مشاوره زیبایی
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
دکتر عارفی
دکتر وحید عارفی
جراح و متخصص بیماری های لثه
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
ایران نوین
کلینیک ایران نوین
کاشت مو
دکتر مجید صالح
دکتر مجید صالح
متخصص جراحی فک وصورت،زیبایی بینی
کلینیک دندانپزشکی پارسا/ساختمان پزشکان
کلینیک دندانپزشکی پارسا
ایمپلنتوژیست
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
کلینیک یکتا/ساختمان پزشکان
کلینیک یکتا
مجهزترین کلینیک پوست و مو زیبایی با دستگاه لیزر الکساندرایت
دکتر هادی صادق /کلینیک
دکتر پژمان هادی صادق و دکتر پریسا هادی صادق
متخصص ارتودنسی
ساج
کلینیک ساج
زنان و زایمان
دکتر ایمانی
دکتر محمدتقی ایمانی
فوق تخصص جراحی پلاستیک، زیبایی و ترمیمی
طراح طب
طراح طب
مرکز اسکن و طراحی سه بعدی جراحی زیبایی صورت
دکتر فرزاد فرامرزی
دکتر فرزاد فرامرزی
فوق تخصص آندوسکوپی و کولونوسکوپی بدون درد
کلینیک سیب سبز
کلینیک سیب سبز
آفر ویژه برای پکیجها
گروه پزشکان برنا
دکتر غلامرضا اکبری
پزشک پوست و مو
دکتر مقیمی
دکتر مهرداد مقیمی
فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی

steak-meat

ما ایرانی ها در درست کردن انواع کباب، ید طولایی داریم و اصلا ابتدا ایرانی ها بودند که به سیخ کشیدن گوشت را ابداع کردند؛ به این صورت که سربازان در جنگل ها و دشت ها حیوانات را شکار میکردند و به وسیله ی شمشیر روی آتش قرار میداند و رفته رفته این عادت به شهرها کشیده شد و سیخ ابداع شد. ولی بد نیست هر از چند گاهی به روش فرنگی ها کباب بخوریم. در ادامه با ما همراه باشید تا دستور پخت فیله کبابی با سس گشنیز را در اختیارتان قرار دهیم.

مواد لازم:

 

گوشت

ماست

گشنیز

لیموترش

سیر

شکر

 recipehealth

  • برای: 3
  • زمـان: 30 تا 45 دقیقه
  • روش: نه چندان سخت

steak

آشپزی :

.ماست، ادویه‌ی تندوری، نمک و فلفل را در کاسه‌ی مناسبی بریزید، فیله‌ی گوساله را بیفزائید و مخلوط کنید

.آن‌گاه روی کاسه را بپوشانید و دو ساعت در یخچال نگه دارید تا گوشت مزه‌دار شود. حالا فیله را به سیخ بکشید و روی کباب‌پز یا منقل، کباب کنید

.سپس کباب را برای پذیرائی در دیس مناسبی بگذارید و اندکی از سس گشنیز را رویش بدهید. اینک باقیمانده‌ی سس را در سس خوری بریزید و همراه با کباب میل کنید

.روش تهیه‌ی سس گشنیز: ماست، گشنیز، آبلیمو، سیر و شکر را در پارچ دستگاه مخلوط‌کن بریزید و دستگاه را روشن کنید تا سس صاف و یکدست شود

منبع: آشپزی

5 1000
ارسال شده در 26 شهریور 1395 توسط با موضوع آشپزی رژیمی و سالم
کد کم چیست؟

کدکم می تواند از دندان ها اسکن سه بعدی بگیرد و در همان لحظه اقدام به ساخت کل یا بخشی از دندان با ظرافت فوق بالا نماید.

اطلاعات بیشتر
دندانپزشکی دکترسلام

درباره ی دکتر سلام

مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما پذیرش آگهی
x