دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو پلاسماجت
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی
دکتر وفایی
دکتر حمیدرضا وفایی
جراحی پلاستیک و ترمیمی (لیپوماتیک)
دکتر محسن پور حقیقی
دکتر محسن پور حقیقی
متخصص دندان پزشکی ترمیمی و زیبایی
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
دکتر فرزاد فرامرزی
دکتر فرزاد فرامرزی
فوق تخصص گوارش و كبد و آندوسكوپی
کلینیک ساج
پلی‌کلینیک شبانه‌روزی ساج
هر آنچه شما می‌خواهید
دکتر فرزاد حسینی
دکتر فرزاد حسینی
لیفت صورت
ایران نوین – رجایی
لاغری با دستگاه یا رژیم
کلینیک ایران نوین
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک شارلوت
کلینیک شارلوت
کلیه خدمات پوست،مو و زیبایی
دکتر علیرضا فقیهی
دکتر علیرضا فقیهی
جراحى زيبايى بينى ( رينوپلاستى)
آزمایشگاه نیلو
آزمایشگاه نیلو
اختلالات اسيد امينه
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی

طرز تهیه سالاد الویه مخصوص سالاد الویه روسی سالاد الویه روش پخت سالاد الویه تزئین سالاد الویه

یکی از محبوب ترین غذاها برای ما ایرانی ها سالاد الویه است چرا که این غذا همه جا کاربرد دارد، از سیزده بدر گرفته تا استادیوم و مدرسه. هم کودکان سالاد الویه دوست دارند و هم افراد سالمند از آن خاطره. اگر بخواهیم حساب کنیم این غذا به علت ارزش غذایی بالایی که دارد باب میل ورزشکارها نیز هست؛ پس با خیال راحت سالاد الویه درست کنید و با تزئین منحصر به فرد خودتان، حسابی دلبری کنید. در ادامه با ما همراه باشید تا در ادامه دستور پخت سالاد الویه مخصوص را بهتان بگوییم.

مواد لازم:

سیب زمینی 2 عدد

. هویج 2 عدد

تخم مرغ 8 عدد

خیارشور 8 عدد

کالباس 250 گرم

خود فرنگی پخته یا کنسروی 1 لیوان

پیازچه خرد شده 1/2 لیوان

سس مایونز 1 لیوان

  • برای: 4 تا 6 نفر
  • زمـان: یک تا یک و نیم ساعت
  • روش: نه چندان سخت

آشپزی :

سیب زمینی ها را بپزید ، پوست بکنید و مکعبی خرد کنید ، تخم مرغ و هویج را بپزید و مکعبی خرد کنید ، خیارشور و کالباس را نیز به صورت مکعبی خرد کنید.نخود فرنگی ، سیب زمینی ، تخم مرغ ، هویج ، کالباس ، خیارشور و پیازچه خرد شده را داخل کاسه ای بریزید و نمک ، فلفل و سس مایونز را اضافه کنید ، مخلوط نمایید تا سس با مواد ترکیب شود ، سالاد را 1 – 2 ساعت داخل یخچال قرار دهید تا سرد شود سپس سرو کنید. اگر میخواهید سالاد را چند ساعت بعد مصرف کنید مواد را داخل ظرف دربسته در یخچال بگذارید و در زمان سرو سس مایونز را اضافه نمایید ، میتوانید مقدار سس را بیشتر کنید.

منبع: آشپزی

5 1000
ارسال شده در 23 شهریور 1395 توسط با موضوع آشپزی رژیمی و سالم

پیشنهاد سردبیر

  • التهاب مزمن گلو علائم ، درمان و علت
  • روش هایی برای آب کردن چربی بازوها
  • سیب زمینی ادویه دار در فر
  • 7 ماده غذایی که اگر زیاد بخورید نتیجه معکوسی می دهد
  • ساخت کمربندی برای افراد نابینا در فنلاند
  • روش های پیشگیری از عوارض چشمی دیابت:
  • نمایان شدن شخصیت با برخی رفتارها
  • مقابله با حساسیت های بهاری
  • محبوبترین ها

  • باکتری کمپیلو مهلک ترین باکتری آشپزخانه
  • خانم های شیفت شبی نگران سرطان پستان نباشند
  • مشکلات ناشی از وجود کپک در خانه
  • نشانه مرگ زود رس با وجود این درد در شما
  • عوارض و تاثیرات رفلاکس معده بر روی صدا
  • دست دادن را ترک کنید!
  • کبد چرب معضلی برای همه
  • کاندیدیازیس / کاندیدا – علائم و درمان
  • رپورتاژ

  • ارائه خدمات ویژه سلامت و زیبایی دندان در کلینیک دیبا
  • دکتر مقدم ارائه دهنده برترین خدمات پیشرفته دندان پزشکی
  • آسیب های دندان از آنچه فکر می‌ کنید به شما نزدیک ‌تر است!
  • بهترین راه حل برای افراد پرمشغله جهت تناسب اندام
  • بهترین و کم هزینه ترین گزینه لیپوماتیک
  • ارکید
    دندانپزشکی دکترسلام
    تلگرام دکتر سلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما
    x