دکتر نداف کرمانی
دکتر مجید نداف کرمانی
فوق‌تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
کلینیک دیبا
دندانپزشکی دیبا
کلینیک تخصصی
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو پلاسماجت
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
دکتر رضا شعبان‌پور
دکتر رضا شعبان‌پور
طراحی لبخند با لومینییرز سرامیکی بدون کوچک‌ترین تراش
نیلوفر داوودپور
دکتر نیلوفر داودپور
ارائه خدمات ترمیمی-زیبایی
دکتر افشین قرایی
افشین قرایی
کارشناس شنوایی سنجی
آزمایشگاه نیلو
آزمایشگاه نیلو
اختلالات اسيد امينه
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
دکتر وحید عارفی
دکتر وحید عارفی
متخصص لمینیت و زیبایی
کلینیک یکتا
کلینیک یکتا
کلینیک تخصصی پوست و مو
کلینیک ساج
پلی‌کلینیک شبانه‌روزی ساج
هر آنچه شما می‌خواهید
دکتر محمدرضا کاظمی
دکتر محمدرضا کاظمی
فوق‌تخصص درد
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
دندانپزشکی عمومی

روش تهیه حلیم با مرغ حلیم مرغ تهیه حلیم با مرغ اهمیت تهیه حلیم با مرغ

 

برخی افراد از مزه حلیم با گوشت قرمز خوششان نمی آید و بیشتر با گوشت مرغ موافق هستند برای تهیه حلیم با گوشت مرغ می توانید از دستور زیر کمک بگیرید با موادی مانند مرغ ،بلغور گندم ،شیر و مقداری شکر و دارچین می توانید به راحتی این حلیم خوشمزه را تهیه کنید.

 

مرغ 400 گرم

بلغور گندم 4 لیوان

شیر 2 لیوان

شکر ، دارچین ، نمک و کره به مقدار لازم

  • برای: 4 نفر
  • زمـان: بیشتر از دو ساعت
  • روش: حرفه ای

بلغور گندم و مرغ را جداگانه بپزید . مرغ پخته را ریش ریش کنید سپس به گندم های پخته اضافه نمایید.قابلمه حلیم را روی حرارت ملایم قرار دهید و شیر را اضافه کنید. پس از اینکه حلیم غلیظ شد هم بزنید تا حلیم ته نگیرد . پس از آماده شدن حلیم مقدار کمی نمک بزنید. سپس در ظرف بریزید و با کره آب شده ، پودر دارچین و شکر تزیین و سرو کنید ( میتوانید برای یکدست شدن حلیم پس از اضافه کردن شیر حلیم را با میکسر بزنید ).میتوانید در زمان پخت حلیم 1 چوب دارچین داخل آن بیندازید و پس از پخت چوب دارچین را خارج کنید . هرچه حرارت زیر قابلمه حلیم کمتر باشد و حلیم بیشتر بماند خوشمزه تر خواهد شد. میتوانید بجای مرغ از گوشت بلدرچین و بوقلمون نیز استفاده کنید.

آشپزی

 

5 1000
ارسال شده در 24 شهریور 1395 توسط با موضوع آشپزی رژیمی و سالم

پیشنهاد سردبیر

  • یادگیری بر پایه آزمایش و خطا
  • هر آنچه لازم است درباره رده بندی سرطان سینه بدانیم
  • بی حس شدن انگشتان پا به چه دلیل است؟
  • راه های آموزش کنترل بیماران دیابت نوع ۲
  • سلامتی بیشتر در گرو ورزش بیشتر
  • همه تاثیرات منفی خوردنی های شیرین بر سلامتی
  • رفع ناهنجاری های روانی با این محصول لبنی
  • اطلاعات کلی درباره داء الصدف
  • محبوبترین ها

  • نکات مهمی که باید درباره ندول یا گره تیروئید بدانید
  • نقش تغذیه در بیماری اوتیسم
  • ترفندهای آسان برای رفع تب
  • چگونه با واریس پا درگیر میشویم؟
  • تشخیص آلزایمر در خانم ها سخت تر است
  • علل ابتلا به گال و نشانه های آن
  • برطرف کردن فشار خون بالا در اسرع وقت
  • نباید از کنار این دردها به آسانی گذشت
  • رپورتاژ

  • ارائه بهترین خدمات دندانپزشکی در کلینیک رویال
  • دکتر پورحقیقی متخصص دندانپزشکی زیبایی
  • دندانپزشکی زیبایی و ترمیمی دیبا
  • خداوند متعال مو را برای زیبایی بندگانش قرار داده است
  • استحکام وسلامت استخوان فک= نجات دندان های لق
  • ارکید
    دندانپزشکی دکترسلام
    تلگرام دکتر سلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما
    x