موضوعات

طرز تهیه ماهی قزل آلای افرا

 maple-trout
قزل آلا یکی از محبوب ترین و لذیذترین ماهی های موجود در ایران میباشد که این روزها پرورش آن نیز رونق نسبتا خوبی دارد. ماهی در سنت ما ایرانی ها حسابی جا باز کرده به طوری که حتی شب عید نوروز رسم است که سبزی پلو با ماهی بخوریم. روش های متفاوتی برای طبخ ماهی قزل آلا وجود دارند، حتی بعضی از هموطنانمان آن را با سبزیجاتی به نام هشو طبخ میکنند. امروز قصد داریم روشی متفاوت و بسیار خوشمزه از طبخ ماهی قزل آلای افرا به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم:

  • یک چهارم پیمانه شربت افرادو قاشق غذاخوری سس سویایک حبه سیر له شدهیک چهارم قاشق چای خوری نمک

    یک هشتم قاشق چای خوری فلفل سیاه

    450 گرم فیله ماهی قزل آلا

  • برای: 4 نفر
  • زمـان: 45 دقیقه تا یک ساعت
  • روش: آسان

ghezel

آشپزی :

 

ابتدا در یک کاسه کوچک شربت افرا ، سس سویا ، سیر ، نمک و فلفل را ترکیب کرده و به هم بزنید

ماهی قزل آلا را درون یک لیوان قرار داده و مخلوط شربت افرا را درون لیوان بریزید تا کل فیله ماهی به این شربت آغشته شود و به مدت 30 دقیقه درون یخچال قرار دهید.

سپس فر را بر روی دمای 200 درجه سانتی گراد ( 400 درجه فارنهایت ) قرار می‌دهیم.

سپس فیله را از یخچال خارج کرده و درون ظرف پخت مخصوص فر قرار داده و به مدت 20 دقیقه اجازه می‌دهیم تا پخته شود.

غذای شما به همین راحتی آماده شده است و میتوانید پس از تزیین آن ، از مزه متفاوت و لذیذش لذت ببرید.

منبع: آشپزی

 

writer.m

23 شهریور 1395

مطالب مرتبط

  • دستور پخت اسلایس میوه های خشک
  • با پاکورا، سفره را به آتش بکشید
  • گوشت،عدس و چند ادویه؛ برابر است با غذایی خوشمزه
  • روش تهیه گراتین با سیب زمینی
  • آموزش تهیه تارت با بادام
  • خواص فوقالعاده خوراک عدسی را فراموش نکنید
  • سیب زمینی تنوری میان وعده ای سالم و آسان
  • دستور پخت مینی کیش مرغ و پنیر
  • مرغ و پنیر پارمسان پیشنهاد ویژه دکتر سلام
  • طرز تهیه آنچیلادای رژیمی
  • با املت سبزیجات به میز صبحانه جان بدهید
  • با این روش، سس هزارجزیره درست کنید
  • روش سنتی پخت آش گندم
  • پنکیک موز، انفجار مزه ها در بهترین لحظه ها
  • طرز تهیه کدوی کبابی رژیمی
  • پربازدیدترین مطالب

  • سوپ گوجه فرنگی و گندم
  • کتلت ،غذای پرطرفدار آلمانی ها
  • طرز تهیه کدوی کبابی رژیمی
  • چگونه می شود یک ساندویچ را سالم درست کرد؟
  • چگونه برای زمستان سس تند آماده کنیم؟
  • سالاد مرغ،بادام و جعفری؛ غذایی سبک،کامل و مغذی
  • مینی بزلمه برای صبحانه
  • کوفته در فر با سس بشامل
  • بی نظیرترین اسموتی های لاغری
  • آموزش سوپی که برای مسمومها مفید است
  • پودینگ گلابی و زنجبیل پیشنها ویژه دکتر سلام
  • پیراشکی قارچ با سس بشامل
  • با سبزیجات و پنیر شام درست کنید
  • کیک سیب کرم دار
  • فینگر با برش خیار
  • داغ ترین مطالب و مقالات

  • دانستنی های جالب پیرامون واکسن آنفولانزا
  • گوشت،عدس و چند ادویه؛ برابر است با غذایی خوشمزه
  • کاهش کیفیت اسپرم با زندگی در محیط آلوده!
  • بررسی خطرات و عوارض انواع مختلف چاقی در بدن
  • بابونه و هزار و یک خواص که از آن بی خبرید
  • آسیب به بینایی با لنزهای زیبایی
  • اهمیت مصرف کاهو برای بدن
  • درمان گرفتگی در بینی خردسالان
  • خاصیت های معجزه آسای آناناس
  • تاثیر نیکوتین بر سیستم عصبی
  • تاثیرات مثبت گل درمانی بر بدن
  • نفاس پس از زایمان و شیردهی
  • برطرف کردن اسهال در خردسالان
  • افزایش مهارت های اجتماعی برای دوست یابی
  • پرهیزات مهم در فصل پاییز
  • پیشنهاد سردبیر

  • خواص بی نظیر نان کنجدی
  • داروی جدید برای معالجه موثر نوروپاتی دردناک
  • راهنمایی هایی برای پسر شدن جنین
  • بررسی انواع بیماری های پوستی زنانه
  • برنامه اصولی استفاده از مکملها در دوره حجم
  • زندگی در این خانه ها و افت روحیه افراد
  • سالاد اتم- سالاد سیر کننده
  • دانستنی های مهم قبل از اقدام به یوگا
  • تمایل به خوراکی شیرین نشانه بیماری روحی مزمن
  • شربت ضد سرفه برای كودكان خردسال خطرناك است
  • جنبه های منفی مصرف الکل
  • چرا زنان در معرض خطر افسردگی قرار می گیرند
  • تشخیص بیماری تا چه اندازه در تعیین نوع درمان اهمیت دارد؟
  • پیشگیری از گریه کردن نوزاد با فشار دادن این نقاط
  • یاری ندان حافظه را جدی بگیریم
  • 
       
    
    x