مشاوره زیبایی
ساج
کلینیک ساج
زنان و زایمان
کلینیک ره یا
دکتر امید رحمانی
پزشک پوست مو زیبایی كاسمتولوژيست از فرانسه
ساختمان پزشکان، دکتر حبیب سهرابی
دکتر حبیب سهرابی
متخصص گوش،حلق،بینی جراح زیبایی بینی
چشمخانه، ساختمان پزشکان
کلینیک چشمخانه
به روز ترین تجهیزات و دانش چشم پزشکی
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
دکتر عباسی
دکتر محسن عباسی
متخصص جراحی دهان، فک و صورت، ایمپلنتولوژیست
کلینیک یکتا/ساختمان پزشکان
کلینیک یکتا
مجهزترین کلینیک پوست و مو زیبایی با دستگاه لیزر الکساندرایت
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
ایران نوین
کلینیک ایران نوین
کاشت مو
پیرایه
پوست، مو و زیبایی
بیوتی لیزر
بیوتی‌لیزر
دکتر کیان‌پیشه
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
دکتر هادی صادق /کلینیک
دکتر پژمان هادی صادق و دکتر پریسا هادی صادق
متخصص ارتودنسی
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی
دکتر بابایی
دکتر بابایی
متخصص پوست،مو، زیبایی، لیزر
کلینیک ارتوپدی سپید
کلینیک ارتوپدی سپید

عکس شیرینی کره ای شیرینی کره ای روش تهیه شیرینی کره ای

شیرینی کره ای گزینه مناسبی برای پذیرایی از میهمانان و همچنین عصرانه خوبی برای فرزندانتان است توصیه می کنیم با روش تهیه آن آشنا شوید و از طبخ شیرینی خانگی لذت ببرید روش حرفه ای تهیه این نوع شیرینی را در ادامه مطلب آورده ایم برای تزئین آن از کاکائو ، پودرپسته و دیگر مواد تزئین کننده خوراکی می توانید استفاده کنید.

آرد 2 لیوان

کره 220 گرم

تخم مرغ 1 عدد

شکر 1 لیوان

نمک 1/2 قاشق چایخوری

اسانس وانیل یا بادام تلخ 1/4 قاشق چایخوری

  • برای: 8 نفر
  • زمـان: یک تا یک و نیم ساعت
  • روش: حرفه ای

کره نرم شده در دمای اتاق و شکر را داخل کاسه ای بریزید و 5 دقیقه بزنید سپس تخم مرغ و اسانس وانیل را اضافه کنید و خوب بزنید تا یکدست شود ، آرد و نمک را مخلوط کنید و کم کم روی مواد دیگر الک و با قاشق مخلوط کنید تا خمیر نرمی بدست بیاد.فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود ، خمیر را داخل کیسه فریزر بسته بندی کنید و 1 ساعت داخل فریزر استراحت دهید تا خمیر سرد و سفت شود ، پس از استراحت خمیر را به ضخامت 1 سانتیمتر روی سطح کار باز کنید و با قالب شیرینی قالب بزنید.داخل سینی فر کاغذ روغنی قرار دهید و خمیرها را با فاصله داخل سینی بگذارید سپس سینی را داخل فری که گرم شده است 10 – 15 دقیقه قرار دهید تا شیرینی ها بپزند و طلایی شوند پس از پخت سینی را از فر خارج کنید و اجازه دهید شیرینی ها خوب سرد شوند سپس در ظرف بگذارید ( این شیرینی ها تا 10 روز در دمای اتاق قابل نگهداری میباشند ).بدلیل وجود کره دقت کنید خمیر شیرینی ها پیش از قرار دادن در فر سرد باشد تا در زمان پخت وا نرود ، میتوانید خمیر را فریز کنید و در زمانی که میخواهید خمیر را استفاده کنید.میتوانید با اضافه کردن پودر کاکائو ، زعفران ، رنگ های خوراکی و … طعم و رنگ متنوعی از خمیر داشته باشید ، در صورت تمایل میتوانید شیرینی ها را با شکلات ذوب شده ، پودر قند و … تزیین کنید.

 

آشپزی

5 1000
ارسال شده در 22 شهریور 1395 توسط با موضوع آشپزی رژیمی و سالم
پيلتن شاپ
دندانپزشکی دکترسلام

درباره ی دکتر سلام

مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما پذیرش آگهی
x