دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
آزمایشگاه نیلو
آزمایشگاه نیلو
اختلالات اسيد امينه
دکتر فرزاد فرامرزی
دکتر فرزاد فرامرزی
فوق تخصص گوارش و كبد و آندوسكوپی
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
دکتر علیرضا فقیهی
دکتر علیرضا فقیهی
جراحى زيبايى بينى ( رينوپلاستى)
کلینیک ساج
پلی‌کلینیک شبانه‌روزی ساج
هر آنچه شما می‌خواهید
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک دندانپزشکی رویال
دکتر محسن پور حقیقی
دکتر محسن پور حقیقی
متخصص دندان پزشکی ترمیمی و زیبایی
دکتر وفایی
دکتر حمیدرضا وفایی
جراحی پلاستیک و ترمیمی (لیپوماتیک)
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو پلاسماجت
ایران نوین – رجایی
لاغری با دستگاه یا رژیم
کلینیک ایران نوین
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی
کلینیک شارلوت
کلینیک شارلوت
کلیه خدمات پوست،مو و زیبایی
دکتر فرزاد حسینی
دکتر فرزاد حسینی
لیفت صورت
دستور پخت پیتزا گوشت دستور پخت پیتزا پیتزای املت و گوشت پیتزا گوشت پیتزا
پیتزا یک غذای ایتالیایی پر طرفدار است که در تمام دنیا پخته می شود. پیتزا انواع مختلفی دارد , از قارچ و گوشت گرفته تا سیسیلی و پپرونی و … به علت پر طرفدار بودن این غذا و طعم شگفت انگیز آن دستور های مختلفی از طرز پخت آن با مواد غذایی کختلف وجود دارد.
 تا به حال نام پیتزای گوشت و نیمرو را شنیده اید؟ امروز در این مطلب طرز تهیه این پیتزا را به شما آموزش می دهیم.

 

مواد لازم:

  • نمک طبق ذائقه
  • فلفل طبق ذائقه
  • پیازچه (خرد شده) 1/4 فنجان
  • تخم مرغ  4 تا 5 عدد متوسط
  • گوشت  (قلوه گاه گوسفندی) 4 تا 5 تکه
  • پنیر موزارلا (رنده شده) 1 و نیم فنجان
  • سس گوجه فرنگی (یا سس پیتزای دلخواه) نصف فنجان
  • روغن زیتون چند قطره
  • خمیر پیتزا (خمیر باید نازک باشد تا همزمان با تخم مرغ ها بپزد) 1 عدد
  • فلفل قرمز (خرده) اختیاری

طرز تهیه:

1. فر را از قبل با دمای 475 درجه فارنهایت (245 درجه سانتی گراد) داغ کنید. خمیر پیتزا را با وردنه صاف و نازک کنید و داخل ظرف پیتزا پزی قرار دهید. کمی روغن زیتون قطره قطره روی آن بریزید سپس یک لایه ی نازک سس گوجه فرنگی یا سس پیتزای دلخواهتان روی آن پخش کنید.

2. پنیر موزارلا را روی سس بپاشید. تخم مرغ ها را روی پیتزا بشکنید. گوشت را با مقداری کره کاملا سرخ کنید . به همراه پیازچه روی مواد پخش کنید. روی تخم مرغ ها نمک و فلفل بپاشید.

3. پیتزا را با دقت داخل فر قرار دهید و مواظب باشید تخم مرغ ها جابجا نشوند. 11 تا 14 دقیقه در فر بپزید تا نان بپزد و تخم مرغ ها طبق سلیقه پخته شوند. من گذاشتم 12 دقیقه بپزند تا کمی عسلی شوند.

4. بلافاصله سرو کنید. تخم مرغ ها وقتی بمانند سفت می شوند. در صورت تمایل با خرده های فلفل قرمز میل نمایید.

5 1000
ارسال شده در 26 شهریور 1395 توسط با موضوع آشپزی رژیمی و سالم

ارکید
تلگرام دکتر سلام
دندانپزشکی دکترسلام

درباره ی دکتر سلام

مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما
x