طرز تهیه چنجه سس گشنیز روش تهیه فیله کبابی انواع کباب انواع سس برای استیک استیک با سس گشنیز

ما ایرانی ها در درست کردن انواع کباب، ید طولایی داریم و اصلا ابتدا ایرانی ها بودند که به سیخ کشیدن گوشت را ابداع کردند؛ به این صورت که سربازان در جنگل ها و دشت ها حیوانات را شکار میکردند و به وسیله ی شمشیر روی آتش قرار میداند و رفته رفته این عادت به شهرها کشیده شد و سیخ ابداع شد. ولی بد نیست هر از چند گاهی به روش فرنگی ها کباب بخوریم. در ادامه با ما همراه باشید تا دستور پخت فیله کبابی با سس گشنیز را در اختیارتان قرار دهیم.

مواد لازم:

 

گوشت

ماست

گشنیز

لیموترش

سیر

شکر

 طرز تهیه چنجه سس گشنیز روش تهیه فیله کبابی انواع کباب انواع سس برای استیک استیک با سس گشنیز   طرز تهیه چنجه سس گشنیز روش تهیه فیله کبابی انواع کباب انواع سس برای استیک استیک با سس گشنیز

  • برای: 3
  • زمـان: 30 تا 45 دقیقه
  • روش: نه چندان سخت

طرز تهیه چنجه سس گشنیز روش تهیه فیله کبابی انواع کباب انواع سس برای استیک استیک با سس گشنیز   طرز تهیه چنجه سس گشنیز روش تهیه فیله کبابی انواع کباب انواع سس برای استیک استیک با سس گشنیز   طرز تهیه چنجه سس گشنیز روش تهیه فیله کبابی انواع کباب انواع سس برای استیک استیک با سس گشنیز

آشپزی :

.ماست، ادویه‌ی تندوری، نمک و فلفل را در کاسه‌ی مناسبی بریزید، فیله‌ی گوساله را بیفزائید و مخلوط کنید

.آن‌گاه روی کاسه را بپوشانید و دو ساعت در یخچال نگه دارید تا گوشت مزه‌دار شود. حالا فیله را به سیخ بکشید و روی کباب‌پز یا منقل، کباب کنید

.سپس کباب را برای پذیرائی در دیس مناسبی بگذارید و اندکی از سس گشنیز را رویش بدهید. اینک باقیمانده‌ی سس را در سس خوری بریزید و همراه با کباب میل کنید

.روش تهیه‌ی سس گشنیز: ماست، گشنیز، آبلیمو، سیر و شکر را در پارچ دستگاه مخلوط‌کن بریزید و دستگاه را روشن کنید تا سس صاف و یکدست شود

منبع: آشپزی

ارسال شده در 27 شهریور 1395 توسط دکتر سلام با موضوع آشپزی رژیمی و سالم

پیشنهاد سردبیر

  • توليد داروي جديدي كه بدن را به كاهش وزن ترغيب مي‌كند
  • خصوصیات اخلاقی در دنیای مجازی
  • راه حلی برای درمان غدد بزاقی
  • برای اندازه گیری پلاک های سرخرگی خطرناک در بیماران دیابتی ازCT استفاده می شود
  • از چه راه هایی ویروس اچ آی وی و بیماری ایدز منتقل نمی شود؟
  • مقابله با اعتیاد در جامعه
  • با همکاری شرکت دکسکام و گوگل محصول تازه برای دیابت ابداع شد
  • جایگاه تغذیه ای این دانه روغنی پرارزش
  • محبوبترین ها

  • مصرف محصولات بسته بندی شده با بازبان عبری ممنوع!
  • درباره نقش انگور در کنترل دیابت بیشتر بدانیم
  • دانستنی های جالب و خواندنی در مورد شاتوت
  • برای کم کردن اشتها این 8 خوردنی را از یاد نبرید
  • چرا خوردن موز مهم است؟
  • به این دلایل مصرف هات داگ را ترک کنید
  • ارتباط کالری و مصرف انرژی
  • توان هضم غذا متناسب با آب و هوای محل زندگی
  • رپورتاژ

  • بیماری های پستان (اعمال جراحی-کنترل و بررسی توده ها و سرطان پستان)
  • نگاهی به لیزر و کارکرد آن در پوست و زیبایی
  • ایمپلنت؛ تنها جایگزین دندان از دست رفته
  • چرا محصولات ارگانیک استفاده کنیم؟
  • اپتی ویژن، درمان نوین خستگی چشم
  • الو دکتر

    تلگرام دکتر سلام
    لاغر شو
    نخ دندان ارکید

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است