4825
پیتزا یک غذای ایتالیایی پر طرفدار است که در تمام دنیا پخته می شود. پیتزا انواع مختلفی دارد , از قارچ و گوشت گرفته تا سیسیلی و پپرونی و … به علت پر طرفدار بودن این غذا و طعم شگفت انگیز آن دستور های مختلفی از طرز پخت آن با مواد غذایی کختلف وجود دارد.
 تا به حال نام پیتزای گوشت و نیمرو را شنیده اید؟ امروز در این مطلب طرز تهیه این پیتزا را به شما آموزش می دهیم.

 

مواد لازم:

  • نمک طبق ذائقه
  • فلفل طبق ذائقه
  • پیازچه (خرد شده) 1/4 فنجان
  • تخم مرغ  4 تا 5 عدد متوسط
  • گوشت  (قلوه گاه گوسفندی) 4 تا 5 تکه
  • پنیر موزارلا (رنده شده) 1 و نیم فنجان
  • سس گوجه فرنگی (یا سس پیتزای دلخواه) نصف فنجان
  • روغن زیتون چند قطره
  • خمیر پیتزا (خمیر باید نازک باشد تا همزمان با تخم مرغ ها بپزد) 1 عدد
  • فلفل قرمز (خرده) اختیاری

طرز تهیه:

1. فر را از قبل با دمای 475 درجه فارنهایت (245 درجه سانتی گراد) داغ کنید. خمیر پیتزا را با وردنه صاف و نازک کنید و داخل ظرف پیتزا پزی قرار دهید. کمی روغن زیتون قطره قطره روی آن بریزید سپس یک لایه ی نازک سس گوجه فرنگی یا سس پیتزای دلخواهتان روی آن پخش کنید.

2. پنیر موزارلا را روی سس بپاشید. تخم مرغ ها را روی پیتزا بشکنید. گوشت را با مقداری کره کاملا سرخ کنید . به همراه پیازچه روی مواد پخش کنید. روی تخم مرغ ها نمک و فلفل بپاشید.

3. پیتزا را با دقت داخل فر قرار دهید و مواظب باشید تخم مرغ ها جابجا نشوند. 11 تا 14 دقیقه در فر بپزید تا نان بپزد و تخم مرغ ها طبق سلیقه پخته شوند. من گذاشتم 12 دقیقه بپزند تا کمی عسلی شوند.

4. بلافاصله سرو کنید. تخم مرغ ها وقتی بمانند سفت می شوند. در صورت تمایل با خرده های فلفل قرمز میل نمایید.

ارسال شده در 26 شهریور 1395 توسط آقای جوانبخت با موضوع آشپزی رژیمی و سالم

پیشنهاد سردبیر

  • تخریب روحیه اجتماعی کودک با این عامل
  • تحریک میل جنسی همسر با این ترفندها
  • تاثیرپذیری حافظه کوتاه مدت از آلزایمر
  • رفع پیری چشم با این کارها
  • سقط جنین به چه دلایلی ایجاد می شود
  • کوچک کردن شکم هم راهکارهایی دارد- قسمت2
  • مفهوم شدت تمرين چیست؟
  • کمبود ویتامین A در کودکان زیر 5 سال
  • ترشح انسولین و پیر شدن سلولها
  • سردردهای میگرنی عذاب آور
  • مبانی چیدن میز غذا
  • باکتری های موجود در دهان می تواند به سرطان روده بزرگ تبدیل شوند
  • دیدنی ترین ناشتایی ها
  • با کمبود این ویتامین 77% ضعیف تر خواهید بود
  • چرا باید هنگام غذا خوردن از سبزی استفاده کنیم؟
  • محبوبترین ها

  • با خاصیت های باورنکردنی زنجبیل آشنا شوید
  • بخور نخورهای لبنیاتی و غذایی
  • اصول تغذیه برای پسردار
  • نوع شکل بدن و رژیم مربوط به هرکدام
  • ارتباط بیماری های مختلف با مصرف گوشت قرمز
  • تا حد امکان مصرف این خوراکی ها را کم کنید
  • 5 دلیل برای اینکه چرا باید مصرف نمک را کاهش دهیم
  • رسیدن به تناسب اندام بیشتر با این خوراکی ها
  • کالری دریافتی از انجیر
  • 10 دلیلی که نمیگذارند چربی شکم کاهش یابد
  • همه چیز درمورد آب معدنی های تقلبی
  • تغییر عادات تغذیه ای نامناسب در این ماه
  • اگر زیاد به رستوران می روید ، توجه داشته باشید
  • چربی سوزی و سم زدایی بدن با مصرف این صبحانه
  • اصلی ترین نکته در مصرف پروتئین‌ها
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است