steak-meat

ما ایرانی ها در درست کردن انواع کباب، ید طولایی داریم و اصلا ابتدا ایرانی ها بودند که به سیخ کشیدن گوشت را ابداع کردند؛ به این صورت که سربازان در جنگل ها و دشت ها حیوانات را شکار میکردند و به وسیله ی شمشیر روی آتش قرار میداند و رفته رفته این عادت به شهرها کشیده شد و سیخ ابداع شد. ولی بد نیست هر از چند گاهی به روش فرنگی ها کباب بخوریم. در ادامه با ما همراه باشید تا دستور پخت فیله کبابی با سس گشنیز را در اختیارتان قرار دهیم.

مواد لازم:

 

گوشت

ماست

گشنیز

لیموترش

سیر

شکر

 recipehealth

  • برای: 3
  • زمـان: 30 تا 45 دقیقه
  • روش: نه چندان سخت

steak

آشپزی :

.ماست، ادویه‌ی تندوری، نمک و فلفل را در کاسه‌ی مناسبی بریزید، فیله‌ی گوساله را بیفزائید و مخلوط کنید

.آن‌گاه روی کاسه را بپوشانید و دو ساعت در یخچال نگه دارید تا گوشت مزه‌دار شود. حالا فیله را به سیخ بکشید و روی کباب‌پز یا منقل، کباب کنید

.سپس کباب را برای پذیرائی در دیس مناسبی بگذارید و اندکی از سس گشنیز را رویش بدهید. اینک باقیمانده‌ی سس را در سس خوری بریزید و همراه با کباب میل کنید

.روش تهیه‌ی سس گشنیز: ماست، گشنیز، آبلیمو، سیر و شکر را در پارچ دستگاه مخلوط‌کن بریزید و دستگاه را روشن کنید تا سس صاف و یکدست شود

منبع: آشپزی

ارسال شده در 27 شهریور 1395 توسط دکتر سلام با موضوع آشپزی رژیمی و سالم

پیشنهاد سردبیر

  • همه چیز درباره ایمپلنت در دندانپزشکی
  • تشخیص و نشانه های لوسمی سلول مودار چگونه است
  • لامپ های کم مصرف برای سلامتی مضرند؟
  • راه حل های تاثیرگذار بر سم زدایی
  • ورزشی برای تقویت کمر و ناحیه شکم در دوران بارداری
  • راه رفتن نادرست و این پیامدها
  • به کمک “لیزر”مینای دندان هم درمان می شود
  • نکات اساسی و در عین حال ضروری درباره استفاده درست از قطره چشم
  • لیست نیازمندیهای تغذیه ای روزانه یک کودک
  • مواد شیرین و شکلاتی قاتل دندان
  • از هویج پرتقال کرم ژله ای درست کنید
  • چگونگی انجام آزمونهای وکسلر
  • گوشی موبایل شخصیت فرد مورد نظر را شناسایی کنید
  • لیست جدیدی از به روز ترین مخدرهای دنیا
  • چرا جعفری خوب است؟
  • محبوبترین ها

  • عکسهایی از کنگر فرنگی و خواص آن
  • شفابخشی توت فرنگی
  • 7 راه برای افزایش مصرف میوه خود را
  • انار و یک دنیا فایده
  • عرقیات گیاهی مفید و دلپذیر
  • چرا باید لیمو ترش بخوریم
  • تجربه لاغری و کاهش وزن با این میوه تلخ
  • عدس و استفاده از آن
  • با استفاده از انار پوست خود را آبرسانی کنید
  • تره فرنگی چه خاصیت هایی دارد؟
  • خواص شگفت انگیز پسته
  • مصرف این مواد خوراکی را هرگز فراموش نکنید
  • 8 سبزی که از کلم کِیل سالم تر هستند
  • این دو میوه برای آلزایمر بسیار مفید است
  • فواید سیب زمینی ترش را بهتر بشناسید
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است