کلینیک یکتا
کلینیک یکتا
کلینیک تخصصی پوست و مو
ایران نوین – رجایی
لاغری با دستگاه یا رژیم
کلینیک ایران نوین
دکتر رضا شعبان‌پور
دکتر رضا شعبان‌پور
طراحی لبخند با لومینییرز سرامیکی بدون کوچک‌ترین تراش
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو پلاسماجت
آزمایشگاه نیلو
آزمایشگاه نیلو
اختلالات اسيد امينه
نیلوفر داوودپور
دکتر نیلوفر داودپور
ارائه خدمات ترمیمی-زیبایی
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
دکتر وفایی
دکتر حمیدرضا وفایی
جراحی پلاستیک و ترمیمی (لیپوماتیک)
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک ساج
پلی‌کلینیک شبانه‌روزی ساج
هر آنچه شما می‌خواهید

طرز تهیه ی پنکیک پیکیک های شکلاتی پنکیک شکلات و دارچین انواع پنکیک

به جرأت میتوان گفت شکلات بی نظیر ترین خواراکی کشف شده روی زمین میباشد که طعمی منحصر به فرد دارد، از طرفی دارچین نیز امتحان خودش را در انواع دسر پس داده است. حال تصور کنید این دو خوراکی با وانیل و پور گردو و … ترکیب شوند و با هم محتویات پنکیکی نرم و لذیذ را تشکیل دهند. این پنکیک یک میان وعده ی مناسب برای کودکان محصل میباشد، همچنین در غروب پاییز، میتوانید این پنکیک را با چای دارچین میل کنید و لذت ببرید.

مواد لازم:

پودر کاکائو: 25‌ گرم

آرد :‌175‌ گرم

شیر: 350‌ میلی‌لیتر

شکر:‌ 100‌ گرم

دارچین: یک قاشق چای‌ خوری

پودر گردو: یک قاشق غذا خوری

پودر‌شکر: ‌30‌ گرم

شکلات تلخ آب شده: نصف پیمانه

وانیل: یک قاشق چای‌خوری

روغن مایع: نصف پیمانه

نمک: 1/4 قاشق چای‌خوری

بکینگ‌پودر: یک قاشق چای‌خوری

  • برای: 4 نفر
  • زمـان: 30 تا 45 دقیقه
  • روش: آسان

طرز تهیه ی پنکیک پیکیک های شکلاتی پنکیک شکلات و دارچین انواع پنکیک   طرز تهیه ی پنکیک پیکیک های شکلاتی پنکیک شکلات و دارچین انواع پنکیک

آشپزی :

مواد خشک یعنی آرد، بکینگ‌پودر، پودر کاکائو، وانیل، شکر، نمک، دارچین و پودر‌ گردو را در یک ظرف بزرگ با هم مخلوط کنید.حالا روغن و شیر را اضافه کرده خوب ترکیب کنید تا یک مایه یکدست داشته باشید.یک ظرف نچسب را روی حرارت بگذارید تا داغ شود.کمی روغن کف ظرف بریزید و حرارت را کم کنید. وقتی تابه گرم شد، حدودیک چهارم پیمانه از مواد را  برای هر پنکیک در تابه بریزید. وقتی لایه زیرین آماده و لایه بالا حباب‌دار شد باید آن را با قاشق چوبی برگردانید تا طرف دیگر آن هم آماده شود.این کار را تا جایی انجام دهید تا کل خمیر استفاده شود. سپس بگذارید پنکیک‌ها خنک شوند.شکلات را با پودر‌ شکر مخلوط کنید و  هم بزنید تا فرم بگیرد. بعد روی پنکیک‌ها بریزید.

منبع: آشپزی

5 1000
ارسال شده در 27 شهریور 1395 توسط با موضوع آشپزی رژیمی و سالم

ارکید
تلگرام دکتر سلام
دندانپزشکی دکترسلام

درباره ی دکتر سلام

مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما
x