موضوعات

آشنایی با ارزش غذایی اسفناج با ماست

 

spinach-greek-yogurt-dip-culinary-hill-2-660x415

از ویژگی های مصرف اسفناج خشک چه میدانید این گیاه چه ارزش غذایی دارد و چه ویژگی های درمانی در آن نهفته است چرا مصرف اسفناج همراه با ماست توصیه می شود؟اسفناج تازه و خشک چه تفاوتی با هم دارند و در چه زمینه هایی می توانیم از اسفناج کمک بگیریم ؟

 

اسفناج از جمله سبزیهای برگدار به رنگ (معمولاً) سبز تیره است و در ساختمان مولکولی خود، منیزیم دارد. پس از همینجا معلوم میشود سبزیها و خاصه اسفناج از منابع خوب منیزیم هستند. هر 100 گرم اسفناج پخته و آب گرفته (یعنی همان شکلی که عموماً برای تهیه «بورانی» استفاده میشود)، حدود 87 میلیگرممنیزیمدارد.جالب اینکه مقادیر کلسیم و آهن آن، به ترتیب 57/3 و 136 میلیگرم است. یعنی آهن آن از گوشت قرمز و کلسیم آن از ماست بیشتر است! با این همه، روی کلسیم و آهن آن حسابی باز نمی کنیم .

چرا اسفناج منبع خوب کلسیم یا آهن نیست ؟
1. از خواص بارز اسفناج وجود آهن 3 مثبت است که طی یکسری واکنشها باید تبدیل به آهن 2 مثبت شود تا عملیات جذب در بدن انجام گیرد.بنابراین جذب آهن اسفناج خیلی خوب انجام نمی شود .

2. میزان آهن زیاد در اسفناج یک اشتباه تاریخی است و بر اساس یک ممیز جابجا ایجاد شده است .آغاز این داستان که به نظر بسیاری از افراد واقعی میرسد، به سال 1870 باز میگردد. در آن سال «وان ولف»، بیولوژیست آلمانی تلاش کرد ارزش غذایی مواد را مورد بررسی قرار دهد. در حین بررسی ارزش غذایی اسفناج میزان آهن موجود در آن را به جای 2.7 میلیگرم در هر 100 گرم، 27 میلیگرم یادداشت کرد و همین اشتباه کوچک سبب شد افسانهای دروغین در مورد اسفناج شکل بگیرد.چند سال بعد اشتباه دوم، اشتباه اول را تقویت کرد. یک محقق سوئیسی از دانشگاه بال به نام گوستاو وان بونگ میزان آهن را در اسفناج تازه و خشک مورد مقایسه قرار داد. کاملا واضح بود که میزان آهن در اسفناج خشک بیش از اسفناج تازه است .

جذب نسبتاً اندک این مواد مغذی از اسفناج به دلیل وجود فیبر و به ویژه که اگزالات آن است که بسیارزیاد می باشد . اگزالات با پیوستن به عناصر دو ظرفیتی به ویژه کلسیم وآهنجذب آنها را به طرز چشمگیری کاهش میدهد. گفته میشود کلسیم اسفناج به دلیل وجود اگزالات، در مقایسه با سایر مواد غذایی کمترین مقدار جذب را دارد . بنابراین، تا آنجا که به کلسیم و آهن اسفناج مربوط میشود، افزودن ماست به آن از ارزش تغذیهای آن نمیکاهد چون برخلاف تصور بسیاری از افراد، اساساً اسفناج منبع خوبی برای این مواد نیست.
از این مطالب برای سلامتی ، بهبود شیوه زندگی و پیشگیری از بیماری های خود و عزیزانتان استفاده فرمایید و در صورتی که مطلب را مفید تشخیص دادید لطفا آن را به اشتراک بگذارید و ما را به دیگران معرفی نمایید .

پزشک آنلاین

writer.n1

24 شهریور 1395

مطالب مرتبط

  • این برگ ها جادویی هستند
  • چطور میتوان مصرف نیترات را کاهش داد؟
  • تاثیر لیمو ترش بر بدن هنگام خواب
  • خواص باورنکردنی پوست انار برای سلامت پوست
  • درمان آلرژی فصلی از طریق خوراکی
  • سبزیجات مناسب برای ایجاد احساس سیری
  • احساس سیری بیشتر با استفاده از میوه ها
  • کاهش چشمگیر کلسترول خون با قارچ دنبلان
  • خاصیت های مختلف سبزیجات سفید
  • آغاز امپراطوری انار
  • داروی طبیعی برای آفت دهان
  • ارزش غذایی انگور سیاه
  • معدنی از انواع ویتامین ها
  • تاثیر آب پیاز بر رشد مو
  • آشنایی با فایده های عصاره درخت کاج
  • پربازدیدترین مطالب

  • چرا خوردن میوه روزانه انسان را سالم نگه میدارد؟
  • خواص معجزه آسا فندق
  • استفاده از پوست برخی میوه ها
  • از فواید خوردن کلم برگ در دوران بارداری چه میدانید؟
  • خواص باورنکردنی پوست انار برای سلامت پوست
  • برای رهایی از خستگی و بی حالی بهترین توصیه های غذایی را بدانید
  • با خواص جو آشنا شوید
  • دوپینگ با این نوشیدنی های طبیعی
  • فرار از بیماری ها با مصرف تربچه
  • انبه خطر ابتلا به سرطان پستان را کاهش میدهد
  • بخوانید اطلاعاتی در رابطه با میوه ترنج و خواص آن
  • پیاز دشمن چربی های بدن
  • کدو تنبل و درمان سرماخوردگی
  • آیا کسانیکه طبع سردی دارند انار ضرر دارد؟
  • مواد معدنی موجود درکیوی
  • داغ ترین مطالب و مقالات

  • پیامدهای جسمی و روحی سقط جنین ناخواسته
  • توقف تولید پروتئین در باکتری ها
  • نوشیدن آب در کنار غذا ممنوع
  • درمان بیماری ها با کمک انواع آنتی بیوتیک ها
  • تاثیرات مختلف آسپرین بر بیماران دیابتی
  • سبزیجات مناسب برای ایجاد احساس سیری
  • احساس سیری بیشتر با استفاده از میوه ها
  • حرکات کششی و هزار و یک فایده!
  • باور کنید دیسک‌های کمرتان، نیاز به مراقبت دارند!
  • با پاکورا، سفره را به آتش بکشید
  • دستور پخت اسلایس میوه های خشک
  • آستیگماتیسم؛ از علت تا درمان
  • بی‌اختیاری ادرار و راه های پیشگیری از آن
  • آیا معاینه چشم دانش آموزان، ضرورت دارد؟
  • آیا کودکان میتوانند کدئین مصرف کنند؟!
  • پیشنهاد سردبیر

  • افزایش بی رویه ناهنجاری تکاملی در کودکان
  • چرا نباید گرم کردن بدن را پیش از تمرین با وزنه انجام دهید
  • متا آمفتامين (4-MTA) چه ماده ی مخدری است؟
  • با دیدن قرمزی در مدفوع نوزاد نترسید
  • ماست و بررسی انواع ماستها
  • اهمیت یادگیری راههای افزایش شیر توسط مادران
  • معرفی محصولاتی که در رهایی از جوش تاثیر دارند
  • استراحت در میانه ی صبح سلامتی و بهره وری را بهبود می دهد
  • ابتلا به انواع قارچ‌های پوستی با این کفش ها
  • برای روغنکاری کردن موها این توصیه ها را بخوانید
  • به عقب دویدن رانها را لاغر میکند
  • برای داشتن دندان های سالم بخوانید
  • رژیم میگیرید و نتیجه نمی بینید
  • عکس سلفی پوست را چروک میکند
  • اولين گروه واكسن آنفلوآنزاي H1N1 توليد شد
  • 
       
    
    x