%da%a9%db%8c%da%a9-%da%af%d9%84%d8%a7%d8%a8%db%8c-%d9%88-%d8%b2%d9%86%d8%ac%d8%a8%db%8c%d9%84

غذا و خوراکی خوشمزه یکی از مهم ترین ملاک هی سلامتی است زیرا که اگر غذای مصرفی سالم باشد نقش به سزایی در سلامتی انسان دارد. شما می توانید با تهییه یک غذای سالم نقش یک پزشک خوب را در خانواده خود ایفا کنید. پودینگ ها از جمله دسر ها و میان وعده های پر طرفداری هستند که می توانند جای خود را در سفره شما پیدا کنند.

پودینگ یا دسر یکی از خوشمزه ترین پیش غذاها و عصرانه هایی می باشد که می توانید همراه با یک چای گرم و قهوه میل کنید، در این مطلب می خواهیم به طرز تهیه پودینگ گلابی و زنجبیل بپردازیم.

 

مواد لازم برای تهیه پودینگ گلابی و زنجبیل

کره آب شده ۵۵ گرم

آرد مخمر دار ۵۵ گرم

شکر دانه ریز ۵۵ گرم

تخم مرغ بزرگ ۱ عدد

زنجبیل ۱ تکه

پرتقال ۱ عدد

گلابی رسیده ۱ عدد

شربت طلایی یا شربت زنجبیل کمی

اطلاعات مواد مغذی

 

۵۳۰کالری

 

۲۸٫۲ گرمچربی

 

۶۰٫۹ گرمکربوهیدرات

طرز تهیه پودینگ گلابی و زنجبیل

ابتدا دو کاغذ روغنی برای بالای پودینگ آماده کنید. دو فنجان چای یا ظرف رامکین را سر و ته روی کاغذ ها قرار دهید. دور تا دور آن را خط بکشید و سپس دایره ها را از داخل خط ببرید. یک سمت کاغذها را با کره چرب کنید، همینطور داخل فنجان‌ها ( یا رامکین ها) را نیز چرب کنید.

آرد، شکر، کره و تخم مرغ را در غذاساز ریخته و خوب بزنید تا تبدیل به خمیری یکدست بشود. زنجبیل را خرد کنید و اضافه کنید. پوست پرتقال ها را نیز رنده ریز کنید و به خمیر اضافه کنید. سپس دکمه را برای یک یا دوبار بزنید تا کمی ترکیب شوند. پوست و هسته های گلابی را جدا کنید و آنرا به تکه های ۱ سانتیمتری خرد کنید.

ته هرفنجان (یا رامکین) کمی شربت طلایی یا شربت زنجبیلی بریزید، سپس هر فنجان را تا نیمه با گلابی های خرد شده پر کنید. خمیر را بطور مساوی داخل فنجان ها بریزید.سپس به آرامی یک کاغذ روغنی بالای خمیر قرار دهید و کمی فشار دهید.

فنجان ها را در ماکروفر قرار دهید و با بالاترین قدرت به مدت ۴ دقیقه بپزید، تا زمانیکه خمیر حالت اسفنجی پیدا کند. اجازه دهید پودینگ ها چند دقیقه خنک شوند، سپس با احتیاط آنها را برگردانید و از طعم لذیذ پودینگِ داغ لذت ببرید.

برای: ۲ نفروعده: دسر, صبحانه, عصرانه, میان وع

حاضر است در : ۳۰ دقیقه