کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
دکتر فرزاد حسینی
دکتر فرزاد حسینی
لیفت صورت
دکتر رضا شعبان‌پور
دکتر رضا شعبان‌پور
طراحی لبخند با لومینییرز سرامیکی بدون کوچک‌ترین تراش
دکتر وفایی
دکتر حمیدرضا وفایی
جراحی پلاستیک و ترمیمی (لیپوماتیک)
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک دندانپزشکی رویال
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو پلاسماجت
دکتر علیرضا فقیهی
دکتر علیرضا فقیهی
جراحى زيبايى بينى ( رينوپلاستى)
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
دکتر محسن پور حقیقی
دکتر محسن پور حقیقی
متخصص دندان پزشکی ترمیمی و زیبایی
کلینیک شارلوت
کلینیک شارلوت
کلیه خدمات پوست،مو و زیبایی
کلینیک ساج
پلی‌کلینیک شبانه‌روزی ساج
هر آنچه شما می‌خواهید
ایران نوین – رجایی
لاغری با دستگاه یا رژیم
کلینیک ایران نوین
آزمایشگاه نیلو
آزمایشگاه نیلو
اختلالات اسيد امينه
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک

فواید روغن ماهی فواید اوگا3 عوارض غذاهای پرچرب علت دیابت جلوگیری از چربی خون پیشگیری از دیابت

همه ی ما ایرانی ها عاشق غذاهای روغنی و پرچرب هستیم؛ از قضا خوراکی هایی دوست داریم که درون آن پر از روغن باشد، به طور مثال قرمه سبزی و ماهیچه گوسفندی در بین ما بیسار پرطرفدار است. ولی این غذاها به شدت به سلامت کامل بدن آسیب میرساند و سیستم بدنی ما را دچار مشکل میکند؛ این مشکلات شامل اضافه‌وزن، افزایش میزان کلسترول و مقاومت انسولین است. تحقیقات اخیر نشان می‌دهد که مکمل‌های روغن ماهی این قدرت را دارند که از اثرات زیان‌بخش رژیم غذایی با چربی بالا مانند بروز دیابت نوع ۲ پیشگیری کند.

 

قدرت روغن ماهی
طی سال‌های اخیر، روغن ماهی  به عنوان نوشدارویی برای اکثر بیماری‌ها شناخته شده است و شواهد و مدارک زیادی دال بر قابلیت آن در کاهش وزن، افزایش قدرت زایایی و باروری، بهبود سلامت پوستی و افزایش انرژی وجود دارد.
روغن ماهی سرشار از زنجیره بلندی از اسیدهای چرب چندگانه اشباع‌نشده امگا۳ بوده که شامل ایکوزاپنتاانوییک اسید و دوکوزاهگزاانوییک اسید است؛ گفته می‌شود که این دو اسید باعث افزایش میزان حساسیت و مقاومت انسولین شده و دارای اثراتی ضدالتهابی و کاهنده لیپید و کاهش وزن بدن است.
در این زمینه محققان به مدت ۴ هفته و طی رژیمی که شامل میزان بالای چربی و روغن ماهی بود، به موش‌های آزمایشگاهی، مکمل‌های روغن ماهی دادند. زمانی که این برنامه رژیمی به پایان رسید، آنها نمونه‌های چربی بدن موش‌ها را جمع‌آوری و آزمایش کردند. نمونه‌ها با نمونه‌های چربی موش‌هایی مقایسه شد که رژیم غذایی با چربی بالا بدون روغن ماهی داشتند.
از طرفی این تیم تحقیقاتی تعدای از عوامل را مورد بررسی قرار داد که روی متابولیسم تأثیرگذار بودند، عواملی هم‌چون مقاومت انسولین و رسوب چربی ناشی از نواحی مختلف بدن. همانطور که انتظار می‌رفت، رژیم غذایی با چربی بالا منجر به تغییرات بارزی در تعدادی از مسیرها شد؛ این مسیرها شامل جذب گلوکز و ترشح آدیپونکتین، عامل آلفای بافت‌مردگی تومور، اینترلوکین-۶ ، لیپولیز و ترشح سیتوکینن پیشاالتهابی بود.
با همه این‌ها، دامنه تغییرات و اصلاحات متابولیسمی در موش‌هایی که از مکمل‌های روغن ماهی استفاده کرده بودند افزایش یافت. به عبارت دیگر، اثرات منفی متابولیسمی که توسط مصرف چربی بالا ایجاد شده بود توسط روغن ماهی متوقف شد. یکی از محققان این تحقیق می‌گوید: «تحقیق ما نشان می‌دهد که مکمل‌های روغن ماهی را می‌توان همراه با سایر استراتژی‌های موجود در این زمینه در قالب روشی پیشگیرانه برای مقاومت انسولین و چاقی به کار برد.»
منبع: الو دکتر

5 1000
ارسال شده در 31 شهریور 1395 توسط با موضوع پزشکی

ارکید
دندانپزشکی دکترسلام
تلگرام دکتر سلام

درباره ی دکتر سلام

مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما
x