موضوعات

آموزش تهیه شیرینی عصرانه با طعم کره

fo2051

شیرینی کره ای گزینه مناسبی برای پذیرایی از میهمانان و همچنین عصرانه خوبی برای فرزندانتان است توصیه می کنیم با روش تهیه آن آشنا شوید و از طبخ شیرینی خانگی لذت ببرید روش حرفه ای تهیه این نوع شیرینی را در ادامه مطلب آورده ایم برای تزئین آن از کاکائو ، پودرپسته و دیگر مواد تزئین کننده خوراکی می توانید استفاده کنید.

آرد 2 لیوان

کره 220 گرم

تخم مرغ 1 عدد

شکر 1 لیوان

نمک 1/2 قاشق چایخوری

اسانس وانیل یا بادام تلخ 1/4 قاشق چایخوری

  • برای: 8 نفر
  • زمـان: یک تا یک و نیم ساعت
  • روش: حرفه ای

کره نرم شده در دمای اتاق و شکر را داخل کاسه ای بریزید و 5 دقیقه بزنید سپس تخم مرغ و اسانس وانیل را اضافه کنید و خوب بزنید تا یکدست شود ، آرد و نمک را مخلوط کنید و کم کم روی مواد دیگر الک و با قاشق مخلوط کنید تا خمیر نرمی بدست بیاد.فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود ، خمیر را داخل کیسه فریزر بسته بندی کنید و 1 ساعت داخل فریزر استراحت دهید تا خمیر سرد و سفت شود ، پس از استراحت خمیر را به ضخامت 1 سانتیمتر روی سطح کار باز کنید و با قالب شیرینی قالب بزنید.داخل سینی فر کاغذ روغنی قرار دهید و خمیرها را با فاصله داخل سینی بگذارید سپس سینی را داخل فری که گرم شده است 10 – 15 دقیقه قرار دهید تا شیرینی ها بپزند و طلایی شوند پس از پخت سینی را از فر خارج کنید و اجازه دهید شیرینی ها خوب سرد شوند سپس در ظرف بگذارید ( این شیرینی ها تا 10 روز در دمای اتاق قابل نگهداری میباشند ).بدلیل وجود کره دقت کنید خمیر شیرینی ها پیش از قرار دادن در فر سرد باشد تا در زمان پخت وا نرود ، میتوانید خمیر را فریز کنید و در زمانی که میخواهید خمیر را استفاده کنید.میتوانید با اضافه کردن پودر کاکائو ، زعفران ، رنگ های خوراکی و … طعم و رنگ متنوعی از خمیر داشته باشید ، در صورت تمایل میتوانید شیرینی ها را با شکلات ذوب شده ، پودر قند و … تزیین کنید.

 

آشپزی

writer.n1

23 شهریور 1395

مطالب مرتبط

  • دستور پخت اسلایس میوه های خشک
  • با پاکورا، سفره را به آتش بکشید
  • روش تهیه گراتین با سیب زمینی
  • آموزش تهیه تارت با بادام
  • خواص فوقالعاده خوراک عدسی را فراموش نکنید
  • سیب زمینی تنوری میان وعده ای سالم و آسان
  • دستور پخت مینی کیش مرغ و پنیر
  • مرغ و پنیر پارمسان پیشنهاد ویژه دکتر سلام
  • طرز تهیه آنچیلادای رژیمی
  • با املت سبزیجات به میز صبحانه جان بدهید
  • با این روش، سس هزارجزیره درست کنید
  • روش سنتی پخت آش گندم
  • پنکیک موز، انفجار مزه ها در بهترین لحظه ها
  • طرز تهیه کدوی کبابی رژیمی
  • دستور طبخ پای با طعم گوجه فرنگی
  • پربازدیدترین مطالب

  • خورش قیمه با ترکیبی جدید
  • دسر بی اشتها کننده
  • چگونه با اسفناج و ماست سس درست کنیم؟
  • اک مک سبوس دار خانگی
  • سالاد گل
  • نحوه پخت نوعی خوراک مرغ با سبزیجات
  • سالاد رنگارنگ روی نان تست
  • توصیه هایی پیرامون مواد غذایی فریز شده
  • با سیب زمینی و پنیر و تخم مرغ غذای متفاوت درست کنید
  • روش تهیه باقلوای رنگی
  • خوراکی از کدو حلوایی و برنج
  • آموزش ناشتایی سالم و مقوی بدون لبنیات
  • شیرینی گل های عسلی – بدون شکر
  • سوپ اسفناج و گندم
  • سوپ سالم پر از ویتامین c
  • داغ ترین مطالب و مقالات

  • بررسی علل ابتلا به سرطان استخوان
  • پیامدهای جسمی و روحی سقط جنین ناخواسته
  • توقف تولید پروتئین در باکتری ها
  • نوشیدن آب در کنار غذا ممنوع
  • درمان بیماری ها با کمک انواع آنتی بیوتیک ها
  • تاثیرات مختلف آسپرین بر بیماران دیابتی
  • سبزیجات مناسب برای ایجاد احساس سیری
  • احساس سیری بیشتر با استفاده از میوه ها
  • حرکات کششی و هزار و یک فایده!
  • باور کنید دیسک‌های کمرتان، نیاز به مراقبت دارند!
  • با پاکورا، سفره را به آتش بکشید
  • دستور پخت اسلایس میوه های خشک
  • آستیگماتیسم؛ از علت تا درمان
  • بی‌اختیاری ادرار و راه های پیشگیری از آن
  • آیا معاینه چشم دانش آموزان، ضرورت دارد؟
  • پیشنهاد سردبیر

  • چگونگی گازگرفتن زبان توسط فرد
  • هشدارها و علائم اورژانسی در حاملگی
  • فواید این ماده معدنی برای آلزایمر
  • تعریف آنافیلاکسی – بیماری ها و شرایط
  • نشانه های سندرم پاتلوفمورال و راه تشخیصی
  • با این ده عادت غذایی شما چاق خواهید شد
  • فرزند ناخلف با افسردگی در بارداری
  • استاندارد حمام بردن اطفال
  • تازه ترین اطلاعات درباره تبخال زدن در دیدگان
  • علائم اولیه باردارشدن را بدانید
  • از کجا بدانیم ویتامین ث بدنمان کم شده
  • خواص شفابخش این دانه را می دانید؟
  • کنترل بوی عرق با مصرف خوراکی
  • بکار بردن مواد غذایی غنی شده
  • به چه دلیل بعضی وقتها دندانی که درد ندارد باید عصب‌کشی شود؟
  • 
       
    
    x