چای یکی از نوشیدنی هایی است که در زندگی تمام ایرانیان نقش بسیار پر رنگی دارد، همین چای دارای سمومی است که موجب کوتاهی عمر ما می شود، از طرفی چای موجب کمبود آهن می شود که یکی از مضراتش کم خونی است،همچنین چای دارای طبع سرد بالا و کاهش سلامت و شفافیت پوست و ایجاد خلط سودا (سودا زا) می باشد.


به گزارش دکتر سلام به نقل از باشگاه خبرنگاران یک پژوهشگر طب اسلامی به معرفی ماده سم‌زدای طبیعی پرداخته و تاکید کرده است که مصرف آن در کنار چای مضرات و سموم این نوشیدنی را تا حد زیادی مهار می‌کند.

مرتضی حسینی منش پ‍‍ژوهشگر طب اسلامی؛ گفت: چای سیاه دارای سمومی است که استفاده از آن موجب کوتاهی عمر می شود. از طرفی ایجاد خلط سودا (سودا زا)، سوزاندن آهن، طبع سرد بالا و کاهش سلامت و شفافیت پوست از دیگر مضرات آن است.

وی با تاکید بر خاصیت سم زدایی لیمو ترش افزود: استفاده از لیمو ترش همراه چای سیاه به دلیل خاصیت ضدعفونی‌کنندگی آن سموم را از بین می برد و از مسمومیت جلوگیری می کند. همچنین مصرف لیمو به همراه چای در فصل تابستان ضد تهوع، تعریق و در افراد با طبع گرم، آرامبخش، نشاط آور و بسیار مقوی است. چای کاهنده خواص لیمو و استفاده از ترکیب آنها موجب ایجاد تعادل در بدن است.

حسینی‌منش تصریح کرد: چای سبز مقوی، جوان کننده، نشاط بخش ، مفید برای مغز و بدن و بالا برنده تمرکز است همچنین این دمنوش شش برابر آنتی بیوتیک ها خواص درمانی دارد. استفاده از لیمو ترش در کنار این دمنوش خاصیت ضد اکسیدانی و اثر جوان بخشی آن را چند برابر می کند.

این پ‍‍‍ژوهشگر طب اسلامی با یادآوری مضر بودن استفاده از قند به همراه چای و ایجاد سودا اظهار داشت: بهترین شیرین کننده به همراه چای، عسل است که باعث از بین بردن سموم آن می شود. همچنین استفاده از عسل در کنار چای سبز موجب افزایش جذب خواص درمانی آن می شود.

وی یادآور شد: مصرف خرما و توت خشک به همراه چای سیاه مضرات آن را به حداقل می رساند، همچنین ترکیب زنجبیل و دارچین در چای با توجه به طبع افراد و متناسب با فصل بسیار مفید است.

حسینی بیان کرد: استفاده از چای داغ موجب سرطان ریه و از بین برنده اعصاب روی زبان است. مصرف چای کمرنگ و جایگزینی سایر دمنوش های گیاهی به جای آن همواره از سوی متخصصین توصیه می شود.

منبع:باشگاه خبرنکاران

ارسال شده در 25 شهریور 1395 توسط دکتر سلام با موضوع اخبار پزشکی

پیشنهاد سردبیر

  • دانستنی های مهم پیرامون مسواک کردن دندان
  • آیا کاربرد فلوراید به تنهایی برای جلوگیری از پوسیدگی دندانها کافی است؟
  • پیشگیری از بیماریهای مرتبط با چاقی با مواد شیمیایی موجود در قهوه
  • چگونه به شیوه ای سالم وزنمان را بالا ببریم؟
  • ارتباط بهتر با شریک زندگی
  • مصرف بی رویه آنتي‌هيستامين باعث مقاومت دارویی میشود
  • اطلاعاتی در مورد انواع تومور در غدد بزاقی
  • با جعفری تر و تازه بمانید
  • با ترامادول درد خود را کاهل دهید!!!
  • شیوع بیماری‌های غیر واگیر در جامعه
  • دانستنی هایی درباره ی افتادگی دریچه میترال
  • توضیحاتی پیرامون امراض خود ایمنی
  • کنترل مشکلات چشمی با این روش های خانگی
  • همه چیز درمورد عوارض استفاده از دسر های ژله ای
  • چای خوش عطر ماسالا مخصوص مردم هند
  • محبوبترین ها

  • بهترین مواد غذایی هنگام سرماخوردگی
  • سالاد آووکادو و لیمو
  • طرز تهیه آنچیلادای رژیمی
  • آموزش تصویری کیک اسفنجی بدون نیاز به فر
  • آموزش آشپزی در ماشین ظرف‌شویی
  • دسری با مکعبهای انبه
  • کیک شکلاتی با سس پرتقالی
  • پیراشکی سیب زمینی با پنیر
  • آموزش ناشتایی سالم و مقوی بدون لبنیات
  • خوراک کدو حلوایی با برنج برای بچه ها
  • سالاد پروتئینی
  • کشکول لیوانی با کرم شانتی
  • خواص فوقالعاده خوراک عدسی را فراموش نکنید
  • نوعی خوراک گل کلم مختص کشور ترکیه
  • این نوشیدنی های سم زدا را به برنامه‌ غذایی خود بیافزایید
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است