maple-trout
قزل آلا یکی از محبوب ترین و لذیذترین ماهی های موجود در ایران میباشد که این روزها پرورش آن نیز رونق نسبتا خوبی دارد. ماهی در سنت ما ایرانی ها حسابی جا باز کرده به طوری که حتی شب عید نوروز رسم است که سبزی پلو با ماهی بخوریم. روش های متفاوتی برای طبخ ماهی قزل آلا وجود دارند، حتی بعضی از هموطنانمان آن را با سبزیجاتی به نام هشو طبخ میکنند. امروز قصد داریم روشی متفاوت و بسیار خوشمزه از طبخ ماهی قزل آلای افرا به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم:

  • یک چهارم پیمانه شربت افرادو قاشق غذاخوری سس سویایک حبه سیر له شدهیک چهارم قاشق چای خوری نمک

    یک هشتم قاشق چای خوری فلفل سیاه

    450 گرم فیله ماهی قزل آلا

  • برای: 4 نفر
  • زمـان: 45 دقیقه تا یک ساعت
  • روش: آسان

ghezel

آشپزی :

 

ابتدا در یک کاسه کوچک شربت افرا ، سس سویا ، سیر ، نمک و فلفل را ترکیب کرده و به هم بزنید

ماهی قزل آلا را درون یک لیوان قرار داده و مخلوط شربت افرا را درون لیوان بریزید تا کل فیله ماهی به این شربت آغشته شود و به مدت 30 دقیقه درون یخچال قرار دهید.

سپس فر را بر روی دمای 200 درجه سانتی گراد ( 400 درجه فارنهایت ) قرار می‌دهیم.

سپس فیله را از یخچال خارج کرده و درون ظرف پخت مخصوص فر قرار داده و به مدت 20 دقیقه اجازه می‌دهیم تا پخته شود.

غذای شما به همین راحتی آماده شده است و میتوانید پس از تزیین آن ، از مزه متفاوت و لذیذش لذت ببرید.

منبع: آشپزی