مشاوره زیبایی
دکتر ادیب
دکتر محمود ادیب
جراح دندانپزشک ایمپلنتولوژیست
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
ساختمان پزشکان، دکتر حبیب سهرابی
دکتر حبیب سهرابی
متخصص گوش،حلق،بینی جراح زیبایی بینی
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
دکتر مجید صالح
دکتر مجید صالح
متخصص جراحی فک وصورت،زیبایی بینی
دکتر ایمانی
دکتر محمدتقی ایمانی
فوق تخصص جراحی پلاستیک، زیبایی و ترمیمی
ساج
کلینیک ساج
زنان و زایمان
ایران نوین
کلینیک ایران نوین
کاشت مو
کلینیک دندانپزشکی پارسا/ساختمان پزشکان
کلینیک دندانپزشکی پارسا
ایمپلنتوژیست
کلینیک یکتا/ساختمان پزشکان
کلینیک یکتا
مجهزترین کلینیک پوست و مو زیبایی با دستگاه لیزر الکساندرایت
دکتر فرزاد فرامرزی
دکتر فرزاد فرامرزی
فوق تخصص آندوسکوپی و کولونوسکوپی بدون درد
گروه پزشکان برنا
دکتر غلامرضا اکبری
پزشک پوست و مو
دکتر عارفی
دکتر وحید عارفی
جراح و متخصص بیماری های لثه
طراح طب
طراح طب
مرکز اسکن و طراحی سه بعدی جراحی زیبایی صورت
دکتر مقیمی
دکتر مهرداد مقیمی
فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی

 

spinach-greek-yogurt-dip-culinary-hill-2-660x415

از ویژگی های مصرف اسفناج خشک چه میدانید این گیاه چه ارزش غذایی دارد و چه ویژگی های درمانی در آن نهفته است چرا مصرف اسفناج همراه با ماست توصیه می شود؟اسفناج تازه و خشک چه تفاوتی با هم دارند و در چه زمینه هایی می توانیم از اسفناج کمک بگیریم ؟

 

اسفناج از جمله سبزیهای برگدار به رنگ (معمولاً) سبز تیره است و در ساختمان مولکولی خود، منیزیم دارد. پس از همینجا معلوم میشود سبزیها و خاصه اسفناج از منابع خوب منیزیم هستند. هر 100 گرم اسفناج پخته و آب گرفته (یعنی همان شکلی که عموماً برای تهیه «بورانی» استفاده میشود)، حدود 87 میلیگرممنیزیمدارد.جالب اینکه مقادیر کلسیم و آهن آن، به ترتیب 57/3 و 136 میلیگرم است. یعنی آهن آن از گوشت قرمز و کلسیم آن از ماست بیشتر است! با این همه، روی کلسیم و آهن آن حسابی باز نمی کنیم .

چرا اسفناج منبع خوب کلسیم یا آهن نیست ؟
1. از خواص بارز اسفناج وجود آهن 3 مثبت است که طی یکسری واکنشها باید تبدیل به آهن 2 مثبت شود تا عملیات جذب در بدن انجام گیرد.بنابراین جذب آهن اسفناج خیلی خوب انجام نمی شود .

2. میزان آهن زیاد در اسفناج یک اشتباه تاریخی است و بر اساس یک ممیز جابجا ایجاد شده است .آغاز این داستان که به نظر بسیاری از افراد واقعی میرسد، به سال 1870 باز میگردد. در آن سال «وان ولف»، بیولوژیست آلمانی تلاش کرد ارزش غذایی مواد را مورد بررسی قرار دهد. در حین بررسی ارزش غذایی اسفناج میزان آهن موجود در آن را به جای 2.7 میلیگرم در هر 100 گرم، 27 میلیگرم یادداشت کرد و همین اشتباه کوچک سبب شد افسانهای دروغین در مورد اسفناج شکل بگیرد.چند سال بعد اشتباه دوم، اشتباه اول را تقویت کرد. یک محقق سوئیسی از دانشگاه بال به نام گوستاو وان بونگ میزان آهن را در اسفناج تازه و خشک مورد مقایسه قرار داد. کاملا واضح بود که میزان آهن در اسفناج خشک بیش از اسفناج تازه است .

جذب نسبتاً اندک این مواد مغذی از اسفناج به دلیل وجود فیبر و به ویژه که اگزالات آن است که بسیارزیاد می باشد . اگزالات با پیوستن به عناصر دو ظرفیتی به ویژه کلسیم وآهنجذب آنها را به طرز چشمگیری کاهش میدهد. گفته میشود کلسیم اسفناج به دلیل وجود اگزالات، در مقایسه با سایر مواد غذایی کمترین مقدار جذب را دارد . بنابراین، تا آنجا که به کلسیم و آهن اسفناج مربوط میشود، افزودن ماست به آن از ارزش تغذیهای آن نمیکاهد چون برخلاف تصور بسیاری از افراد، اساساً اسفناج منبع خوبی برای این مواد نیست.
از این مطالب برای سلامتی ، بهبود شیوه زندگی و پیشگیری از بیماری های خود و عزیزانتان استفاده فرمایید و در صورتی که مطلب را مفید تشخیص دادید لطفا آن را به اشتراک بگذارید و ما را به دیگران معرفی نمایید .

پزشک آنلاین

5 1000
ارسال شده در 23 شهریور 1395 توسط با موضوع خواص میوه و سبزیجات
کدکم چیست؟

بهترین روش برای ایمپلنت, ارتودنسی و زیبایی دندان استفاده از دستگاه فوق پیشرفته کدکم است.

اطلاعات بیشتر و مشاوره رایگان
دندانپزشکی دکترسلام

درباره ی دکتر سلام

مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما پذیرش آگهی
x