کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
دکتر عباسی
دکتر محسن عباسی
متخصص جراحی دهان، فک و صورت، ایمپلنتولوژیست
دکتر علیرضا فقیهی
دکتر علیرضا فقیهی
متخصص گوش و حلق وبينى
بیوتی لیزر
بیوتی‌لیزر
دکتر کیان‌پیشه
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
دکتر شاهین شمس
دکتر شاهین شمس
متخصص جراحی فک و صورت
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک دندانپزشکی رویال
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
دکتر بابایی
دکتر بابایی
متخصص پوست،مو، زیبایی، لیزر
دیبا
کلینیک تخصصی دیبا
کلینیک صدف
دکتر فرح آل قیس
متخصص کاشت و پیوند مو
ایران نوین
کلینیک ایران نوین
کاشت مو

نیاز بدن موادعذایی امگا3

مواد غذایی مختلفی سرشار از امگا3 وجود دارد که می تواند برای بدن مفید باشد و نیاز بدن به امگا3 را تامین نمایند.

سوپرمارکت محل‌تان پر است از غذاهای سرشار از امگا۳. این ماده غذایی را می‌توان در روغن برزک، تخم چیا، کلم، عصاره غنی‌شده پرتقال، نان، ماهی و مکمل‌های روغن ماهی یافت.
محققان دریافته‌اند که امگا۳ می‌تواند باعث بهبود عملکرد مغزتان شده، خطر حمله قلبی را کاهش داده و از بروز التهاب در بدن پیشگری کند. اما تمام منابع در این مورد اطلاعات یکسانی ندارند. یکی از محققان در این زمینه اسیدهای چرب حاوی امگا۳ را در دو دسته‌بندی مجزا قرار داده است: یک‌سری که در ماهی وجود دارند و نوعی امگا۳ که در گیاهان یافت می‌شود.
مزایای امگا۳ موجود در ماهی برای سلامت بیشتر تحت پوشش شواهد و اسناد علمی قرار گرفته است. تحقیقات نشان می‌دهد که این اسیدهای چرب باعث کاهش چربی در خون شده و التهاب را کم می‌کند که مسبب بروز بیماری قلبی است. از طرفی آنها می‌تواند قابلیت الکتروشیمیایی قلب را هم تقویت کند.
این باور وجود دارد که امگا۳ ئی که از گیاهان به دست می‌آید فقط برای قلب مفید است چرا که بدن شما آن را به مقادیر کوچک‌تری از اسید چرب دیگری به نام EPA (ایکوزا پنتانوئیک اسید) که یکی از اسیدهای چرب به‌دست‌آمده از ماهی است تبدیل می‌کند. بنابراین با توجه به آن نظریه، شما باید مقدار زیادی دانه چیا مصرف کنید تا به اندازه یک تکه ماهی سالمون از مزایای امگا۳ آن بهره‌مند شوید.
اما تحقیقات اخیر در این زمینه نشان می‌دهد نباید زیاد به اسید ALA (آلفا لینولنیک اسید) اهمیت داد. محققان در این تحقیق به این نتیجه رسیدند که ALA مزایایی ورای تبدیل شدن به EPA دارد. در واقع ALA به خودیِ خود با کاهش التهاب، از بروز بیماری قلبی پیشگیری می‌کند. البته هنوز تحقیقات بیشتری لازم است تا در این زمینه انجام شود تا این مسئله مشخص گردد که آایا امگا۳ به‌دست‌آمده از گیاهان به اندازه امگا۳ ماهی مفید و مؤثر بوده و این‌که چه میزان باید مصرف کنید تا بتوانید از مزایای آن به همان میزان بهره‌مند شوید.

 

5 1000
ارسال شده در 24 شهریور 1395 توسط با موضوع پزشکی
پيلتن شاپ

مطالب پیشنهادی

کلینیک صدف
دندانپزشکی دکترسلام

درباره ی دکتر سلام

مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما پذیرش آگهی
x