دکتر علیرضا فقیهی
دکتر علیرضا فقیهی
جراحى زيبايى بينى ( رينوپلاستى)
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو پلاسماجت
ایران نوین – رجایی
لاغری با دستگاه یا رژیم
کلینیک ایران نوین
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
کلینیک شارلوت
کلینیک شارلوت
کلیه خدمات پوست،مو و زیبایی
کلینیک ساج
پلی‌کلینیک شبانه‌روزی ساج
هر آنچه شما می‌خواهید
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی
دکتر وفایی
دکتر حمیدرضا وفایی
جراحی پلاستیک و ترمیمی (لیپوماتیک)
دکتر محسن پور حقیقی
دکتر محسن پور حقیقی
متخصص دندان پزشکی ترمیمی و زیبایی
دکتر فرزاد حسینی
دکتر فرزاد حسینی
لیفت صورت
آزمایشگاه نیلو
آزمایشگاه نیلو
اختلالات اسيد امينه

گوجه فرنگی خشک غذای نان زیتون آموزش آشپزی

میخواهیم شما را با یک غذای خوشمزه و خوردنی به نام ” نان زیتون و گوجه فرنگی خشک ” آشنا کنیم که قطعاً از مزه و لذیذ بودن آن لذت خواهید برد.در ادامه شما را با مواد لازم و طرز تهیه نان زیتون و گوجه فرنگی خشک آشنا مینماییم.پیشنهاد ما این است که حتماً این خوردنی خوشمزه را درست و میل کنید.

مواد لارم :

  • آردشکر قهوه‌ای

    روغن زیتون

    مایه خمیر فوری

    آب ولرم

    زیتون سیاه

    زیتون سبز

    گوجه‌فرنگی خشک

    زرده تخم‌مرغ

  • برای : 3
  • زمـان : 45 دقیقه تا یک ساعت
  • روش : حرفه ای

طرز تهیه :

آرد و نمک را در کاسه مناسبی بریزید و شکر، روغن زیتون و مایه خمیر را به آن بیفزائید. آن‌گاه آب ولرم را به تدریج اضافه کنید تا مواد خمیر شود.

سپس زیتون سیاه، زیتون سبز و گوجه‌فرنگی را هم بیفزائید و خوب مخلوط کنید. حالا خمیر را روی سطح آرد پاشیده، ورز دهید تا صاف و یکدست شود و بعد آن را داخل کاسه چرب کرده بگذارید، رویش را بپوشانید و به مدت 1 الی 5/1 ساعت در جای گرم، استراحت دهید تا حجم خمیر 2 برابر شود.

اکنون خمیر را به دو قسمت کنید و به شکل توپ در آورید و در سینی بچینید.

رویشان را بپوشانید و به مدت 45 دقیقه در جای گرم نگه‌دارید. اینک به کمک چاقوی تیزی 3 برش روی هر خمیر ایجاد کنید و زرده تخم‌مرغ بمالید و در فر گرم شده با دمای 200درجه سانتیگراد، به مدت تقریبی 40 دقیقه بپزید.

یادآوری : این نان به مدت 3 روز قابل نگهداری است.

منبع : آشپزی

5 1000
ارسال شده در 27 شهریور 1395 توسط با موضوع آشپزی رژیمی و سالم

پیشنهاد سردبیر

  • آشنایی با ترشي و ترشي‌خوری (2)
  • بيماران ام اس با اطمينان داروي ايراني سينوكس را مصرف كنند
  • قسمت پنجم دکتر سلام | رژیم غذایی در بیماری های قلبی
  • هرآنچه باید درمورد ختنه بدانید
  • ورم عجیب شکم نوزاد اندونزیایی
  • 10 روش فوق العاده برای کاهش اشتها
  • سرمربی سپاهان در بیمارستان تیمش را ارنج کرد
  • از سحری‌ های پر خاصیت غافل نشوید!
  • محبوبترین ها

  • خوردنی های موثر برای کنترل کلسترول خون
  • گول طعم خوب این خوراکی ها را نخورید
  • برای لاغری برنج را از وعده های غذایی حذف نکنید
  • دانه های روغنی مفید برای سلامتی
  • تصورات غلط در مورد مصرف نوشیدنی ها و مواد غذایی
  • بدترین غذاها برای افراد مبتلا به آرتریت روماتوئید
  • نکات لازم برای پاک شدن بدن از انواع سموم
  • کاهش وزن با رژیم گیاهخواری، درست یا غلط
  • رپورتاژ

  • خدمات دندانپزشکی زیبایی و ترمیمی دکتر حاجی زاده
  • چشمانی زیبا و گیرا با پپتیدها!
  • طعم چهره ای نو را بچشید
  • آبدومینوپلاستی چیست؟؟
  • زیبایی و جوانی پوست را از ما بخواهید
  • ارکید
    دندانپزشکی دکترسلام
    تلگرام دکتر سلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما
    x