دکتر فرزاد حسینی
دکتر فرزاد حسینی
لیفت صورت
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی
دکتر وفایی
دکتر حمیدرضا وفایی
جراحی پلاستیک و ترمیمی (لیپوماتیک)
ایران نوین – رجایی
لاغری با دستگاه یا رژیم
کلینیک ایران نوین
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک دندانپزشکی رویال
دکتر محسن پور حقیقی
دکتر محسن پور حقیقی
متخصص دندان پزشکی ترمیمی و زیبایی
کلینیک شارلوت
کلینیک شارلوت
کلیه خدمات پوست،مو و زیبایی
کلینیک ساج
پلی‌کلینیک شبانه‌روزی ساج
هر آنچه شما می‌خواهید
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو پلاسماجت
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
دکتر علیرضا فقیهی
دکتر علیرضا فقیهی
جراحى زيبايى بينى ( رينوپلاستى)
آزمایشگاه نیلو
آزمایشگاه نیلو
اختلالات اسيد امينه

فواید برنج قهوه ای برنج قهوه ای برنج سالم

از افراد مبتلا به سرطان روده بزرگ هستید ؟ یا دیابت ؟ حالا هر کدام،اگر اینطور است پس بهترین راه رفتن به سمت برنج قهوه ای است.یک برنج سالم و بدون ضرر.دیگر وقتش است که برنج سفید را کنار بگذارید و به سمت برنج پر خاصیت قهوه ای با فواید زیاد بروید.اگر میخواهید در سلامتی خود تاثیر مبتی داشته باشید،توصیه ما به شما مصرف برنج قهوه ای است.

یک متخصص تغذیه و رژیم‌درمانی در گفت‌وگو با پایگاه خبری «سلامانه» به سوالات تغذیه‌ای کاربران پاسخ داد.

دکتر سیدمرتضی صفوی، متخصص تغذیه و رژیم‌درمانی و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در پاسخ به این سوال که استفاده از برنج قهوه‌ای چه مزیتی نسبت به برنج سفید دارد و چه کسانی بهتر است آن را در رژیم غذایی خود قرار دهند، گفت: «برنج قهوه‌ای منبع مناسبی از سلنیوم است و میزان فییر بالاتری نسبت به برنج سفید دارد. تبدیل برنج قهوه‌ای به سفید باعث از بین رفتن یکسری از ویتامین‌ها و املاح آن از جمله ویتامین‌های گروه B، منگنز، آهن و فسفر می‌شود. این نوع برنج به دلیل داشتن سلنیوم بالا که خاصیت آنتی‌اکسیدانی دارد، برای افراد مبتلا به سرطان به ویژه سرطان روده بزرگ و به دلیل داشتن سبوس و فیبر بالا برای افراد مبتلا به دیابت مناسب است.»

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان همچنین در پاسخ به این سوال هم که ماکارونی ساده بهتر است یا غنی شده، توضیح داد: «ماکارونی‌ها معمولا با ویتامین‌ها و املاحی از جمله ویتامین‌های گروه B و آهن و کلسیم و روی غنی‌سازی می‌شوند که این می‌تواند منجر به افزایش ارزش‌های تغذیه‌ای این ماده غذایی شود. نوع سبوس‌دار این ماده غذایی نیز فیبر بالایی دارد و برای افراد مبتلا به دیابت و یبوست می‌تواند مفید باشد.»

منبع : سلامانه

5 1000
ارسال شده در 24 شهریور 1395 توسط با موضوع دیابت

ارکید
دندانپزشکی دکترسلام
تلگرام دکتر سلام

درباره ی دکتر سلام

مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما
x