موضوعات

مقایسه چای خارجی و چای ایرانی

teadcup1000022647_-00_adagio-jumbo-glass-teacup-and-saucer-set
چای عطردار برای سلامتی ما عوارض زیادی دارد این چای ها حاوی افزودنی های غیرمجاز و اسانس های غیرطبیعی برای سلامتی مان هستند برخی افراد به خاطر عادت کردن به طعم چای و علاقه به عطر و بوی چای های عطردار آن ها را انتخاب و مصرف می کنند بهتر است چای اصیل ایرانی که سالم و بدون هیچ ماده افزودنی می باشد مصرف کنید.

رئیس انجمن صنایع غذایی ایران گفت: مصرف بیش از حد چای خارجی می‌تواند زمینه بروز بیماری‌هایی همچون سرطان را فراهم کند.

 

محمد حسین عزیزی رئیس انجمن صنایع غذایی ایران، اظهار داشت: امروزه در بسیاری کشورهای جهان از جمله ایران چای به عنوان نوشیدنی دلچسب و پر طرفدار مصرف می‌شود که به علت ذائقه مختلف افراد، این نوشیدنی در انواع طعم‌ها و اشکال متعددی عرضه می‌شود.
عزیزی تصریح کرد: عوامل بسیاری در مرغوب بودن چای نقش داشته که از جمله این موارد می توان به شرایط آب و هوایی، عوامل ژنتیکی، نحوه برداشت و پروسه فرآوری محصول اشاره کرد.
وی در رابطه با باور اشتباه مصرف کنندگان در خصوص رنگ چای هنگام خرید، افزود: کم رنگ بودن چای را نمی توان یکی از شاخص‌های سنجش کیفیت چای محسوب کرد چرا که انجام اقدامات لازم برای افزایش رنگ چای، به پایین آمدن میزان کیفیت این محصول می‌انجامد. بنابراین، نمی توان از آن به عنوان معیار مناسبی در  انتخاب چای بهره برد.
عزیزی با بیان اینکه عادت کردن به طعم چای، مهم‌ترین عامل گرایش به چای‌های خارجی است، تصریح کرد: متاسفانه در این صنعت مطابقت کیفیت با ذائقه مصرف کننده از اهمیت ویژه ای برخوردار بوده و یکی از شگردهای جلب توجه مشتریان افزودن رنگ و اسانس های مختلف به چای است؛ غافل از اینکه این مواد محصول را از حالت طبیعی خود خارج می‌کنند.
این متخصص صنایع غذایی در خصوص ارتباط بین مصرف بیش از حد چای خارجی با بروز انواع بیماری‌ها اضافه کرد: در چای خارجی مواد آفت‌کش و سموم مختلف به وفور یافت می‌شود و مصرف این محصولات آثار زیان‌باری را در درازمدت به دنبال دارد که ازجمله آن می توان به شیوع سرطان در میان مصرف‌کنندگان دائمی چای‌های خارجی اشاره کرد.
وی چای‌های ساخت داخلی را عاری از هرگونه مواد آفت‌کش و سموم مربوط به دفع آفات خواند و اظهار داشت: چای کشور بدلیل نبود هیچگونه ماده سم‌زدا و اسانس‌های عطری در دسته چای های با کیفیت بالا و سالم به شمار می‌روند که البته برخورداری از این ویژگی‌ها در گرو رعایت الزامات برداشت، انتقال و فرآوری محصول است.
عزیزی درخصوص مصرف کودهای شیمیائی عنوان کرد: با تدابیری که از سوی پژوهشکده‌ها طی سالیان اخیر صورت گرفته، از سویی مصرف این کودها به نسبت سال های گذشته به اندازه یک دوم کاهش یافته است و از سوی دیگر استفاده از کودهای حیوانی و محلول‌های حاوی ریزمغزی‌ها به منظور ارتقای هر چه بیشتر کیفیت محصول بیش از پیش به چشم می‌خورد.
رئیس انجمن صنایع غذایی ایران در پایان یادآور شد: تعامل بیشتر چایکاران با مسئولان صنعت چای و وزارت جهاد کشاورزی در خصوص ارائه آموزش های مورد نیاز به منظور کشت، نحوه صحیح برداشت واریته (بذر گیاه) ، اصلاح نژاد و طعم محصول مورد نظر از سوی کارخانجات تهیه چای و در نهایت فرهنگ‌سازی می تواند تأثیر بسزایی در کاهش عوارض ناشی از مصرف بیش از حد چای های عطری و ایجاد نگرش مثبت در مصرف کنندگان داخلی نسبت به مصرف چای ایرانی داشته باشد.
باشگاه خبرنگاران

writer.n1

27 شهریور 1395

مطالب مرتبط

  • مواد تشکیل دهنده بطری های آب یکبار مصرف
  • بازیابی بینایی پس از ورود چاقو به سر
  • قزل آلاهای سمی را مصرف نکنید
  • نتایج نهایی آزمون دکتری تخصصی در هفته جاری اعلام خواهد شد
  • سید جواد هاشمی پیراهن مشکی بر تن کرد
  • سرشماری اینترنتی چیست؟ چگونه باید در این سرشماری شرکت کنیم؟
  • برنامه ی جدید تعزیرات حکومتی در برخورد با پزشکان متخلف
  • سقف تعهد بیمه زائران اربعین حسینی 192 میلیون تومان است
  • آیا سیگار کشیدن در خیابان ها ممنوعیت قانونی دارد؟
  • چه روز هایی پر ترافیک ترین روزهای تهران است؟
  • آمار بی سوادان کشور ایران
  • ثبت نام پزشکان محترم برای خدمت رسانی به زائران اربعین حسینی
  • دختر کوهنورد در منطقه امامزاده داود ناپدید شد
  • سرطان عروسک گردان کلاه قرمزی علت کاری دارد
  • ممانعت از فروش اغذیه توسط فروشنده های سیار در شیراز
  • پربازدیدترین مطالب

  • عمده ترین علت طلاق در کشورمان
  • افراد لاغر اندام با شکم بد فرم!
  • جایگزین شیر گاو به بازار آمد
  • رابطه آلفالیپوئیک اسید و التهاب
  • مهمترین موارد پزشکی قبل از ازدواج
  • عوارض پوشیدن جوراب خیلی تنگ و فشرده
  • کمبود نور خورشید و سرطان گرفتن زنان در این کشور
  • افراد مطلقه و فشارخون بالا
  • همه چیز درمورد خطرات وای فای
  • آب‌گرم معدنی سرعین را از یاد نبرید
  • چرا خانم ها نباید زیاد کار کنند
  • وضعیت حجاب پرستاران بازرسی میشود
  • مشکلات ناحیه سینه در مردان
  • فرار ذهنی از درد
  • دارویی جدید برای مقابله با انگل مالاریا
  • داغ ترین مطالب و مقالات

  • درمان مشکلات بدن با نوشیدن آب
  • مهار فراموشکاری و پیشگیری از کم شدن حافظه
  • حرکات ورزشی در ساعات اداری
  • مواد تشکیل دهنده بطری های آب یکبار مصرف
  • راه حلی برای رفع آلرژی به بادام زمینی و تخم مرغ
  • اهمیت ورزش و تغذیه مناسب برای نوجوانان
  • مراقبت روحی و روانی از بزرگترها
  • توضیحات متخصص درباره پرکننده های پوست
  • افزایش تعداد مراجعین برای شیمی درمانی
  • بهترین عینک آفتابی کدام است؟
  • اثرات مخرب سیگار بر ژنتیک انسان
  • لرز های نشانه کم خونی
  • نکات ضروری درباره لایه برداری پوست
  • دلایل عدم تحمل سرما چیست؟
  • مهم ترین نشانه های سرطان
  • پیشنهاد سردبیر

  • پیشگیری از بروز قارچ در کف پا
  • کنار گذاشتن مواد قندی به روش اصولی
  • خطرات تهدید کننده وای فای برای جنین
  • امید تازه برای بیماران ستون فقرات
  • دیابت با حافظه چه میکند؟
  • کنترل آکنه با درمان های خانگی
  • برداشتن مواد آرایشی از روی پوست قبل از خواب
  • اعتیاد بانوان و پیامدهای آن
  • 5 نکته برای افزایش زیبایی درونی و بیرونی در طول روز
  • آسیب صورت ناشی از رژیم گرفتن
  • پوکی استخوان خردسالان
  • سمت هوش شما کدام ور است؟
  • هنگامیکه زوایای دید زوجین با هم فرق می کنند
  • مبارزه با سردی در روابط
  • ماسک لیبراتا با پوست چه کارها می کند
  • 
       
    
    x