موضوعات

محصولات ارگانیک را در سفره غذایی خود جای دهید

9-1-1392-image635001846585305537

امروزه محصولات ارگانیک جای خود را در سبد غذایی اغلب کشور های جهان اول یافته اند. به گفته محققان و در پی تحقیقاتی که صورت گرفته است دانشمندان دریافته اند که سموم و آفت اش ها در دراز مدت می توانند بر روی ژنتیک انسان تاثیر گذاشته و باعث به وجود آمدن ناهنجاری های ژنتیکی می شوند .

امین افتخار- کارشناس محیط‌زیست با بیان اینکه محصولات ارگانیک از تخریب طبیعت و ایجاد آلایندگی می‌کاهند، گفت: این درحالی است که مواد غذایی ارگانیک در سبد مواد مصرفی شهروندان ایرانی حضور کمرنگی دارند.

 

امین افتخار- کارشناس محیط‌زیست گفت: محصولات ارگانیک در خاکی که از چند سال قبل هیچ‌گونه سموم دفع آفات گیاهی مانند علف هرزکش‌ها، قارچ‌کش‌ها و مواد شیمیایی در آن استفاده نشده و فقط با مواد طبیعی مانند کمپوست گیاهی تقویت شده، رشد می‌کنند. به گفته وی، محصولات ارگانیک محصولاتی هستند که در تمام مراحل رشد با سیستم طبیعی هماهنگ بوده و به هیچ‌وجه با ارگانیسم‌های اصلاح شده ژنتیک تولید نمی‌شوند.این کارشناس محیط‌زیست درباره فواید و ضرورت استفاده از محصولات ارگانیک تصریح کرد: محصولات ارگانیک به لحاظ داشتن میزان بالایی از ویتامین C، کلسیم، آهن و فسفر ارزش غذایی بالاتری نسبت به سایر محصولات دارند.وی با بیان اینکه آفت‌کش‌های مصنوعی استفاده شده در تولید محصولات تراریخته، تولید مواد آنتی‌اکسیدان را در گیاهان کاهش می‌دهد، افزود: کودهای حیوانی و آلی به‌کار رفته در کشاورزی ارگانیک تولید مواد آنتی‌اکسیدان را افزایش می‌دهد؛ بنابراین محصولات ارگانیک حاوی آنتی‌اکسیدان بیشتری هستند؛ به‌طوری که میزان آنتی‌اکسیدان PHENOLIC در این مواد حدود 50درصد بیشتر از محصولات غیرارگانیک و تراریخته است.

افتخار ادامه داد: محصولات ارگانیک فاقد افزودنی‌های غذایی بوده و کمتر به بقایای آفت‌کش‌های آلی آلوده هستند؛ در نتیجه این محصولات سالم‌تر خواهند بود.

افتخار درباره دیگر فواید استفاده از محصولات ارگانیک گفت: این محصولات به‌دلیل اینکه پس از برداشت در مدت زمان کمتری، به‌دست مصرف‌کننده می‌رسند، خوشمزه و خوش‌طعم‌تر هستند.

وی با اشاره به دستکاری‌های صورت گرفته در محصولات تراریخته گفت: به‌دلیل توجه به ظاهر، رنگ، ارتقای ماندگاری، افزایش تولید و مقاوم کردن محصولات در برابر صدمات ناشی از حمل و انبارداری، این مواد غذایی نسبت به محصولات ارگانیک از کیفیت و ارزش تغذیه‌ای کمتری برخوردار هستند.

افتخار درباره مضرات استفاده از محصولات تراریخته یادآور شد: بقایای محصولات تراریخته برای محیط‌زیست نامناسب است و تا مدت‌ها به‌صورت مخفی در طبیعت باقی می‌ماند.

وی ادامه داد: تغییرات ژنتیک به‌وجود آمده در محصولات تراریخته باعث آسیب رسیدن به برخی از ارگانیسم‌ها مانند آفات و حشرات در اکوسیستم طبیعی شده و از تنوع زیستی آنها می‌کاهد.

وی درباره ضرورت استفاده از کشاورزی ارگانیک بیان داشت: در کشاورزی ارگانیک، آب توسط مواد شیمیایی آلاینده مانند کودهای مصنوعی آلوده نمی‌شود. در این نوع از کشاورزی، تعادل اکوسیستم و حاصلخیزی خاک حفظ شده و فرسایش خاک نیز تا 50درصد کاهش می‌یابد.

 

javanbakht

24 شهریور 1395

مطالب مرتبط

  • منوی غذایی مناسب برای ناهار مدرسه
  • روش تهیه اکسیر جوانی
  • دیابتی ها این صبحانه را مصرف کنند
  • آیا ماست در افسردگی تاثیر میگذارد؟
  • عملکرد مغز را با روغن ماهی حفظ کنید
  • راه حلی برای رفع آلرژی به بادام زمینی و تخم مرغ
  • بررسی ارزش تغذیه ای مختلف نخود فرنگی
  • داشتن پوست درخشان با این توصیه های غذایی
  • نوشیدن قهوه قبل از ورزش،چرا؟
  • قبل از خواب این موارد را فراموش نکنید
  • مناسب ترین راه برای از بین بردن کبودی
  • خوردنی های آسیب رسان به معده خالی
  • نفاس پس از زایمان و شیردهی
  • رسیدن به شکم صاف با مصرف نوعی معجون
  • با این ویتامین ها از مبتلا شدن به کبد چرب پیشگیری کنید
  • پربازدیدترین مطالب

  • کاهش وزن و لاغری با آدامس
  • کافئین موجود در قهوه برای قلب مفید است
  • اضافه وزن با این روش ها
  • خوردن پسته و فرار از استرس
  • 4 ماده غذایی که باید درد هه 50 بخورید
  • نقش آنتی اکسیدان ها در بدن چیست؟
  • خواص و ویژگی های هل سبز
  • انرژی زایی ویتامین C
  • عسل برای این رده سنی ممنوع است
  • بررسی گریپ فروت از لحاظ ارزش غذایی و خواص دارویی
  • چرا باید به آب ,خیار اضافه کنیم
  • رژیم غذایی برای فشار خون بالا : چه بخورید، چه نخورید
  • از کجا بدانیم ویتامین D بدنمان کم شده است
  • نوعی معجون مفید برای بدن
  • این غذا ها سلامت دندان شما را تضمین می کنند
  • داغ ترین مطالب و مقالات

  • اهمیت چیدمان سفره روی میز
  • خوردنی های آسیب رسان به معده خالی
  • گزینش لباس با توجه به فرم بدن
  • انتخاب طرح لباس متناسب با اندام
  • ویژگی های یک خانه آرام
  • آموزش دوست یابی به کودک
  • تصحیح چند رفتار اشتباه و پیشگیری از سرماخوردگی
  • آشنایی با آنفولانزای معده در کودکان
  • آشنایی با درمان های طبیعی برای زگیل
  • افزایش شادابی چشم ها
  • راه های پیشگیری از کاهش توده عضله یا سارکوپنیا
  • درمان با میخک
  • بررسی مشکلات ناشی از کم خونی مادر
  • ایجاد لخته خون با انجام عمل سزارین
  • معضل ریزش مو در تازه مادران
  • پیشنهاد سردبیر

  • افزایش رشد باکتری‌ها و فساد غذاها
  • خستگی را اینگونه برطرف کند
  • موارد مهم در رابطه عاشقانه
  • مصرف بي رويه و خودسرانه دارو علائم آلرژي را تشديد مي کند
  • نکات مراقبت از مو: روش های مختلف استفاده از لیمو برای درمان مو
  • بدخواب شدن و منشا آن
  • ورزشی برای تقویت کمر و ناحیه شکم در دوران بارداری
  • شیوه هایی برای کوچک کردن ا ندازه سینه
  • قسمتهای مختلف بدن خردسالان را چگونه ماساژ دهیم
  • اسامی فرآورده های خطرناک برای سلامت انسان
  • نکات ضروری درباره لایه برداری پوست
  • آیا اضطراب جدایی؛ امری طبیعیست؟
  • هوش زیاد داشتن هم می تواند زیان آور باشد
  • ماسکی مختص از بین بردن غبغب
  • تعریف سرطان مقعد – بیماری ها و شرایط
  • 
       
    
    x