به گزارش دکتر سلام سازمان غذا و دارو اعلام کرد که 99 درصد آرد تولیدی برای نانوایی هارا غنی سازی می کند، علت این کار هم از این بابت است که از کمبود ریز مغذی ها در زندگی ما پیشگیری بشود و این کار معمولا در هر کشوری با غنی سازی غذا های پر مصرف آن صورت می گیرد.

مدیر کل نظارت بر فراورده های غذایی، آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو از غنی سازی 99 درصد آرد تولیدی برای نانوانی ها خبر داد. دکتر بهروز جنت با بیان اینکه نزدیک 99 درصد آرد تولیدی برای نانوایی ها در کشور غنی سازی شده است، گفت: از حدود 4میلیون و 750هزارتن آرد تولیدی خبازی بجز سنگک با مصرف 900 هزار کیلو گرم ماده غنی سازی آرد(پرمیکس) ، 4میلیون و 690 هزار تن آن به ارد خبازی غنی سازی شده تبدیل شود.

مدیر کل نظارت بر فراورده های غذایی، آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو افرود: یکی از راههای پیشگیری از کمبود ریز مغذی ها در هر کشوری غنی سازی مواد غذایی پرمصرف است.

او ادامه داد: نان در کشور مان قسمت عمده غذای مردم محسوب می شود که براساس بررسی های انجام شده سرانه مصرف نان در ایران 130 کیلوگرم است.

این مقام مسئول ادامه داد: به همین دلیل نان به عنوان یک حامل مناسب برای غنی سازی با انواع ریزمغذی ها همچون آهن و اسیدفولیک در نظر گرفته می شود.

دکتر جنت تاکید کرد: از سویی غنی سازی نان با آهن و اسیدفولیک هیچ تأثیر معنی داری بر رنگ و طعم آن ندارد و به همین منظور در ضابطه های مواد غذایی به ویژه آرد بازنگری هایی به عمل آمد و غنی سازی این ماده با آهن و اسید فولیک در دستور کار قرار گرفت.

او ادامه داد: پیرو همین برنامه مقدار آرد تولیدی و ماده غنی سازی آرد(پریمکس) مصرفی که به عنوان یکی از راه های پیشگیری از کمبود ریز مغذی ها در هر کشوری غنی سازی مواد غذایی پرمصرف است، در مجموع قطب های دهگانه کشوری مورد بررسی قرار گرفت تا پس از ارزیابی های صورت گرفته از حدود 4میلیون و 750هزارتن آرد تولیدی خبازی بجز سنگک با مصرف 900 هزار کیلو گرم پرمیکس، 4میلیون و 690 هزار تن آن به ارد خبازی غنی سازی شده تبدیل شود.

دکتر جنت در پایان افزود: با انجام حدود 20 هزار نمونه برداری در قطب های دهگانه و مورد قبول واقع شدن حدود 19 هزار مورد از آنها، به نظر می رسد گام عملیاتی بسیار مهمی در غنی سازی آرد به عنوان ماده اصلی فراورده غذایی استراتژیک نان، برداشته شده است.

منبع:ایسکا نیوز

ارسال شده در 23 شهریور 1395 توسط دکتر سلام با موضوع اخبار پزشکی

پیشنهاد سردبیر

  • ابتلا به بیماری قند ریشه در عادات فردی از دوران کودکی دارد!
  • همه قوانین لازم برای یک زندگی سالم
  • همه چیز درمورد اختلال خود بیمار انگاری
  • تنهایی و بالا رفتن احتمال بروز اختلالات روانی
  • 3 اسموتی موز برای کاهش دور کمر
  • مراقبت از کودکان از دیدگاه نیما نکیسا
  • خوردنی های سمی و خطرناک
  • آمپول های برنزه کننده و تغییر خال های گوشتی
  • تداخل مشکلات زندگی خصوصی با شغل
  • دستیابی به توجه اطرافیان
  • با این گروه خونی مستعد ابتلا به الزایمر هستید
  • آیا خوردن میوه می تواند جای وعده ی شام را بگیرد؟
  • اقدامات لازم جهت پیشگیری از عفونت
  • نوعی خوردنی که درمانگر دیابت است
  • برای سوخت وساز سالم لبنیات مفید است
  • محبوبترین ها

  • چرا شیر پوست را جوان میکند
  • هرآنچه درمورد سالاد ها باید بدانید
  • تغذیه با این نوع تخم ها
  • نکاتی مهم در رابطه با رژیم غذایی و ارتقاء سلامت
  • بخورنخورهای بیماران کلیوی
  • بهترین اسموتی جهان
  • غذاهایی که بر روی قدرت مغز شما تاثیر منفی می گذارند
  • سلامتی دستگاه گوارش با سبزیجات
  • اضافه شدن وزن به صورت ناخواسته
  • دستور رژیم های کم کربوهیدرات
  • چاقی حتی با این عصرانه های سبوسدار
  • مزایا و معایب برنج دودی
  • اهمیت تشخیص گردوی مناسب
  • مقدار ویتامین D و سالم ماندن بدن
  • علاقه مندان به میگو بخوانند
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است