مشاوره زیبایی
دکتر مجید صالح
دکتر مجید صالح
متخصص جراحی فک وصورت،زیبایی بینی
کلینیک سیب سبز
کلینیک سیب سبز
آفر ویژه برای پکیجها
دکتر هادی صادق /کلینیک
دکتر پژمان هادی صادق و دکتر پریسا هادی صادق
متخصص ارتودنسی
دکتر مقیمی
دکتر مهرداد مقیمی
فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
ایران نوین
کلینیک ایران نوین
کاشت مو
گروه پزشکان برنا
دکتر غلامرضا اکبری
پزشک پوست و مو
دکتر عارفی
دکتر وحید عارفی
جراح و متخصص بیماری های لثه
کلینیک یکتا/ساختمان پزشکان
کلینیک یکتا
مجهزترین کلینیک پوست و مو زیبایی با دستگاه لیزر الکساندرایت
ساج
کلینیک ساج
زنان و زایمان
ساختمان پزشکان، دکتر حبیب سهرابی
دکتر حبیب سهرابی
متخصص گوش،حلق،بینی جراح زیبایی بینی
کلینیک دندانپزشکی پارسا/ساختمان پزشکان
کلینیک دندانپزشکی پارسا
ایمپلنتوژیست
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
دکتر ایمانی
دکتر محمدتقی ایمانی
فوق تخصص جراحی پلاستیک، زیبایی و ترمیمی
دکتر فرزاد فرامرزی
دکتر فرزاد فرامرزی
فوق تخصص آندوسکوپی و کولونوسکوپی بدون درد
طراح طب
طراح طب
مرکز اسکن و طراحی سه بعدی جراحی زیبایی صورت
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک

نان زیتون و گوجه فرنگی خشک

میخواهیم شما را با یک غذای خوشمزه و خوردنی به نام ” نان زیتون و گوجه فرنگی خشک ” آشنا کنیم که قطعاً از مزه و لذیذ بودن آن لذت خواهید برد.در ادامه شما را با مواد لازم و طرز تهیه نان زیتون و گوجه فرنگی خشک آشنا مینماییم.پیشنهاد ما این است که حتماً این خوردنی خوشمزه را درست و میل کنید.

مواد لارم :

  • آردشکر قهوه‌ای

    روغن زیتون

    مایه خمیر فوری

    آب ولرم

    زیتون سیاه

    زیتون سبز

    گوجه‌فرنگی خشک

    زرده تخم‌مرغ

  • برای : 3
  • زمـان : 45 دقیقه تا یک ساعت
  • روش : حرفه ای

طرز تهیه :

آرد و نمک را در کاسه مناسبی بریزید و شکر، روغن زیتون و مایه خمیر را به آن بیفزائید. آن‌گاه آب ولرم را به تدریج اضافه کنید تا مواد خمیر شود.

سپس زیتون سیاه، زیتون سبز و گوجه‌فرنگی را هم بیفزائید و خوب مخلوط کنید. حالا خمیر را روی سطح آرد پاشیده، ورز دهید تا صاف و یکدست شود و بعد آن را داخل کاسه چرب کرده بگذارید، رویش را بپوشانید و به مدت 1 الی 5/1 ساعت در جای گرم، استراحت دهید تا حجم خمیر 2 برابر شود.

اکنون خمیر را به دو قسمت کنید و به شکل توپ در آورید و در سینی بچینید.

رویشان را بپوشانید و به مدت 45 دقیقه در جای گرم نگه‌دارید. اینک به کمک چاقوی تیزی 3 برش روی هر خمیر ایجاد کنید و زرده تخم‌مرغ بمالید و در فر گرم شده با دمای 200درجه سانتیگراد، به مدت تقریبی 40 دقیقه بپزید.

یادآوری : این نان به مدت 3 روز قابل نگهداری است.

منبع : آشپزی

5 1000
ارسال شده در 26 شهریور 1395 توسط با موضوع آشپزی رژیمی و سالم
کد کم چیست؟

کدکم می تواند از دندان ها اسکن سه بعدی بگیرد و در همان لحظه اقدام به ساخت کل یا بخشی از دندان با ظرافت فوق بالا نماید.

اطلاعات بیشتر

پیشنهاد سردبیر

  • اطلاعات دارویی لووتیروکسین
  • با این راهکار ها به مقابله با استرس بروید
  • برداشتن مواد آرایشی از روی پوست قبل از خواب
  • ایجاد زخم مزمن با برخی بیماری ها
  • نوروفیبروماتوز شدید در این بیمار
  • درباره فشار خون دیابتی‌ها این مواد را بدانید
  • 10 علامت خطرناک که نشان از کمبود آب بدن شماست
  • هرآنچه درباره دندان عقل باید بدانید
  • محبوبترین ها

  • مقابله با تخریب دندان در سنین پایین
  • داشتن اضافه وزن و خطر التهاب لثه
  • مسواک زدن در تاریکی چه فوایدی دارد
  • رفع مشکلات عفونی در لثه ها
  • آیا پوسیدگی دندان به مسواک زدن ارتباط د ارد؟
  • هر آنچه که باید درباره بیماری‌های بافت نگه‌دارنده دندان و سلامت عمومی بدانید
  • بیدارشدن هنگام صبح و مشکل نامطبوع بودن بوی دهان
  • ارتباط بیماری‌های لثه با مشکلات مفصلی
  • رپورتاژ

  • خدمات پیشرفته پوست و مو گروه زیبایی برنا
  • جسم سالم زیباترین دنیایی است که می توان در آن زیست
  • تی آر ایکس TRX ورزش برای تمام فصول
  • هیچ کس نباید از درد زانو رنج ببرد
  • محصولات طبیعی و موثر برای بهبود کیفیت سطح زندگی
  • دندانپزشکی دکترسلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما پذیرش آگهی
    x