مشاوره زیبایی
دکتر هادی صادق /کلینیک
دکتر پژمان هادی صادق و دکتر پریسا هادی صادق
متخصص ارتودنسی
کلینیک سیب سبز
کلینیک سیب سبز
آفر ویژه برای پکیجها
ساج
کلینیک ساج
زنان و زایمان
کلینیک یکتا/ساختمان پزشکان
کلینیک یکتا
مجهزترین کلینیک پوست و مو زیبایی با دستگاه لیزر الکساندرایت
دکتر عارفی
دکتر وحید عارفی
جراح و متخصص بیماری های لثه
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
دکتر ایمانی
دکتر محمدتقی ایمانی
فوق تخصص جراحی پلاستیک، زیبایی و ترمیمی
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
دکتر مجید صالح
دکتر مجید صالح
متخصص جراحی فک وصورت،زیبایی بینی
ایران نوین
کلینیک ایران نوین
کاشت مو
گروه پزشکان برنا
دکتر غلامرضا اکبری
پزشک پوست و مو
ساختمان پزشکان، دکتر حبیب سهرابی
دکتر حبیب سهرابی
متخصص گوش،حلق،بینی جراح زیبایی بینی
کلینیک دندانپزشکی پارسا/ساختمان پزشکان
کلینیک دندانپزشکی پارسا
ایمپلنتوژیست
دکتر فرزاد فرامرزی
دکتر فرزاد فرامرزی
فوق تخصص آندوسکوپی و کولونوسکوپی بدون درد
طراح طب
طراح طب
مرکز اسکن و طراحی سه بعدی جراحی زیبایی صورت

%da%a9%db%8c%da%a9-%da%af%d9%84%d8%a7%d8%a8%db%8c-%d9%88-%d8%b2%d9%86%d8%ac%d8%a8%db%8c%d9%84

غذا و خوراکی خوشمزه یکی از مهم ترین ملاک هی سلامتی است زیرا که اگر غذای مصرفی سالم باشد نقش به سزایی در سلامتی انسان دارد. شما می توانید با تهییه یک غذای سالم نقش یک پزشک خوب را در خانواده خود ایفا کنید. پودینگ ها از جمله دسر ها و میان وعده های پر طرفداری هستند که می توانند جای خود را در سفره شما پیدا کنند.

پودینگ یا دسر یکی از خوشمزه ترین پیش غذاها و عصرانه هایی می باشد که می توانید همراه با یک چای گرم و قهوه میل کنید، در این مطلب می خواهیم به طرز تهیه پودینگ گلابی و زنجبیل بپردازیم.

 

مواد لازم برای تهیه پودینگ گلابی و زنجبیل

کره آب شده ۵۵ گرم

آرد مخمر دار ۵۵ گرم

شکر دانه ریز ۵۵ گرم

تخم مرغ بزرگ ۱ عدد

زنجبیل ۱ تکه

پرتقال ۱ عدد

گلابی رسیده ۱ عدد

شربت طلایی یا شربت زنجبیل کمی

اطلاعات مواد مغذی

 

۵۳۰کالری

 

۲۸٫۲ گرمچربی

 

۶۰٫۹ گرمکربوهیدرات

طرز تهیه پودینگ گلابی و زنجبیل

ابتدا دو کاغذ روغنی برای بالای پودینگ آماده کنید. دو فنجان چای یا ظرف رامکین را سر و ته روی کاغذ ها قرار دهید. دور تا دور آن را خط بکشید و سپس دایره ها را از داخل خط ببرید. یک سمت کاغذها را با کره چرب کنید، همینطور داخل فنجان‌ها ( یا رامکین ها) را نیز چرب کنید.

آرد، شکر، کره و تخم مرغ را در غذاساز ریخته و خوب بزنید تا تبدیل به خمیری یکدست بشود. زنجبیل را خرد کنید و اضافه کنید. پوست پرتقال ها را نیز رنده ریز کنید و به خمیر اضافه کنید. سپس دکمه را برای یک یا دوبار بزنید تا کمی ترکیب شوند. پوست و هسته های گلابی را جدا کنید و آنرا به تکه های ۱ سانتیمتری خرد کنید.

ته هرفنجان (یا رامکین) کمی شربت طلایی یا شربت زنجبیلی بریزید، سپس هر فنجان را تا نیمه با گلابی های خرد شده پر کنید. خمیر را بطور مساوی داخل فنجان ها بریزید.سپس به آرامی یک کاغذ روغنی بالای خمیر قرار دهید و کمی فشار دهید.

فنجان ها را در ماکروفر قرار دهید و با بالاترین قدرت به مدت ۴ دقیقه بپزید، تا زمانیکه خمیر حالت اسفنجی پیدا کند. اجازه دهید پودینگ ها چند دقیقه خنک شوند، سپس با احتیاط آنها را برگردانید و از طعم لذیذ پودینگِ داغ لذت ببرید.

برای: ۲ نفروعده: دسر, صبحانه, عصرانه, میان وع

حاضر است در : ۳۰ دقیقه

 

5 1000
ارسال شده در 24 شهریور 1395 توسط با موضوع آشپزی رژیمی و سالم
کد کم چیست؟

کدکم می تواند از دندان ها اسکن سه بعدی بگیرد و در همان لحظه اقدام به ساخت کل یا بخشی از دندان با ظرافت فوق بالا نماید.

اطلاعات بیشتر
دندانپزشکی دکترسلام

درباره ی دکتر سلام

مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما پذیرش آگهی
x