موضوعات

بهترین روش طبخ از نظر پزشکان

healthy-cooking-classes

 

شما غالبا با چه روش هایی غذایتان را می پزید طبخ غذا در سلامتی شما تاثیر زیادی میگذارد می تواند باعث افزایش سلامتی و یا ابتلای شما به دیابت و بیماری های قلبی شود این امر بستگی به نحوه پخت غذا توسط شما دارد متخصصین تغذیه و رژیم درمانی چه روش طبخی را به بیماران خود پیشنهاد میدهند.

دانشکده پزشکی ایکان نیویورک بر روی ایمن ترین روش پخت غذا و تاثیرات شیوه های مختلف غذا پختن بر ابتلا به بیماری هایی همچون دیابت و مقاومت به انسولین تحقیق کرده اند که نتیجه آن را می خوانید…
AGE یا محصولات دارای گلیکاسیون پیشرفته چیست؟

سالم ترین روش پخت:

به گفته محققان دانشکده پزشکی ایکان نیویورک

-جوشاندن
-بخارپرکردن
-آب پز کردن

ایمن ترین شیوه پخت هستند.

به کدام روش های غذا پختن، پخت با گرمای خشک می گویند؟

در پخت غذاها به شکل:

-سرخ کردن
-کباب کردن یا بریان کردن تا حد سوختن

که به پخت با گرمای خشک معروف هستند، در مواد خوراکی ماده ای موسوم به AGE (محصولات دارای گلیکاسیون پیشرفته) تولید می شود.

عوارض AGE کدام است؟

به گفته محققان مطالعه، میزان بالاتر AGE با :

-مقاومت انسولین
-فشار بر سلول های بدن
-التهاب

مرتبط است. اینها از موارد مشکل ساز در شرایط ریسک ابتلا به دیابت هستند.

انسولین هورمونی است که به قند خون کمک می کند وارد سلول ها شده و انرژی تولید کنند. بدون انسولین، یا با وجود مقاومت انسولین، قند بیشتری در خون باقی می ماند. این وضعیت می تواند منجر به مشکلات جدی برای:

-قلب
-چشم ها
-کلیه ها

و سایر اندام شود.

دکتر جمی اوریباری، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می گوید: «زمانیکه افراد مبتلا به بیماری های مزمن نظیر دیابت نوع۲ یا زوال عقل را بررسی می کنیم معمولا دارای رژیم غذایی با AGE بالا یا پایین هستند، حال افرادی که دارای رژیم غذایی AGE پایین هستند دارای علائم کاهش التهاب نیز هستند.»

محققان معتقدند رژیم غذایی غربی که معمولا دارای میزان بالای AGE است در ریسک ابتلا به دیابت نوع۲ نقش دارد.

در این مطالعه، محققان شرکت کنندگان را به یکی از دو گروه رژیم غذایی تخصیص دادند:گروه رژیم غذایی با AGE عادی با ۴۹ نفر؛ و گروه رژیم غذایی با AGE پایین متشکل از ۵۱ نفر. سن تمامی شرکت کنندگان حداقل ۵۰ سال بود. این افراد حداقل دارای دو مورد از ۵ مشکل سلامت بودند یا به خاطر این مشکلات تحت درمان دارویی قرار داشتند:

-اندازه زیاد دور کمر (۱۰۱ سانتیمتر برای مردان و ۸۹ سانتیمتر برای زنان)؛
-فشارخون بالا؛ کلسترول (خوب) HDL پایین؛ تری گلیسیرید بالا (نوعی چربی خون)؛ یا افزایش میزان قند خون به هنگام ناشتا.

به گروه AGE پایین در مورد نحوه پایین آوردن میزان AGE در غذایشان آموزش داده شد. به آنها گفته شد تا از خوردن غذاهای سرخ شده، بریان شده یا کباب شده خودداری کنند. در عوض، آنها را ترغیب به مصرف غذاهای جوشانده، بخارپز یا آب پز کردند (به عبارت دیگر غذایشان را با آب بپزند).

شرکت کنندگان گزارش غذایی سه روزه شان را تکمیل می کردند. رژیم غذایی گروه با AGE پایین هفته ای دو بار چک می شد. به گروه دارای AGE عادی آموزش داده شد که روند پخت همیشگی شان را دنبال کنند. این مطالعه یک سال به طول انجامید.

به گفته اوریباری، «در گروه با میزان AGE پایین، تمامی پارامترهای استرس و التهاب بهبود یافته بود. همچنین مقاومت انسولین کاهش یافته و وزن بدن این گروه هم تا حدودی کاهش یافته بود.»

 

سیمرغ

tavakoli

28 شهریور 1395

مطالب مرتبط

  • دستور پخت اسلایس میوه های خشک
  • با پاکورا، سفره را به آتش بکشید
  • روش تهیه گراتین با سیب زمینی
  • آموزش تهیه تارت با بادام
  • خواص فوقالعاده خوراک عدسی را فراموش نکنید
  • سیب زمینی تنوری میان وعده ای سالم و آسان
  • دستور پخت مینی کیش مرغ و پنیر
  • مرغ و پنیر پارمسان پیشنهاد ویژه دکتر سلام
  • طرز تهیه آنچیلادای رژیمی
  • با املت سبزیجات به میز صبحانه جان بدهید
  • با این روش، سس هزارجزیره درست کنید
  • روش سنتی پخت آش گندم
  • پنکیک موز، انفجار مزه ها در بهترین لحظه ها
  • طرز تهیه کدوی کبابی رژیمی
  • دستور طبخ پای با طعم گوجه فرنگی
  • پربازدیدترین مطالب

  • آموزش مرحله به مرحله پودینگ شکلاتی
  • توپک های مرغ با سس گوجه غذایی خوش طعم
  • نان pofuduk مخصوص صبحانه
  • رسپی بیسکویت کرم دار ترکیه
  • شیوه درست کردن اسموتی پیچملبا
  • دسر حالب- دسر مدرن
  • کوکی های بی نظیر با طعم شکلات
  • آموزش تصویری پیش غذای مخصوص ترکیه
  • سوپ رژیمی بدون کالری
  • سوپ بالکان
  • گاندول کدو
  • رسپی شیرینی الماسی ترکیه
  • نوشیدنی جوشیدنی گریپ فروت برای لاغری
  • سالاد ذرت با آووکادو و آناناس
  • مرغ در فر با سس ماست
  • داغ ترین مطالب و مقالات

  • درمان گرفتگی در بینی خردسالان
  • خاصیت های معجزه آسای آناناس
  • تاثیر نیکوتین بر سیستم عصبی
  • تاثیرات مثبت گل درمانی بر بدن
  • نفاس پس از زایمان و شیردهی
  • برطرف کردن اسهال در خردسالان
  • افزایش مهارت های اجتماعی برای دوست یابی
  • پرهیزات مهم در فصل پاییز
  • نشانه های سلامت یک کودک دو ساله
  • بررسی علل بروز حاملگی کاذب
  • رسیدن به شکم صاف با مصرف نوعی معجون
  • بررسی جنین بعد از سی هفته
  • اسرار مصرف موز
  • عوامل استرس زا در زندگی
  • اهمیت رازداری در زندگی دونفره
  • پیشنهاد سردبیر

  • این کارها را برای پوست مختلط انجام ندهید
  • حواستان به نوشیدن آب به مقدار زیاد باشد
  • از نظر مردها واقعاً کدام فرم بدن جذاب‌تر است؟
  • حمله گرمایی و پیامدهای آن
  • شنخت فویلاژ کردن مو
  • عوارض زردی و یرقان در نوزاد
  • اسکرابی که تیرگی پوست چرب را از بین می برد
  • راههای تقویت فوت و فن های گفتاری و شنیداری
  • تاثیرات مختلف گریه روی سلامتی
  • اطفال و دریافت این ویتامین ضروری
  • عکس های میوه چری مویا
  • طراوت ذهنی در علم روانشاسی
  • آشنایی با بهترین روش های تعالی فرزند
  • پیراشکی پنیر در تابه
  • بهترین پیشنهادهای غذایی سالم
  • 
       
    
    x