دکتر محسن پور حقیقی
دکتر محسن پور حقیقی
متخصص دندان پزشکی ترمیمی و زیبایی
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
دکتر رضا شعبان‌پور
دکتر رضا شعبان‌پور
طراحی لبخند با لومینییرز سرامیکی بدون کوچک‌ترین تراش
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک ساج
پلی‌کلینیک شبانه‌روزی ساج
هر آنچه شما می‌خواهید
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
کلینیک شارلوت
کلینیک شارلوت
کلیه خدمات پوست،مو و زیبایی
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو پلاسماجت
ایران نوین – رجایی
لاغری با دستگاه یا رژیم
کلینیک ایران نوین
دکتر وفایی
دکتر حمیدرضا وفایی
جراحی پلاستیک و ترمیمی (لیپوماتیک)
آزمایشگاه نیلو
آزمایشگاه نیلو
اختلالات اسيد امينه
کلینیک یکتا
کلینیک یکتا
کلینیک تخصصی پوست و مو
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی
مافین سیب و آناناس مافین روش تهیه مافین آموزش تهیه مافین
مافین یک عصرانه لذیذ است که می توانید با انواع طعم ها و مزه های مختلف آن را همراه کنید و برای تغذیه فرزندتان در مدرسه آماده کنید در این مطلب روش تهیه مافین با طعم سیب و آناناس را آورده ایم کیک های خانگی به خاطر تازگی و سالم بودن مواد اولیه طرفداران زیادی دارند بد نیست شما نیز این کیک خوشمزه را امتحان کنید.

مافین نوعی کیک خوشمزه است که سریع آماده می شود و برای عصرانه بسیار مناسب است. مافین در طعم های مختلف درست می شود. در این مطلب مافین سیب و آناناس را به شما آموزش داده ایم.

مواد لازم:

  • سیب پوست‌گرفته و خردکرده 400 گرم
  • آرد 300 گرم
  • بیکینگ پودر 2 قاشق چایخوری
  • دارچین 2 قاشق چایخوری
  • نمک یک‌چهارم قاشق چایخوری
  • شکر قهوه‌ای 125 گرم
  • شیر 350 میلی‌لیتر
  • تخم‌مرغ 2 عدد
  • وانیلین یک‌چهارم قاشق چایخوری
  • کره‌آبکرده و سردشده 150 گرم
  • گردوبرشته و خردکرده 60 گرم
  • آناناس خردکرده 100 گرم

طرز تهیه:

1-فر(تاون) را با دمای 180 درجه‌ سانتیگراد گرم کنید و قالب 12 تائی مافین را با کپسول‌های کاغذی بپوشانید. آن‌گاه سیب را با قدری آب بپزید و بگذارید خنک شود.

2-سپس آرد، بیکینگ پودر، دارچین و نمک را با هم مخلوط و الک کنید، شکر را بیفزائید و در مرکز آن،حفره‌ای ایجاد نمائید. حالا شیر، تخم‌مرغ‌ها و وانیلین را با مفتول سیمی بزنید و کره را اضافه کنید.

3- اکنون مایه‌ فراهم‌کرده را درون حفره‌ مواد خشک بریزید و با قاشق فلزی مخلوط سازید. بعد گردو، آناناس و سیب را بیفزائید و فقط در حد مخلوط‌‌شدن هم بزنید.

4-اینک مایه را درون کپسول‌ها بریزید و به مدت تقریبی 20-25 دقیقه در فر بپزید. همین که مافین‌ها خنک شدند، رویشان را با کرم گاناش و دراژه‌های بادامی تزئین کنید و برای پذیرائی، در دیس زیبائی بچینید.5-سپس 30 گرم کره به کرم اضافه نمائید و آن را از روی حرارت بردارید. حالا بگذارید کرم کاملاً خنک شود. اکنون آماده‌ مصرف است.

یادآوری:

1-برای تهیه‌ کرم گاناش، 100 گرم خامه را در ظرف مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید تا گرم شود. آن‌گاه 200 گرم شکلات سیاه خردکرده را به خامه بیفزائید و مخلوط کنید.

2-از هم زدن زیاد مایه‌ مافین خودداری کنید. زیرا موجب سفت‌شدن آن می‌شود.4-اینک مایه را درون کپسول‌ها بریزید و به مدت تقر 20-25 دقیقه در فر بپزید. همین که مافین ها خنک شدند، رویشان را با کرم گاناش و دراژه های بادامی تزئین کنید و برای پذیرائی، در دیس زیبائی بچینید.

خبرفارسی
5 1000
ارسال شده در 25 شهریور 1395 توسط با موضوع آشپزی رژیمی و سالم

ارکید
دندانپزشکی دکترسلام
تلگرام دکتر سلام

درباره ی دکتر سلام

مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما
x