دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی
ایران نوین
کلینیک ایران نوین
کاشت مو
دیبا
کلینیک تخصصی دیبا
بیوتی لیزر
بیوتی‌لیزر
دکتر کیان‌پیشه
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
دکتر عباسی
دکتر محسن عباسی
متخصص جراحی دهان، فک و صورت، ایمپلنتولوژیست
دکتر شاهین شمس
دکتر شاهین شمس
متخصص جراحی فک و صورت
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک دندانپزشکی رویال
دکتر بابایی
دکتر بابایی
متخصص پوست،مو، زیبایی، لیزر
کلینیک صدف
دکتر فرح آل قیس
متخصص کاشت و پیوند مو

olivier_salad

یکی از محبوب ترین غذاها برای ما ایرانی ها سالاد الویه است چرا که این غذا همه جا کاربرد دارد، از سیزده بدر گرفته تا استادیوم و مدرسه. هم کودکان سالاد الویه دوست دارند و هم افراد سالمند از آن خاطره. اگر بخواهیم حساب کنیم این غذا به علت ارزش غذایی بالایی که دارد باب میل ورزشکارها نیز هست؛ پس با خیال راحت سالاد الویه درست کنید و با تزئین منحصر به فرد خودتان، حسابی دلبری کنید. در ادامه با ما همراه باشید تا در ادامه دستور پخت سالاد الویه مخصوص را بهتان بگوییم.

مواد لازم:

سیب زمینی 2 عدد

. هویج 2 عدد

تخم مرغ 8 عدد

خیارشور 8 عدد

کالباس 250 گرم

خود فرنگی پخته یا کنسروی 1 لیوان

پیازچه خرد شده 1/2 لیوان

سس مایونز 1 لیوان

  • برای: 4 تا 6 نفر
  • زمـان: یک تا یک و نیم ساعت
  • روش: نه چندان سخت

آشپزی :

سیب زمینی ها را بپزید ، پوست بکنید و مکعبی خرد کنید ، تخم مرغ و هویج را بپزید و مکعبی خرد کنید ، خیارشور و کالباس را نیز به صورت مکعبی خرد کنید.نخود فرنگی ، سیب زمینی ، تخم مرغ ، هویج ، کالباس ، خیارشور و پیازچه خرد شده را داخل کاسه ای بریزید و نمک ، فلفل و سس مایونز را اضافه کنید ، مخلوط نمایید تا سس با مواد ترکیب شود ، سالاد را 1 – 2 ساعت داخل یخچال قرار دهید تا سرد شود سپس سرو کنید. اگر میخواهید سالاد را چند ساعت بعد مصرف کنید مواد را داخل ظرف دربسته در یخچال بگذارید و در زمان سرو سس مایونز را اضافه نمایید ، میتوانید مقدار سس را بیشتر کنید.

منبع: آشپزی

5 1000
ارسال شده در 23 شهریور 1395 توسط با موضوع آشپزی رژیمی و سالم
پيلتن شاپ

مطالب پیشنهادی

پیشنهاد سردبیر

  • روشی تازه برای افزایش تمایل به غذا در بچه ها
  • وقتی در رژیم لاغری هستید و پوستتان شل شده چگونه آن را سفت کنید؟
  • 10 غذای عالی برای افزایش باروری
  • چگونه با روغن نارگیل نرم کننده درست کنیم
  • ایجاد بیماری‌ اوتیسم در نوزادان با این بو
  • در دوران بارداری چند بار سونوگرافی لازم است؟
  • کمبود منیزیم چه مضراتی برای بدن دارد؟
  • تفاوت های بیماری سرماخوردگی و آنفلوآنزا
  • محبوبترین ها

  • چه داروهایی به کلیه آسیب می رساند
  • با اکالیپتوس همراه باشید
  • قطع ناگهاني دارو،عامل اصلي بروز سکته در مبتلايان به فشار خون است
  • اثرگذاری بی کربنات سدیم بر بدن
  • ژلوفن بخوریم یا نه ؟
  • كشورهاي فقير درجستجوي داروهاي مسكن
  • گلبول‌هاي قرمز مصنوعي با قابليت حمل اكسيژن و دارو ساخته شد
  • تولید دارویی جدید علیه سرماخوردگی
  • رپورتاژ

  • پروتز و طراحی لبخند تخصصی دکتر شعبان پور
  • خداوند متعال مو را برای زیبایی بندگانش قرار داده است
  • کلینیک مولتی مديكال شارلوت
  • لیفت‌پلاس، آخرین تکنیک لیفت صورت، گردن و ابرو
  • ارائه خدمات درمانی در پلی کلینیک شبانه روزی ساج
  • کلینیک صدف
    دندانپزشکی دکترسلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما پذیرش آگهی
    x