دکتر آزاده آقازاده
دکتر آزاده آقازاده
ماموگرافی، سونوگرافی دیجیتال
کلینیک شارلوت
کلینیک شارلوت
کلیه خدمات پوست،مو و زیبایی
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی
دکتر بابایی
دکتر بابایی
متخصص پوست،مو، زیبایی، لیزر
دکتر فرزاد فرامرزی
دکتر فرزاد فرامرزی
فوق تخصص گوارش و كبد و آندوسكوپی
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
دیبا
کلینیک تخصصی دیبا
کلینیک صدف
دکتر فرح آل قیس
متخصص کاشت و پیوند مو
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
دکتر عباسی
دکتر محسن عباسی
متخصص جراحی دهان، فک و صورت، ایمپلنتولوژیست
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک دندانپزشکی رویال
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک

9

مواد غذایی مختلفی سرشار از امگا3 وجود دارد که می تواند برای بدن مفید باشد و نیاز بدن به امگا3 را تامین نمایند.

سوپرمارکت محل‌تان پر است از غذاهای سرشار از امگا۳. این ماده غذایی را می‌توان در روغن برزک، تخم چیا، کلم، عصاره غنی‌شده پرتقال، نان، ماهی و مکمل‌های روغن ماهی یافت.
محققان دریافته‌اند که امگا۳ می‌تواند باعث بهبود عملکرد مغزتان شده، خطر حمله قلبی را کاهش داده و از بروز التهاب در بدن پیشگری کند. اما تمام منابع در این مورد اطلاعات یکسانی ندارند. یکی از محققان در این زمینه اسیدهای چرب حاوی امگا۳ را در دو دسته‌بندی مجزا قرار داده است: یک‌سری که در ماهی وجود دارند و نوعی امگا۳ که در گیاهان یافت می‌شود.
مزایای امگا۳ موجود در ماهی برای سلامت بیشتر تحت پوشش شواهد و اسناد علمی قرار گرفته است. تحقیقات نشان می‌دهد که این اسیدهای چرب باعث کاهش چربی در خون شده و التهاب را کم می‌کند که مسبب بروز بیماری قلبی است. از طرفی آنها می‌تواند قابلیت الکتروشیمیایی قلب را هم تقویت کند.
این باور وجود دارد که امگا۳ ئی که از گیاهان به دست می‌آید فقط برای قلب مفید است چرا که بدن شما آن را به مقادیر کوچک‌تری از اسید چرب دیگری به نام EPA (ایکوزا پنتانوئیک اسید) که یکی از اسیدهای چرب به‌دست‌آمده از ماهی است تبدیل می‌کند. بنابراین با توجه به آن نظریه، شما باید مقدار زیادی دانه چیا مصرف کنید تا به اندازه یک تکه ماهی سالمون از مزایای امگا۳ آن بهره‌مند شوید.
اما تحقیقات اخیر در این زمینه نشان می‌دهد نباید زیاد به اسید ALA (آلفا لینولنیک اسید) اهمیت داد. محققان در این تحقیق به این نتیجه رسیدند که ALA مزایایی ورای تبدیل شدن به EPA دارد. در واقع ALA به خودیِ خود با کاهش التهاب، از بروز بیماری قلبی پیشگیری می‌کند. البته هنوز تحقیقات بیشتری لازم است تا در این زمینه انجام شود تا این مسئله مشخص گردد که آایا امگا۳ به‌دست‌آمده از گیاهان به اندازه امگا۳ ماهی مفید و مؤثر بوده و این‌که چه میزان باید مصرف کنید تا بتوانید از مزایای آن به همان میزان بهره‌مند شوید.

 

5 1000
ارسال شده در 24 شهریور 1395 توسط با موضوع پزشکی

پیشنهاد سردبیر

  • روغن هسته انگور و خواص بی نظیر آن
  • با عوارض 9 داروی پر مصرف گوارشی آشنا شوید
  • کمک به رفع مشکلات رفتاری نوجوانان با استفاده از امگا 3
  • خنک شدن با این نوشیدنی های تابستانی
  • اهمیت مراوده رابطه با خانواده همسر
  • خوردن هسته انگور روند رشد سلول های سرطانی را متوقف می کند
  • پیشنهاداتی برای محو تیرگی اطراف چشم
  • غذا های مفید برای کبد
  • محبوبترین ها

  • اینجور مواقع غذا نخورید!
  • این ویتامین ها تضمین کننده ی زیبایی چهره ی شما هستند
  • قابل توجه افرادیکه از نانهای بسته بندی استفاده میکنند
  • ترکیبات سازگار و ناسازگار دنیای تغذیه از دیدگاه طب سنتی
  • مصرف کاکائو در فصل سرما
  • خواص فوق العاده شگفت انگیز شیر را باهم مرور می کنیم
  • عامل افزایش فشار خون، آجیل شور
  • نسخه گیاهی برای سم زدایی کلیه
  • رپورتاژ

  • مرکز تخصصی دندانپزشکی دکتر سید سعید هاشمی
  • ترک سیگار با جدیدترین روش توسط دکتر احیایی
  • اصلاح طرح لبخند و دندانپزشکی زیبایی
  • چگونه دندانهای سالمتر و قوی‌تر داشته باشیم؟
  • لیفت‌پلاس، آخرین تکنیک لیفت صورت، گردن و ابرو
  • ارکید
    دندانپزشکی دکترسلام
    تلگرام دکتر سلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما
    x