورند
  • نتایج حاصل از پیوند صورت یک زن
  • روشی جدید برای خلاصی از سیاه شدن آرنج ها و زیر بغل
  • زیباترین مرد دنیا و این ویژگی ها
  • اطلاعاتی جالب درباره آبسه دهان و دندان
  • بیمه شدن عمر با دریافت منیزیم
  • خوراکی های مفید برای کبد را بشناسیم
  • استفاده از لوازم برقی و خطر بیماری قلبی!
  • محبوبترین ها

  • بدست اوردن زیباترین اندام با خوابیدن!
  • تقویت حافظه صوتی از طریق تحریک مغناطیسی
  • شیوع بیماری نادر تنفسی در تهران
  • تاثیر مصرف ماست بر درمان افسردگی
  • چگونه از خفه شدن فرزندتان جلوگیری کنید؟!
  • چگونه از فاسد بودن سوسیس و کالباس مطلع بشویم؟!
  • کاهش خطر سرطان پانکراس با مصرف آسپرین
  • با لیپولیزر چه کارهایی می توان کرد
  • رپورتاژ

  • درمان افتادگی پلک به روش پلاسما
  • فیزیوتراپی- راه حلی برای بهبود حرکت
  • رفع افتادگی پلک به روش پلاسماجت دکتر خیرخواه
  • انواع گردشگری سلامت و پزشکی
  • کبد چرب خود را با گیاه ماریتیغال درمان کنید
  • ارکید
    دندانپزشکی دکترسلام
    تلگرام دکتر سلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما
    x