image_1473912555_66971314
مافین یک عصرانه لذیذ است که می توانید با انواع طعم ها و مزه های مختلف آن را همراه کنید و برای تغذیه فرزندتان در مدرسه آماده کنید در این مطلب روش تهیه مافین با طعم سیب و آناناس را آورده ایم کیک های خانگی به خاطر تازگی و سالم بودن مواد اولیه طرفداران زیادی دارند بد نیست شما نیز این کیک خوشمزه را امتحان کنید.

مافین نوعی کیک خوشمزه است که سریع آماده می شود و برای عصرانه بسیار مناسب است. مافین در طعم های مختلف درست می شود. در این مطلب مافین سیب و آناناس را به شما آموزش داده ایم.

مواد لازم:

  • سیب پوست‌گرفته و خردکرده 400 گرم
  • آرد 300 گرم
  • بیکینگ پودر 2 قاشق چایخوری
  • دارچین 2 قاشق چایخوری
  • نمک یک‌چهارم قاشق چایخوری
  • شکر قهوه‌ای 125 گرم
  • شیر 350 میلی‌لیتر
  • تخم‌مرغ 2 عدد
  • وانیلین یک‌چهارم قاشق چایخوری
  • کره‌آبکرده و سردشده 150 گرم
  • گردوبرشته و خردکرده 60 گرم
  • آناناس خردکرده 100 گرم

طرز تهیه:

1-فر(تاون) را با دمای 180 درجه‌ سانتیگراد گرم کنید و قالب 12 تائی مافین را با کپسول‌های کاغذی بپوشانید. آن‌گاه سیب را با قدری آب بپزید و بگذارید خنک شود.

2-سپس آرد، بیکینگ پودر، دارچین و نمک را با هم مخلوط و الک کنید، شکر را بیفزائید و در مرکز آن،حفره‌ای ایجاد نمائید. حالا شیر، تخم‌مرغ‌ها و وانیلین را با مفتول سیمی بزنید و کره را اضافه کنید.

3- اکنون مایه‌ فراهم‌کرده را درون حفره‌ مواد خشک بریزید و با قاشق فلزی مخلوط سازید. بعد گردو، آناناس و سیب را بیفزائید و فقط در حد مخلوط‌‌شدن هم بزنید.

4-اینک مایه را درون کپسول‌ها بریزید و به مدت تقریبی 20-25 دقیقه در فر بپزید. همین که مافین‌ها خنک شدند، رویشان را با کرم گاناش و دراژه‌های بادامی تزئین کنید و برای پذیرائی، در دیس زیبائی بچینید.5-سپس 30 گرم کره به کرم اضافه نمائید و آن را از روی حرارت بردارید. حالا بگذارید کرم کاملاً خنک شود. اکنون آماده‌ مصرف است.

یادآوری:

1-برای تهیه‌ کرم گاناش، 100 گرم خامه را در ظرف مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید تا گرم شود. آن‌گاه 200 گرم شکلات سیاه خردکرده را به خامه بیفزائید و مخلوط کنید.

2-از هم زدن زیاد مایه‌ مافین خودداری کنید. زیرا موجب سفت‌شدن آن می‌شود.4-اینک مایه را درون کپسول‌ها بریزید و به مدت تقر 20-25 دقیقه در فر بپزید. همین که مافین ها خنک شدند، رویشان را با کرم گاناش و دراژه های بادامی تزئین کنید و برای پذیرائی، در دیس زیبائی بچینید.

خبرفارسی

ارسال شده در 25 شهریور 1395 توسط خانم فردوس فرد با موضوع آشپزی رژیمی و سالم

پیشنهاد سردبیر

  • عدم رشد مغز با این خوراکی ها
  • چشمان جادویی این خانم نقاش
  • ماکارونی سبزیجات با خامه
  • ضروری ترین نوشیدنی برای زیر 3 سال
  • جعبه کمک های اولیه مخصوص گربه خانگی
  • زیباترین صورت بر مبنای فرمول ریاضی
  • عوامل ایجاد ترک های پوستی و راه های پیشگیری از آن
  • این نوع عفونت و خطرش برای کودکان
  • ناباروری یکی از مضرات مکمل های ورزشی
  • انگور و مویز چاره کم خونی
  • اندازه غذا در دوران بارداری چه مقدار باید باشد؟
  • تاثیر اضطراب روی خلقیات افراد مختلف
  • شناسایی نوع مزاج
  • با این علائم نسبت به رابطه خود نگران شوید
  • رفع ترک پا با روش های طبیعی خانگی موثر
  • محبوبترین ها

  • مثل هالیوودی ها زیبا و جذاب شوید
  • طبیعی‌ترین شيوه‌هاي درمان جوانسازي پوست
  • عوارض صابون برای صورت
  • با این 7 شیوه موهای خود را محکم و قوی کنید
  • حفاظت از زیبایی ناخن
  • مزایای داشتن پوست قهوه ای
  • ایجاد مشکلات پوستی مانند کهیر
  • بروزلک های پوستی
  • چگونه ترک های پوستی را از بین ببریم؟
  • روش های از بین بردن موی روی چانه
  • شیرینی و شکلات، عامل افزایش آکنه
  • قواعد جديدي براي تهيه كرم‌هاي ضد آفتاب ارايه مي‌شود
  • ورزش صورت و رفع چروک صورت
  • باورهای نادرست درارتباط با درمان جوش
  • منشا سایه های سفید روی ناخن
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است