دکتر افشین قرایی
افشین قرایی
کارشناس شنوایی سنجی
نیلوفر داوودپور
دکتر نیلوفر داودپور
ارائه خدمات ترمیمی-زیبایی
کلینیک یکتا
کلینیک یکتا
کلینیک تخصصی پوست و مو
دکتر نداف کرمانی
دکتر مجید نداف کرمانی
فوق‌تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
دکتر وحید عارفی
دکتر وحید عارفی
متخصص لمینیت و زیبایی
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
آزمایشگاه نیلو
آزمایشگاه نیلو
اختلالات اسيد امينه
کلینیک ساج
پلی‌کلینیک شبانه‌روزی ساج
هر آنچه شما می‌خواهید
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو پلاسماجت
دکتر محمدرضا کاظمی
دکتر محمدرضا کاظمی
فوق‌تخصص درد
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
ایران نوین – رجایی
لاغری با دستگاه یا رژیم
کلینیک ایران نوین
دکتر رضا شعبان‌پور
دکتر رضا شعبان‌پور
طراحی لبخند با لومینییرز سرامیکی بدون کوچک‌ترین تراش

گوجه فرنگی خشک غذای نان زیتون آموزش آشپزی

میخواهیم شما را با یک غذای خوشمزه و خوردنی به نام ” نان زیتون و گوجه فرنگی خشک ” آشنا کنیم که قطعاً از مزه و لذیذ بودن آن لذت خواهید برد.در ادامه شما را با مواد لازم و طرز تهیه نان زیتون و گوجه فرنگی خشک آشنا مینماییم.پیشنهاد ما این است که حتماً این خوردنی خوشمزه را درست و میل کنید.

مواد لارم :

  • آردشکر قهوه‌ای

    روغن زیتون

    مایه خمیر فوری

    آب ولرم

    زیتون سیاه

    زیتون سبز

    گوجه‌فرنگی خشک

    زرده تخم‌مرغ

  • برای : 3
  • زمـان : 45 دقیقه تا یک ساعت
  • روش : حرفه ای

طرز تهیه :

آرد و نمک را در کاسه مناسبی بریزید و شکر، روغن زیتون و مایه خمیر را به آن بیفزائید. آن‌گاه آب ولرم را به تدریج اضافه کنید تا مواد خمیر شود.

سپس زیتون سیاه، زیتون سبز و گوجه‌فرنگی را هم بیفزائید و خوب مخلوط کنید. حالا خمیر را روی سطح آرد پاشیده، ورز دهید تا صاف و یکدست شود و بعد آن را داخل کاسه چرب کرده بگذارید، رویش را بپوشانید و به مدت 1 الی 5/1 ساعت در جای گرم، استراحت دهید تا حجم خمیر 2 برابر شود.

اکنون خمیر را به دو قسمت کنید و به شکل توپ در آورید و در سینی بچینید.

رویشان را بپوشانید و به مدت 45 دقیقه در جای گرم نگه‌دارید. اینک به کمک چاقوی تیزی 3 برش روی هر خمیر ایجاد کنید و زرده تخم‌مرغ بمالید و در فر گرم شده با دمای 200درجه سانتیگراد، به مدت تقریبی 40 دقیقه بپزید.

یادآوری : این نان به مدت 3 روز قابل نگهداری است.

منبع : آشپزی

5 1000
ارسال شده در 27 شهریور 1395 توسط با موضوع آشپزی رژیمی و سالم

پیشنهاد سردبیر

  • دکتر علی اکبر ولایتی: درمان رایگان به کمک تعمیم و اصلاح بیمه
  • برخی از فواید انگور فرنگی
  • بررسی حقوق بیماران و وظایف پزشکان در قبال آنها
  • قانون نوشیدن آب
  • گول تبیلغات غذا های رژیمی را نخورید
  • نوشیدن چای و ارتباط آن با استرس
  • ارتباط دیابت با ناشنوایی
  • بلافاصله گوشت قربانی را مصرف نکنید
  • محبوبترین ها

  • فرار ذهنی از درد
  • درباره قرص های دیجیتال بیشتر بدانیم
  • لزوم رعایت رژیم غذایی مناسب برای ایام نوروز
  • داروهای ضدالتهاب غیراستروئیدی و خواص آن چیست ؟
  • با سلول های بنیادی، طاسی سر درمان می شود
  • مصرف موز فشار خون را کاهش می دهد
  • دلیل آتش سوزی در واحد مرکز بهداشت دانشگاه تهران مشخص شد
  • سامانه جست و جوی داروخانه‌های شبانه‌روزی کشور
  • رپورتاژ

  • پوستی به لطافت و درخشندگی ابریشم
  • خدمات جراحی لیزر و عروق دکتر محمدی توفیق
  • زیباتر شدن چهره با روش های نوین
  • مرجع فروش انواع ویلچر, ویلچر برقی, واکر, عصا
  • درمانی بدون درد در نهایت آرامش با یک دندانپزشک حرفه ای
  • ارکید
    تلگرام دکتر سلام
    دندانپزشکی دکترسلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما
    x