موضوعات

شیوه جدید درمان کم خونی با نان

%da%a9%d9%85-%d8%ae%d9%88%d9%86%db%8c
در دنیای نوین امروز و با توجه به گسترش روز افزون علم و دانش هر روزه دانشمندان به کشف های جدیدی از علم دست می یابند از جمله این دستاورد ها دستیابی به دانش مهندسی ژنتیک و دستکاری ژنی می باشد که با این روش می توان بسیاری از مواد غذای و خوراکی را غنی سازی نمود

بهروز جنت مدیر کل نظارت بر فراورده های غذایی، آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو ؛ با اشاره به اینکه امروزه نان سهم زیادی در سبد غذایی مردم دنیا را دارد، گفت: علی رغم اینکه کشور ما از لحاظ مصرف سرانه نان یکی از پرمصرف ترین کشورهای جهان است، مشکلات تولید نان باکیفیت به طور درست و اصولی چاره اندیشی نشده است.
وی در ادامه با بیان اینکه اقدامات نسنجیده و بعضاً بدون مطالعه و برنامه ریزی دقیق و کاربردی موجب ایجاد مشکلات این حوزه شده است، تصریح کرد: امروزه وجود این معضلات پیچیده برای تولید نان با کیفیت موجب هدر رفت ثروت ملی کشور شده و هنوز سطح تغذیه ای آن بدلیل استفاده از مواد مضر در وضعیت قابل قبول نیست.
مدیر کل نظارت بر فراورده های غذایی، آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو یافتن سریع راهکارهای مناسب را برای جلوگیری از ایجاد مخاطرات برای نسل فعلی و آینده کشور ضروری خواند و گفت: تولید نان با کیفیت بالا، باید در اولویت برنامه ریزی کشور قرار گیرد چراکه یکی از راههای پیشگیری از کمبود ریز مغذی ها در هر کشوری غنی سازی مواد غذایی پرمصرف است.
وی سرانه مصرف نان در ایران را 130 کیلوگرم عنوان کرد و افزود: باتوجه به مصرف بالای ایرانیان از نان، می توان آن را یکی از  مناسب ترین حامل ها برای غنی سازی با انواع ریزمغذی ها مانند آهن و اسیدفولیک برشمرد. لازم به ذکر است که غنی سازی نان با این ریزمغذی ها هیچ تاثیر معناداری بر رنگ و طعم آن ندارد.
جنت از بازنگری در ضابطه های مواد غذایی بویژه آرد خبرداد و بیان کرد: غنی سازی این ماده با آهن و اسید فولیک در دستور کار قرار گرفته و پیرو همین برنامه مقدار آرد تولیدی و پرمیکس مصرفی که بعنوان یکی از راههای پیشگیری از کمبود ریز مغذی ها در هر کشوری غنی سازی مواد غذایی پرمصرف است؛ در مجموع قطب های دهگانه کشوری مورد بررسی قرار گرفت.
وی ادامه داد: پس از ارزیابی های صورت گرفته از حدود 4 میلیون و 750هزارتن ارد تولیدی خبازی بجز سنگک با مصرف 900 هزار کیلو گرم پرمیکس، 4 میلیون و 690  هزار تن آن به ارد خبازی غنی سازی شده تبدیل می شود.
مدیر کل نظارت بر فراورده های غذایی، آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو با اشاره به انجام حدود 20 هزار نمونه برداری در قطب های دهگانه، از مورد قبول واقع شدن حدود 19 هزار مورد آز آنها خبرداد و یادآور شد: باتوجه به اقدامات صورت گرفته به نظر میرسد گام عملیاتی بسیار مهمی در غنی سازی آرد به عنوان ماده اصلی فراورده غذایی استراتژیک نان، برداشته شده است.

javanbakht

23 شهریور 1395

مطالب مرتبط

  • برگزاری کنگره ی پیشگیری بزرگترین و اولین بیماری شایع جهان
  • 39 کودک مبتلا به کم کاری تیروئید در همدان شناسایی شد
  • اعلام مقالات برتر همایش ملی «سلامت از دیدگاه قرآن»
  • بیمه ها در سوانح جاده ای موثرند
  • خمیر دندان هایی که نباید خرید : “سنسوداین” و “آکوافرش”
  • واکسینه کردن نوزادان و کودکان
  • رواج بی رویه سنگ کلیه در ایرانیان
  • حرارت دادن غذا در فویل آلومینیوم ممنوع
  • به افراد مسن توجه بیشتری کنید
  • تشخیص زود هنگام سرطان گامی بزرگ در بهبود یافتن بیمار
  • نوزادی که به اندازه ی یک کف دست است
  • به دنیا آمدن نوزادی بدون چشم!
  • تاثیرات طلاق بر زندگی انسان
  • به دنیا آمدن نوزاد 80 ساله
  • بررسی آلوده ترین شهرها
  • پربازدیدترین مطالب

  • این کلاه بیس بال پیشرفته را از دست ندهید
  • کلسیم، فسفر و ویتامین Dرا هرگز ترک نکنید
  • مراقبت در برابر میکروب ها و ویروس های بیمارستانی
  • مسواک زدن بدون خمیر دندان امکان پذیر می شود
  • میانسالی و خطرات تهدیدکننده آن
  • کاهش افراد مبتلا به بیماری سل در ایران
  • تقویت حافظه فقط با یک حرکت جالب!
  • در مغز افراد پرمشغله چه میگذرد
  • رونمایی از اولین گوش مصنوعی
  • طفلی که باردار به دنیا آمد!
  • تاثیرگذاری مستقیم نور محل کار بر کارمندان
  • چالشی جالب برای جمع آوری کمک های مالی
  • اصول پیروزی در این دست مصاحبه ها
  • جلوگیری از تخریب معده در ماه رمضان با این کارها
  • اعتیاد به این دستگاه در دانشجویان بیداد می کند
  • داغ ترین مطالب و مقالات

  • آیا سرماخوردگی و آنفلوآنزا با هم فرق دارند؟
  • سقوط بند ناف به چه عارضه ای گفته می شود
  • بیماری پوستی گال، از علائم تا درمان
  • نکات مهم در زمینه حساسیت غذایی
  • گیاهان دارویی معجزه کننده برای سلامتی
  • پیشگیری از بروز آفت دهان و تبخال با درمان های خانگی آن ها
  • اعتقادات رایج درباره آنفلوآنزا
  • درمان خانگی برای تسکین درد لثه
  • اهمیت استفاده از کرم برای دست
  • اهمیت به تغذیه سالم در دختران نوجوان
  • چند توصیه برای سالم زندگی کردن
  • واکسینه کردن نوزادان و کودکان
  • دل درد خردسالان و نشانه های آن
  • درمان های مختلف برای آلرژی بارداری
  • بی حالی و ضعف در حاملگی
  • پیشنهاد سردبیر

  • آیا پوسیدگی دندان به مسواک زدن ارتباط د ارد؟
  • ایجاد مشکلات پوستی مانند کهیر
  • مشکلات اطفال در مسافرت
  • درمان های ساده و آسان برای این اختلال های روحی
  • مشاوره و تست اضطراب در اطفال
  • خواب خوب با این عوامل
  • از کجا بفهمم کودکم آبله مرغان دارد؟
  • با میوه هایی که کالری کمی دارند آشنا شوید
  • در سال 87، 28 تن داروي اعتياد‌آور ترامادول در كشور مصرف شد
  • مقایسه عادات روزانه افراد ثروتمند و افراد فقیر
  • شستن لباس علائم بخصوصی دارد
  • نتیجه مصرف اضافی ویتامین A
  • با بچه ها برخورد محکم داشه باشیم !
  • خداحافظی با شکم، بدون مصرف قرص های لاغری
  • روانشناسی تحقیرکنندگان و تحقیر شوندگان
  • 
       
    
    x