39-50-secrets-hospitals-wont-tell-you-hospital-food

 

تغذیه در زمان بیماری به روند بهبود بیمار کمک میکند اما گاهی اوقات می تواند بیماری را شدت ببخشد بیماری هایی مانند آنفلوآنزا و سرماخوردگی عارضه هایی هستند که با مصرف برخی غذاها می توانند مزمن و تشدید شوند غذا نخوردن و کم‌اشتهایی  گاهی نیز می تواند به سود شما تمام شود .

 

یک قانون تجربی قدیمی می‌گوید «به یک آدم سرماخورده غذا بده تا از تب بمیرد!» محققان در یک مطالعه جدید پی بردند در مواردی که تب بر اثر عفونت باکتریایی ایجاد می‌شود این گفته می‌تواند درست باشد.

، دانشمندان موش‌های آزمایشگاهی مبتلا به عفونت‌های باکتریایی و ویروسی را مورد بررسی قرار دادند. وقتی موش‌های مبتلا به آنفلوآنزا ـ مثل سرماخوردگی‌های ویروسی ـ تغذیه شدند، بهبود یافتند و زنده ماندند، اما تغذیه حیواناتی که از طریق باکتری مبتلا شده بودند باعث بدتر شدن بیماری و تسریع مرگ حیوان شد.

به گفته محققان دانشکده پزشکی دانشگاه ییل آمریکا، موش‌هایی که با باکتری مسموم‌کننده غذا آلوده شده بودند، به طور طبیعی غذا نخوردند و در نهایت بهبود یافتند، اما مجبورکردن این موش‌ها به غذا خوردن، باعث مرگ آنها شد.

در مقابل، موش‌هایی که با ویروس آنفلوآنزا آلوده شده بودند و به اجبار به آنها غذا داده شده بود، زنده ماندند و موش‌هایی که غذا نخوردند بر اثر ابتلا به این عفونت مردند.به گفته پژوهشگران، غذا نخوردن و کم‌اشتهایی یک رفتار معمول در دوران بیماری است که در همه انواع حیوانات دیده می‌شود.

یافته‌ها نشان می‌دهد این حالت، درمورد برخی از عفونت‌ها نقش تقویت‌کنندگی دارد، اما درمورد سایر عفونت‌ها این طور نیست. تحقیقات بیشتر نشان داد این نتیجه متفاوت، به دلیل برهمکنش میان سوخت و ساز و سیستم ایمنی است.

مطالعه انجام شده نشان داد مواد غذایی‌ای که در دوران عفونت، بدن با آنها تغذیه می‌شود می‌توانند بر توانایی سیستم ایمنی در مقابله با پاتوژن‌ها تاثیر بگذارد و بسته به این که عفونت ویروسی است یا باکتریایی و نیز بسته به نوع غذاهای مصرفی تاثیرات متفاوتی داشته باشند.

سلامت نیوز

 

ارسال شده در 26 شهریور 1395 توسط دکتر سلام با موضوع عمومی

پیشنهاد سردبیر

  • محصولات بهداشتی خطرساز برای پوست کودکان
  • تفکرات نادرست در ارتباط با غذاها (1)
  • کیک با روکش سبز
  • بهترین راههای رها شدن از انرژی های مضر
  • مواد غذایی تشکیل دهنده رژیم غذایی سالم
  • دیابتی های خطر ابتلا به عفونت های چشمی را جدی بگیرند
  • پیراشکی با ظاهر زیبا
  • دانستن این نکات در مورد تب کردن نوزادان ضروری است
  • نقش سلامت روان در بچه دارشدن
  • چاقی در سنین پایین و این موارد
  • همه چیز درباره کمک فنر جدید زانو
  • تیزهوش ها اینگونه اند
  • کدام چای آنتی اکسیدان بالایی دارد؟
  • ممنوعیت های ماه اول بارداری
  • تصاویر انواع تورنیکت الاستیکی
  • محبوبترین ها

  • تصاویر دستگاه رادیوگرافی پرتابل
  • تصاویر انواع پاراوان معمولی
  • خواص بادام کوهی یا الوک
  • تصاویری از دستگاه ترمال سایکلر
  • عکس هایی از یک دوچرخه خاص و تماشایی
  • تصاویر دستگاه اکسیژناتور
  • عکس هایی از زنجبیل و خواص آن
  • عکس های کلم بروکسل
  • تصاویر دستگاه داپلر سیاه سفید
  • عکس شکوفه های زیبای بهار نارنج
  • تصاویر دستگاه پالپ تستر یا حیات سنج
  • تصاویر دستگاه پیس میکر
  • تصاویری از پروکتوسکوپ
  • تصاویر دستگاه الکترومایوگراف
  • عکس بچه های تازه متولد شده
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است