مواد ارگانیک محصولات ارگانیک فواید محصولات ارگانیک ارگانیک

امروزه محصولات ارگانیک جای خود را در سبد غذایی اغلب کشور های جهان اول یافته اند. به گفته محققان و در پی تحقیقاتی که صورت گرفته است دانشمندان دریافته اند که سموم و آفت اش ها در دراز مدت می توانند بر روی ژنتیک انسان تاثیر گذاشته و باعث به وجود آمدن ناهنجاری های ژنتیکی می شوند .

امین افتخار- کارشناس محیط‌زیست با بیان اینکه محصولات ارگانیک از تخریب طبیعت و ایجاد آلایندگی می‌کاهند، گفت: این درحالی است که مواد غذایی ارگانیک در سبد مواد مصرفی شهروندان ایرانی حضور کمرنگی دارند.

 

امین افتخار- کارشناس محیط‌زیست گفت: محصولات ارگانیک در خاکی که از چند سال قبل هیچ‌گونه سموم دفع آفات گیاهی مانند علف هرزکش‌ها، قارچ‌کش‌ها و مواد شیمیایی در آن استفاده نشده و فقط با مواد طبیعی مانند کمپوست گیاهی تقویت شده، رشد می‌کنند. به گفته وی، محصولات ارگانیک محصولاتی هستند که در تمام مراحل رشد با سیستم طبیعی هماهنگ بوده و به هیچ‌وجه با ارگانیسم‌های اصلاح شده ژنتیک تولید نمی‌شوند.این کارشناس محیط‌زیست درباره فواید و ضرورت استفاده از محصولات ارگانیک تصریح کرد: محصولات ارگانیک به لحاظ داشتن میزان بالایی از ویتامین C، کلسیم، آهن و فسفر ارزش غذایی بالاتری نسبت به سایر محصولات دارند.وی با بیان اینکه آفت‌کش‌های مصنوعی استفاده شده در تولید محصولات تراریخته، تولید مواد آنتی‌اکسیدان را در گیاهان کاهش می‌دهد، افزود: کودهای حیوانی و آلی به‌کار رفته در کشاورزی ارگانیک تولید مواد آنتی‌اکسیدان را افزایش می‌دهد؛ بنابراین محصولات ارگانیک حاوی آنتی‌اکسیدان بیشتری هستند؛ به‌طوری که میزان آنتی‌اکسیدان PHENOLIC در این مواد حدود 50درصد بیشتر از محصولات غیرارگانیک و تراریخته است.

افتخار ادامه داد: محصولات ارگانیک فاقد افزودنی‌های غذایی بوده و کمتر به بقایای آفت‌کش‌های آلی آلوده هستند؛ در نتیجه این محصولات سالم‌تر خواهند بود.

افتخار درباره دیگر فواید استفاده از محصولات ارگانیک گفت: این محصولات به‌دلیل اینکه پس از برداشت در مدت زمان کمتری، به‌دست مصرف‌کننده می‌رسند، خوشمزه و خوش‌طعم‌تر هستند.

وی با اشاره به دستکاری‌های صورت گرفته در محصولات تراریخته گفت: به‌دلیل توجه به ظاهر، رنگ، ارتقای ماندگاری، افزایش تولید و مقاوم کردن محصولات در برابر صدمات ناشی از حمل و انبارداری، این مواد غذایی نسبت به محصولات ارگانیک از کیفیت و ارزش تغذیه‌ای کمتری برخوردار هستند.

افتخار درباره مضرات استفاده از محصولات تراریخته یادآور شد: بقایای محصولات تراریخته برای محیط‌زیست نامناسب است و تا مدت‌ها به‌صورت مخفی در طبیعت باقی می‌ماند.

وی ادامه داد: تغییرات ژنتیک به‌وجود آمده در محصولات تراریخته باعث آسیب رسیدن به برخی از ارگانیسم‌ها مانند آفات و حشرات در اکوسیستم طبیعی شده و از تنوع زیستی آنها می‌کاهد.

وی درباره ضرورت استفاده از کشاورزی ارگانیک بیان داشت: در کشاورزی ارگانیک، آب توسط مواد شیمیایی آلاینده مانند کودهای مصنوعی آلوده نمی‌شود. در این نوع از کشاورزی، تعادل اکوسیستم و حاصلخیزی خاک حفظ شده و فرسایش خاک نیز تا 50درصد کاهش می‌یابد.

 

امتیاز بدین ! 1 امتیاز2 امتیاز3 امتیاز4 امتیاز5 امتیاز
Loading...
ارسال شده در 24 شهریور 1395 توسط دکتر سلام با موضوع تغذیه

پیشنهاد سردبیر

  • این گیاهان دارای توانایی های خارق العاده ای هستند!
  • خطر ابتلا به سرطان سینه در صورت استفاده از اسپری
  • بالاخره نان سنتی بخوریم یا خیر؟
  • چرا بیدار شدن با زنگ موبایل زیان آور است؟
  • روش درمانی جدید برای سرطان ریه
  • عوامل افزایش کودکان متکدی در تهران
  • فوت و فن مهارت های غیرکلامی
  • 7 غذای عضله ساز برای مردان
  • محبوبترین ها

  • با این فرمول خود به خود لاغر می شود
  • دوستداران کله پاچه! آیا فواید و مضرات آن را میدانید؟!
  • داروهای خانگی برای انسداد رگهای خونی
  • درمان برخی بیماری ها با آب پنیر
  • اگر می خواهید رژیم غذایی گیاه خواری داشته باشید بخوانید
  • مصرف ترشی هنگام سرماخوردگی
  • 10 خاصیت شگفت انگیز تخم مرغ
  • تغذیه کنکوریهای مضطرب
  • رپورتاژ

  • دکتر دندانپزشک امینی عضو انجمن ایمپلنتولوژی آمریکا
  • لیفت‌پلاس، آخرین تکنیک لیفت صورت، گردن و ابرو
  • بیماری های پستان (اعمال جراحی-کنترل و بررسی توده ها و سرطان پستان)
  • نگاهی به لیزر و کارکرد آن در پوست و زیبایی
  • ایمپلنت؛ تنها جایگزین دندان از دست رفته
  • الو دکتر

    دکتر هومن عشقی
    رفع جای نیش حشرات با استفاده از کرم های مختلف
    نخ دندان ارکید
    محبوبیت داروهای گیاهی در بین بیماران قلبی
    تلگرام دکتر سلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است