برنج قهوه ای

از افراد مبتلا به سرطان روده بزرگ هستید ؟ یا دیابت ؟ حالا هر کدام،اگر اینطور است پس بهترین راه رفتن به سمت برنج قهوه ای است.یک برنج سالم و بدون ضرر.دیگر وقتش است که برنج سفید را کنار بگذارید و به سمت برنج پر خاصیت قهوه ای با فواید زیاد بروید.اگر میخواهید در سلامتی خود تاثیر مبتی داشته باشید،توصیه ما به شما مصرف برنج قهوه ای است.

یک متخصص تغذیه و رژیم‌درمانی در گفت‌وگو با پایگاه خبری «سلامانه» به سوالات تغذیه‌ای کاربران پاسخ داد.

دکتر سیدمرتضی صفوی، متخصص تغذیه و رژیم‌درمانی و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در پاسخ به این سوال که استفاده از برنج قهوه‌ای چه مزیتی نسبت به برنج سفید دارد و چه کسانی بهتر است آن را در رژیم غذایی خود قرار دهند، گفت: «برنج قهوه‌ای منبع مناسبی از سلنیوم است و میزان فییر بالاتری نسبت به برنج سفید دارد. تبدیل برنج قهوه‌ای به سفید باعث از بین رفتن یکسری از ویتامین‌ها و املاح آن از جمله ویتامین‌های گروه B، منگنز، آهن و فسفر می‌شود. این نوع برنج به دلیل داشتن سلنیوم بالا که خاصیت آنتی‌اکسیدانی دارد، برای افراد مبتلا به سرطان به ویژه سرطان روده بزرگ و به دلیل داشتن سبوس و فیبر بالا برای افراد مبتلا به دیابت مناسب است.»

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان همچنین در پاسخ به این سوال هم که ماکارونی ساده بهتر است یا غنی شده، توضیح داد: «ماکارونی‌ها معمولا با ویتامین‌ها و املاحی از جمله ویتامین‌های گروه B و آهن و کلسیم و روی غنی‌سازی می‌شوند که این می‌تواند منجر به افزایش ارزش‌های تغذیه‌ای این ماده غذایی شود. نوع سبوس‌دار این ماده غذایی نیز فیبر بالایی دارد و برای افراد مبتلا به دیابت و یبوست می‌تواند مفید باشد.»

منبع : سلامانه

ارسال شده در 24 شهریور 1395 توسط سلمان آرین با موضوع دیابت

پیشنهاد سردبیر

  • روانکاوی افراد خوشتیپ
  • اهمیت ارزش و احترام برای زنان
  • نوشیدنی دارویی با طب سنتی
  • اشخاصی که دچار سندرم روده تحریک پذیر هستند بخوانند
  • فوت و فن راست گفتن فرزند
  • آخرین اخبار و آمار منتشر شده درباره ویروس کرونا
  • درسهای عبرت آموز ورزش ۲
  • جوانان و نداشتن رغبت به تشکیل زندگی
  • علائم یک رابطه ایده آل
  • نکات تغذیه ‌ای در ترک سیگار
  • مراقبت های تغذیه ای بیشتر برای کاهش وزن
  • استفاده از خوراکی های گیاهی به جای خوراکی های گوشتی
  • 9 علت اصلی احساس طعم بد در دهان و راه درمان آن
  • چای گوجه‌ فرنگی درمان سرما خوردگی
  • غذا هایی که توانایی جسمی کودک را چند برابر می کند
  • محبوبترین ها

  • فوت و فن آماده کردن قهوه
  • گول آش و حلیم خوش آب و رنگ دوره گردها را نخورید
  • ارزش تغذیه ای لیمو ترش
  • با تغذیه ی مناسب ، قوای جنسی خود را تقویت کنید
  • راه حلی برای تغییر خلق افراد بد اخلاق
  • با سیر و پیاز بیشتر از صد سال عمرکنید
  • معرفی سبزیجات ضد سرطان
  • در این مواقع دور رژیم گرفتن را خط بکشید
  • برای کنترل کلسترول 6 هفته سویا بخورید
  • چگونه سطح اسید اوریک را کنترل کنیم؟
  • اسامی فرآورده های خطرناک برای سلامت انسان
  • غذاهای بد برای بوی بدن
  • مضرات زیاده روی در مصرف خرما
  • خورد و خوراک افراد تنها
  • شایعه یا واقعیت: آجیل چاق نمیکند
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است