به گزارش دکتر سلام سازمان غذا و دارو اعلام کرد که 99 درصد آرد تولیدی برای نانوایی هارا غنی سازی می کند، علت این کار هم از این بابت است که از کمبود ریز مغذی ها در زندگی ما پیشگیری بشود و این کار معمولا در هر کشوری با غنی سازی غذا های پر مصرف آن صورت می گیرد.

مدیر کل نظارت بر فراورده های غذایی، آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو از غنی سازی 99 درصد آرد تولیدی برای نانوانی ها خبر داد. دکتر بهروز جنت با بیان اینکه نزدیک 99 درصد آرد تولیدی برای نانوایی ها در کشور غنی سازی شده است، گفت: از حدود 4میلیون و 750هزارتن آرد تولیدی خبازی بجز سنگک با مصرف 900 هزار کیلو گرم ماده غنی سازی آرد(پرمیکس) ، 4میلیون و 690 هزار تن آن به ارد خبازی غنی سازی شده تبدیل شود.

مدیر کل نظارت بر فراورده های غذایی، آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو افرود: یکی از راههای پیشگیری از کمبود ریز مغذی ها در هر کشوری غنی سازی مواد غذایی پرمصرف است.

او ادامه داد: نان در کشور مان قسمت عمده غذای مردم محسوب می شود که براساس بررسی های انجام شده سرانه مصرف نان در ایران 130 کیلوگرم است.

این مقام مسئول ادامه داد: به همین دلیل نان به عنوان یک حامل مناسب برای غنی سازی با انواع ریزمغذی ها همچون آهن و اسیدفولیک در نظر گرفته می شود.

دکتر جنت تاکید کرد: از سویی غنی سازی نان با آهن و اسیدفولیک هیچ تأثیر معنی داری بر رنگ و طعم آن ندارد و به همین منظور در ضابطه های مواد غذایی به ویژه آرد بازنگری هایی به عمل آمد و غنی سازی این ماده با آهن و اسید فولیک در دستور کار قرار گرفت.

او ادامه داد: پیرو همین برنامه مقدار آرد تولیدی و ماده غنی سازی آرد(پریمکس) مصرفی که به عنوان یکی از راه های پیشگیری از کمبود ریز مغذی ها در هر کشوری غنی سازی مواد غذایی پرمصرف است، در مجموع قطب های دهگانه کشوری مورد بررسی قرار گرفت تا پس از ارزیابی های صورت گرفته از حدود 4میلیون و 750هزارتن آرد تولیدی خبازی بجز سنگک با مصرف 900 هزار کیلو گرم پرمیکس، 4میلیون و 690 هزار تن آن به ارد خبازی غنی سازی شده تبدیل شود.

دکتر جنت در پایان افزود: با انجام حدود 20 هزار نمونه برداری در قطب های دهگانه و مورد قبول واقع شدن حدود 19 هزار مورد از آنها، به نظر می رسد گام عملیاتی بسیار مهمی در غنی سازی آرد به عنوان ماده اصلی فراورده غذایی استراتژیک نان، برداشته شده است.

منبع:ایسکا نیوز

ارسال شده در 23 شهریور 1395 توسط دکتر سلام با موضوع اخبار پزشکی

پیشنهاد سردبیر

  • ارتباط جوش صورت و موبایل
  • در فصل امتحانات چه دمنوشهای گیاهی خوبست
  • پس از جراحی سرطان سینه چه بخوریم که عود نکند
  • چگونه سیستم ایمنی بدن خود را تقویت کنیم؟
  • به گریه کودکان اهمیت ندهید
  • چرا ازدواج در ایران کاهش یافته است؟
  • استفاده از روی و این تاثیرات مثبت
  • افراد با چشم ضعیف شیرینی میل نکنند!
  • لوتئولین مکملی برای مقابله با چاقی و اختلالات متابولیکی
  • هرآنچه درباره تله پاتی باید بدانید
  • علت افسردگی مردان پس از زایمان همسرشان
  • ارزش غذایی زرده و سفیده تخم مرغ
  • چای سبز نجات دهنده دندان ها
  • کودکتان را بعد از سه سالگی به مهد بفرستید
  • دوام زندگی با همسر عصبی
  • محبوبترین ها

  • آقایان در رابطه ها چه انتظاراتی دارند
  • اگر می خواهید هوش هیجانی خود را بهبود ببخشید بخوانید
  • تاثیرات منفی استرس روی افراد
  • آیا رنگ سبز بعنوان انتخاب رنگ لباس خوب است؟
  • چرا اغلب اوقات ناراحتم؟
  • عوامل تشکیل دهنده جامعه -1
  • نوازندگان موسیقی سرعت عکس العمل بالایی دارند
  • معرفی پنج مکعب بنیادی و مهم روان شناسی
  • کنترل و درمان رفتارهای تغذیه ای خطرناک
  • بچه دار شدن با استرس غیرممکن است!
  • فعالیت بیشتر ذهن با کمک جدول
  • زندگی خود را شادتر و پر انرژی تر کنید
  • اسکیزوفرنی به چه بیماری اطلاق می شود
  • مهار احساسات پس از یک واقعه دردناک!
  • روانشناسی حضور دائم در فضای مجازی
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است