مشاوره زیبایی
دکتر فرزاد فرامرزی
دکتر فرزاد فرامرزی
فوق تخصص آندوسکوپی و کولونوسکوپی بدون درد
طراح طب
طراح طب
مرکز اسکن و طراحی سه بعدی جراحی زیبایی صورت
ساج
کلینیک ساج
زنان و زایمان
ساختمان پزشکان، دکتر حبیب سهرابی
دکتر حبیب سهرابی
متخصص گوش،حلق،بینی جراح زیبایی بینی
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
دکتر شبنم شادابی/ساختمان پزشکان
دکتر شبنم شادابی
متخصص جراحی پلاستیک بینی و صورت
دکتر کمالی
دکتر کمالی
پوست مو و زیبایی
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
دکتر آرین دخت آزادمنش/ ساختمان پزشکان
دکتر آرین‌دخت آزادمنش
جراح دندان پزشک
دکتر مقیمی
دکتر مهرداد مقیمی
فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
دکتر زهره سادات نوروززاده/ساختمان پزشکان
دکتر زهره سادات نوروززاده
جراح دندانپزشک
دکتر ایمانی
دکتر محمدتقی ایمانی
فوق تخصص جراحی پلاستیک، زیبایی و ترمیمی
دکتر ترنگ آقا بیگی/ ساختمان پزشکان
دکتر ترنگ آقا بیگی
دندانپزشک
گروه پزشکان برنا
دکتر غلامرضا اکبری
پزشک پوست و مو
دکتر محمد علی بیات شهبازی/ ساختمان پزشکان
دکتر محمد علی بیات شهبازی
فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
دکتر ادیب
دکتر محمود ادیب
جراح دندانپزشک ایمپلنتولوژیست
دکتر ایمانی
دکتر محمدتقی ایمانی
فوق تخصص جراحی پلاستیک، زیبایی و ترمیمی
گروه پزشکان برنا
دکتر غلامرضا اکبری
پزشک پوست و مو
دکتر آرین دخت آزادمنش/ ساختمان پزشکان
دکتر آرین‌دخت آزادمنش
جراح دندان پزشک
دکتر وحید عارفی ( ساختمان پزشکان)
دکتر وحید عارفی
جراح و متخصص بیماری‌های لثه(پریودانتیکس)
دکتر مقیمی
دکتر مهرداد مقیمی
فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
دکتر ترنگ آقا بیگی/ ساختمان پزشکان
دکتر ترنگ آقا بیگی
دندانپزشک
دکتر محمد علی بیات شهبازی/ ساختمان پزشکان
دکتر محمد علی بیات شهبازی
فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
ساختمان پزشکان، دکتر حبیب سهرابی
دکتر حبیب سهرابی
متخصص گوش،حلق،بینی جراح زیبایی بینی
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
طراح طب
طراح طب
مرکز اسکن و طراحی سه بعدی جراحی زیبایی صورت
گلزار/ساختمان پزشکان
دکتر منیره تهرانی
جراح- دندانپزشک زیبایی
دکتر شبنم شادابی/ساختمان پزشکان
دکتر شبنم شادابی
متخصص جراحی پلاستیک بینی و صورت
دکتر زهره سادات نوروززاده/ساختمان پزشکان
دکتر زهره سادات نوروززاده
جراح دندانپزشک
کلینیک دکتر شادآلویی/ساختمان پزشکان
کلینیک دکتر شادآلویی
متخصص ارتودنسی _ زیبایی و دندان
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
دکتر فرزاد فرامرزی
دکتر فرزاد فرامرزی
فوق تخصص آندوسکوپی و کولونوسکوپی بدون درد
دکتر علی میقانی /ساختمان پزشکان
دکتر علی میقانی
بورد تخصصی گوش و حلق و بینی و جراحی سر و گردن
ساج
کلینیک ساج
زنان و زایمان
دکتر ادیب
دکتر محمود ادیب
جراح دندانپزشک ایمپلنتولوژیست

به گزارش دکتر سلام سازمان غذا و دارو اعلام کرد که 99 درصد آرد تولیدی برای نانوایی هارا غنی سازی می کند، علت این کار هم از این بابت است که از کمبود ریز مغذی ها در زندگی ما پیشگیری بشود و این کار معمولا در هر کشوری با غنی سازی غذا های پر مصرف آن صورت می گیرد.

مدیر کل نظارت بر فراورده های غذایی، آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو از غنی سازی 99 درصد آرد تولیدی برای نانوانی ها خبر داد. دکتر بهروز جنت با بیان اینکه نزدیک 99 درصد آرد تولیدی برای نانوایی ها در کشور غنی سازی شده است، گفت: از حدود 4میلیون و 750هزارتن آرد تولیدی خبازی بجز سنگک با مصرف 900 هزار کیلو گرم ماده غنی سازی آرد(پرمیکس) ، 4میلیون و 690 هزار تن آن به ارد خبازی غنی سازی شده تبدیل شود.

مدیر کل نظارت بر فراورده های غذایی، آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو افرود: یکی از راههای پیشگیری از کمبود ریز مغذی ها در هر کشوری غنی سازی مواد غذایی پرمصرف است.

او ادامه داد: نان در کشور مان قسمت عمده غذای مردم محسوب می شود که براساس بررسی های انجام شده سرانه مصرف نان در ایران 130 کیلوگرم است.

این مقام مسئول ادامه داد: به همین دلیل نان به عنوان یک حامل مناسب برای غنی سازی با انواع ریزمغذی ها همچون آهن و اسیدفولیک در نظر گرفته می شود.

دکتر جنت تاکید کرد: از سویی غنی سازی نان با آهن و اسیدفولیک هیچ تأثیر معنی داری بر رنگ و طعم آن ندارد و به همین منظور در ضابطه های مواد غذایی به ویژه آرد بازنگری هایی به عمل آمد و غنی سازی این ماده با آهن و اسید فولیک در دستور کار قرار گرفت.

او ادامه داد: پیرو همین برنامه مقدار آرد تولیدی و ماده غنی سازی آرد(پریمکس) مصرفی که به عنوان یکی از راه های پیشگیری از کمبود ریز مغذی ها در هر کشوری غنی سازی مواد غذایی پرمصرف است، در مجموع قطب های دهگانه کشوری مورد بررسی قرار گرفت تا پس از ارزیابی های صورت گرفته از حدود 4میلیون و 750هزارتن آرد تولیدی خبازی بجز سنگک با مصرف 900 هزار کیلو گرم پرمیکس، 4میلیون و 690 هزار تن آن به ارد خبازی غنی سازی شده تبدیل شود.

دکتر جنت در پایان افزود: با انجام حدود 20 هزار نمونه برداری در قطب های دهگانه و مورد قبول واقع شدن حدود 19 هزار مورد از آنها، به نظر می رسد گام عملیاتی بسیار مهمی در غنی سازی آرد به عنوان ماده اصلی فراورده غذایی استراتژیک نان، برداشته شده است.

منبع:ایسکا نیوز

5 1000
ارسال شده در 22 شهریور 1395 توسط با موضوع اخبار پزشکی
[bws_google_captcha]

تایید کنید که ربات نیستید !!!

پیشنهاد سردبیر

  • با اسکراب صورت و فوایدش آشنا شوید
  • تغییر عادات غذایی در کودکان و ابتلا به بیماری های روده
  • قارچ سفید ، دشمن سرطان
  • ماکارونی و گرما
  • تشخیص اضطراب
  • توصیه های درمانی طب سنتی برای عارضه های مفصلی
  • رها شدن از افسرده بودن
  • مصرف داروهاي فشارخون و كاهش احتمال جنون
  • محبوبترین ها

  • ترکیب جدیدی برای ساخت داروهای ضدافسردگی کشف شد
  • سری به جعبه داروهای منزل خود بزنید
  • آنچه راجع به عوارض تجويز و مصرف غيرمنطقي آنتي‌بيوتيک‌ها بايد بدانيد.
  • داروهایی که در ایران طرفدار بیشتری دارند
  • افزایش خشونت با مصرف استروئید
  • آشنایی با داروهایی که به معده آسیب می رسانند
  • استفاده از PH براي هدايت مسكن‌ها به محل درد
  • عوارض استاتین، پیامد باورهای منفی بیماران است
  • رپورتاژ

  • خدمات جراحی لیزر و عروق دکتر محمدی توفیق
  • هیچ کس نباید از درد زانو رنج ببرد
  • روش درمان ام اس از زبان دکتر علی تارات
  • ترک سیگار با جدیدترین روش توسط دکتر احیایی
  • مزایا و معایب لیفت صورت با نخ
  • دندانپزشکی دکترسلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما پذیرش آگهی
    x