chocolate

به جرأت میتوان گفت شکلات بی نظیر ترین خواراکی کشف شده روی زمین میباشد که طعمی منحصر به فرد دارد، از طرفی دارچین نیز امتحان خودش را در انواع دسر پس داده است. حال تصور کنید این دو خوراکی با وانیل و پور گردو و … ترکیب شوند و با هم محتویات پنکیکی نرم و لذیذ را تشکیل دهند. این پنکیک یک میان وعده ی مناسب برای کودکان محصل میباشد، همچنین در غروب پاییز، میتوانید این پنکیک را با چای دارچین میل کنید و لذت ببرید.

مواد لازم:

پودر کاکائو: 25‌ گرم

آرد :‌175‌ گرم

شیر: 350‌ میلی‌لیتر

شکر:‌ 100‌ گرم

دارچین: یک قاشق چای‌ خوری

پودر گردو: یک قاشق غذا خوری

پودر‌شکر: ‌30‌ گرم

شکلات تلخ آب شده: نصف پیمانه

وانیل: یک قاشق چای‌خوری

روغن مایع: نصف پیمانه

نمک: 1/4 قاشق چای‌خوری

بکینگ‌پودر: یک قاشق چای‌خوری

  • برای: 4 نفر
  • زمـان: 30 تا 45 دقیقه
  • روش: آسان

chocolate-pancakes

آشپزی :

مواد خشک یعنی آرد، بکینگ‌پودر، پودر کاکائو، وانیل، شکر، نمک، دارچین و پودر‌ گردو را در یک ظرف بزرگ با هم مخلوط کنید.حالا روغن و شیر را اضافه کرده خوب ترکیب کنید تا یک مایه یکدست داشته باشید.یک ظرف نچسب را روی حرارت بگذارید تا داغ شود.کمی روغن کف ظرف بریزید و حرارت را کم کنید. وقتی تابه گرم شد، حدودیک چهارم پیمانه از مواد را  برای هر پنکیک در تابه بریزید. وقتی لایه زیرین آماده و لایه بالا حباب‌دار شد باید آن را با قاشق چوبی برگردانید تا طرف دیگر آن هم آماده شود.این کار را تا جایی انجام دهید تا کل خمیر استفاده شود. سپس بگذارید پنکیک‌ها خنک شوند.شکلات را با پودر‌ شکر مخلوط کنید و  هم بزنید تا فرم بگیرد. بعد روی پنکیک‌ها بریزید.

منبع: آشپزی