maple-trout
قزل آلا یکی از محبوب ترین و لذیذترین ماهی های موجود در ایران میباشد که این روزها پرورش آن نیز رونق نسبتا خوبی دارد. ماهی در سنت ما ایرانی ها حسابی جا باز کرده به طوری که حتی شب عید نوروز رسم است که سبزی پلو با ماهی بخوریم. روش های متفاوتی برای طبخ ماهی قزل آلا وجود دارند، حتی بعضی از هموطنانمان آن را با سبزیجاتی به نام هشو طبخ میکنند. امروز قصد داریم روشی متفاوت و بسیار خوشمزه از طبخ ماهی قزل آلای افرا به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم:

  • یک چهارم پیمانه شربت افرادو قاشق غذاخوری سس سویایک حبه سیر له شدهیک چهارم قاشق چای خوری نمک

    یک هشتم قاشق چای خوری فلفل سیاه

    450 گرم فیله ماهی قزل آلا

  • برای: 4 نفر
  • زمـان: 45 دقیقه تا یک ساعت
  • روش: آسان

ghezel

آشپزی :

 

ابتدا در یک کاسه کوچک شربت افرا ، سس سویا ، سیر ، نمک و فلفل را ترکیب کرده و به هم بزنید

ماهی قزل آلا را درون یک لیوان قرار داده و مخلوط شربت افرا را درون لیوان بریزید تا کل فیله ماهی به این شربت آغشته شود و به مدت 30 دقیقه درون یخچال قرار دهید.

سپس فر را بر روی دمای 200 درجه سانتی گراد ( 400 درجه فارنهایت ) قرار می‌دهیم.

سپس فیله را از یخچال خارج کرده و درون ظرف پخت مخصوص فر قرار داده و به مدت 20 دقیقه اجازه می‌دهیم تا پخته شود.

غذای شما به همین راحتی آماده شده است و میتوانید پس از تزیین آن ، از مزه متفاوت و لذیذش لذت ببرید.

منبع: آشپزی

 

ارسال شده در 23 شهریور 1395 توسط writer.m با موضوع آشپزی رژیمی و سالم

پیشنهاد سردبیر

  • پیشگیری از افزایش فشار خون با این ماده
  • رژیم‌های غذایی غیر اصولی و غیر استاندارد ممنوع
  • با جراحی بای پس معده علائم نفروپاتی دیابتی کاهش می یابد
  • خوبی ها و بدی های پودرکافئین
  • من زیاد میخوابم ، راه حل چیست؟
  • عطر و ایجاد کک و مک
  • چه فرقی میان قهر کردن شما و همسرتان وجود دارد
  • چگونه ساقه های گیلاس را خشک کنیم؟
  • درمان پارگی منیسک زانو، بدون عمل جراحی
  • همه چیز درمورد تله پاتی
  • افراد نامناسب برای کارآفرینی
  • با مضرات سیگار بیشتر آشنا شویم
  • انگور، میوه‌ای مفید برای تقویت معده و دستگاه عصبی
  • مواد غذایی مفید برای آقایان
  • گراتن اسفناج با سس بشامل
  • محبوبترین ها

  • سوپ پاییزی اسفناج
  • دستور پخت متفاوت لازانیا با نان تست
  • شیرینی های کوچک دارچینی
  • نان اک مک در قالب کیک
  • کوفته پروتئین
  • رولت مرغ و پوره سیب زمینی
  • کیک تره فرنگی و هویج
  • فریتاتا ! روز خود را با یک صبحانه خوشمزه و مقوی آغاز کنید
  • براونی رژیمی بدون روغن و بدون شکر
  • شیرینی سبوس دار با شکر قهوه ای
  • سوپ میکس شده با گوجه
  • آموزش ناشتایی سالم و مقوی بدون لبنیات
  • چگونه در تابه نان را ترد کنیم
  • شیرینی با رویه تزیین شده
  • سالاد آووکادو و شنبلیله
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است