مافین سیب و آناناس مافین روش تهیه مافین آموزش تهیه مافین
مافین یک عصرانه لذیذ است که می توانید با انواع طعم ها و مزه های مختلف آن را همراه کنید و برای تغذیه فرزندتان در مدرسه آماده کنید در این مطلب روش تهیه مافین با طعم سیب و آناناس را آورده ایم کیک های خانگی به خاطر تازگی و سالم بودن مواد اولیه طرفداران زیادی دارند بد نیست شما نیز این کیک خوشمزه را امتحان کنید.

مافین نوعی کیک خوشمزه است که سریع آماده می شود و برای عصرانه بسیار مناسب است. مافین در طعم های مختلف درست می شود. در این مطلب مافین سیب و آناناس را به شما آموزش داده ایم.

مواد لازم:

  • سیب پوست‌گرفته و خردکرده 400 گرم
  • آرد 300 گرم
  • بیکینگ پودر 2 قاشق چایخوری
  • دارچین 2 قاشق چایخوری
  • نمک یک‌چهارم قاشق چایخوری
  • شکر قهوه‌ای 125 گرم
  • شیر 350 میلی‌لیتر
  • تخم‌مرغ 2 عدد
  • وانیلین یک‌چهارم قاشق چایخوری
  • کره‌آبکرده و سردشده 150 گرم
  • گردوبرشته و خردکرده 60 گرم
  • آناناس خردکرده 100 گرم

طرز تهیه:

1-فر(تاون) را با دمای 180 درجه‌ سانتیگراد گرم کنید و قالب 12 تائی مافین را با کپسول‌های کاغذی بپوشانید. آن‌گاه سیب را با قدری آب بپزید و بگذارید خنک شود.

2-سپس آرد، بیکینگ پودر، دارچین و نمک را با هم مخلوط و الک کنید، شکر را بیفزائید و در مرکز آن،حفره‌ای ایجاد نمائید. حالا شیر، تخم‌مرغ‌ها و وانیلین را با مفتول سیمی بزنید و کره را اضافه کنید.

3- اکنون مایه‌ فراهم‌کرده را درون حفره‌ مواد خشک بریزید و با قاشق فلزی مخلوط سازید. بعد گردو، آناناس و سیب را بیفزائید و فقط در حد مخلوط‌‌شدن هم بزنید.

4-اینک مایه را درون کپسول‌ها بریزید و به مدت تقریبی 20-25 دقیقه در فر بپزید. همین که مافین‌ها خنک شدند، رویشان را با کرم گاناش و دراژه‌های بادامی تزئین کنید و برای پذیرائی، در دیس زیبائی بچینید.5-سپس 30 گرم کره به کرم اضافه نمائید و آن را از روی حرارت بردارید. حالا بگذارید کرم کاملاً خنک شود. اکنون آماده‌ مصرف است.

یادآوری:

1-برای تهیه‌ کرم گاناش، 100 گرم خامه را در ظرف مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید تا گرم شود. آن‌گاه 200 گرم شکلات سیاه خردکرده را به خامه بیفزائید و مخلوط کنید.

2-از هم زدن زیاد مایه‌ مافین خودداری کنید. زیرا موجب سفت‌شدن آن می‌شود.4-اینک مایه را درون کپسول‌ها بریزید و به مدت تقر 20-25 دقیقه در فر بپزید. همین که مافین ها خنک شدند، رویشان را با کرم گاناش و دراژه های بادامی تزئین کنید و برای پذیرائی، در دیس زیبائی بچینید.

خبرفارسی

5 1000
ارسال شده در 25 شهریور 1395 توسط با موضوع آشپزی رژیمی و سالم

پیشنهاد سردبیر

  • مصرف نادرست نان چگونه است؟
  • ارتباط خواب خوب و خورد و خوراک سالم
  • آیا سلطه مایکروسافت بر بازار سیستم عامل ها رو به پایان است؟
  • کمبود این مواد غذایی منجر به بیماری می شود
  • نوشیدنی معجزه گر تیروئید
  • مراقبت از پوست در مقابل گرما و اشعه های تند آفتاب تابستان
  • پس از سکته قلبی به این شیوه جدید قلب ترمیم می یابد
  • تصاویری جالب از مراحل مختلف رشد جنین
  • محبوبترین ها

  • پیشنهادات طب سنتی برای دختردارشدن
  • فواید گردو برای زنان باردار
  • سن بالا و لقاح مصنوعی
  • دانستنی هایی در مورد انتخاب نام برای جنین
  • سندرم هلپ در طی دوران حاملگی چیست؟
  • پرتکرارترین سوالات تازه مادران
  • نکاتی درباره سوزاندن چربی های ناشی از بارداری
  • اگرباردارید این مطالب را بخاطر بسپارید
  • رپورتاژ

  • ایمپلنت؛ تنها جایگزین دندان از دست رفته
  • چرا محصولات ارگانیک استفاده کنیم؟
  • بهترین کلینیک تخصصی کاشت مو کدام است ؟
  • دندان تاجی از زیبایی
  • مرجع فروش انواع کیسه کلوستومی،کیسه یوروستومی و کیسه ایلئوستومی
  • الو دکتر

    دندانپزشکی دکترسلام
    تلگرام دکتر سلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما