2-copy

صبحانه را می توان مهم ترین وعده غذایی دانست که یک فرد در طول روز صرف می کند اما این وعده غذایی می بایست بسیار مقوی باشد . به گفته غالب دانشمندان و متخصصین تغذیه یک صبحانه مناسب و مقوی می تواند نقش بسزایی در آغاز یک روز خوب داشته باشد. فریتاتا می تواند نقش یک صبحانه مقوی و خوشمزه را برای ایفا کند 

صبح خود را با یک صبحانه پرانرژی و سالم شروع کنید: تخم مرغ، پروتئین مورد نیازتان را تامین می کند و سبزیجات نیز طعمی فوق العاده به غذایتان می دهند. می توانید از خود خلاقیت به خرج دهید و انواع ادویه های مورد علاقه تان را به این دستور پخت اضافه کنید تا بیشتر از این صبحانه دلچسب لذت ببرید.

 

مواد لازم:

2 قاشق چای خوری روغن کانولا

2 فنجان پیاز که به صورت عمودی برش خورده باشند.

4 فنجان برگ اسفناج

8 عدد تخم مرغ بزرگ که کمی هم زده شده باشند.

یک چهارم قاشق چای خوری نمک

یک چهارم قاشق چای خوری فل

فل سیاه

سه چهارم فنجان پنیر سوئیسی ( یا پنیز پیتزا )

 

روش پخت:

فر را تا دمای 400 درجه فارنهایت یا 204 درجه سانتی گراد گرم کنید.

یک ماهی تابه که بتوان در فر هم از آن استفاده کرد را روی شعله با حرارت متوسط گرم کنید. روغن را اضافه کنید، تکانش دهید تا ماهی تابه چرب شود. پیاز را اضافه کنید و به مدت 10 دقیقه یا تا زمانی که نرم شود آن را تفت دهید. اسفناج را اضافه کنید و به مدت 2 دقیقه بپزیدش.

تخم مرغ، نمک و فلفل را با هم ترکیب کنید. میکس تخم مرغ را روی سبزیجاتی که در ماهی تابه است بریزید. آنقدر بپزید تا لبه های تخم مرغ به مرز آماده شدن برسند، چیزی حدود 2 دقیقه. به آرامی لبه ی میکس تخم مرغ را بلند کنید و ماهی تابه را خم کنید تا قسمت های نپخته میکس تخم مرغ با ماهی تابه تماس پیدا کنند. 2 دقیقه دیگر یا تا زمانی که مطمئن شوید کاملا آماده شده است به پختن ادامه دهید. پنیر را روی محتویات ماهی تابه بریزید.

ماهی تابه را به مدت 8 دقیقه یا تا زمانی که مرکزش آماده شود در فر قرار دهید. سپس بلافاصله فریتاتا را به یک ظرف مخصوص سرو انتقال دهید و به 6 قسمت مساوی برش دهید.

 

اطلاعات تغذیه ای:

مواد گفته شده در این دستور پخت برای 6 وعده می باشد. هر وعده شامل یک برش از این غذا است.

مدت زمانی که برای آماده کردن مواد نیاز دارید، 8 دقیقه است و در کل تا آماده شدن غذا 32 دقیقه وقت می برد.

اطلاعاتی که در ادامه می آید مربوط به یک وعده از این غذا می باشد.

 

کالری: 185

کالری از چربی در یک وعده: 0/0 درصد

چربی در یک وعده: 12.2 گرم

چربی اشباع در یک وعده: 4.8

چربی غیر اشباع در یک وعده: 3.9 گرم

چربی دارای حلقه های غیر اشباع در یک وعده: 2 گرم

کربوهیدرات در یک وعده: 6.6 گرم

فیر در یک وعده: 1.4 گرم

کلسترول در یک وعده: 295 میلی گرم

آهن در یک وعده: 1.9 میلی گرم

سدیم در یک وعده: 246 میلی گرم

کلسیم در یک وعده: 168 میلی گرم

ارسال شده در 23 شهریور 1395 توسط آقای جوانبخت با موضوع آشپزی رژیمی و سالم

پیشنهاد سردبیر

  • آیا میتوان با صدای قلب جنسیت جنین را تشخیص داد؟
  • 5 فایده ویتامین k برای پوست
  • راهنمایی در زمینه تخمک گذاری
  • کمی در باره مانیکورهای ژله ای
  • تداخلات تغذیه ای نامناسب در کنار ماست
  • همه گیر شدن بی رویه آلزایمر
  • درمان استرس ناشی از صحبت کردن در جمع
  • از خواص جنجالی عدس چه می دانید؟
  • رفع خستگی و کسلی عصرانه
  • درمان سنگ کلیه با نخود سیاه
  • سیلوستازول از لخته شدن خون جلوگیری می کند
  • نمره قبولی سگ پرستار در محافظت از نوزاد
  • ماست با این علائم را نخورید
  • چگونه سیستم ایمنی در طول مدت خواب، خود را احیاء می کند
  • خلاصه ای از سخنان رئیس جمهور در روز پزشک
  • محبوبترین ها

  • روش غیر تهاجمی برای ازبین بردن سلول های سرطانی
  • در زمینه سلول های بنیادی برای تولید نخاع یک پیشرفت بزرگ ابداع شد
  • شنا کردن در آب استخر و تهدید سلامت شما!
  • اظهار نظر یک مدیر حوزه پزشکی در خصوص ارزش غذایی نان لواش
  • دلایل اصلی آلودگی آب تهران مشخص شد
  • اگر می خواهید سرما نخورید ….
  • قوری شکلاتی و لذت بخش ترین طعم چایی
  • عوارض این حالت خوابیدن!
  • به دنیا آمدن بدون عضو بویایی
  • مقابله با سرطان
  • ۱۰ میلیون عدد داروی تقلبی کشف و ضبط شد
  • استرس موجب ناباروری زنان می شود
  • انواع هشت هوش در انسان، غذاهای افزایش دهنده هوش
  • آنفولانزا و افزایش عفونت‌های شدید تنفسی
  • تصویر برداری پیشرفته از بدن انسان
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است