موضوعات

با این معجون با بیماری خداحافظی کنید و به سلامتی سلام

honeylemonginger
رفته رفته به فصل سرما و بیماری های مخصوص آن نزدیک میشویم. یکی از بیماری های شایع در پاییز و زمستان سرماخوردگی و عفونت مجاری تنفسی فوقانی میباشد؛ ولی شما میتوانید با خوردن معجون عسل و زنجبیل با تمام این بیماری ها خداحافظی کنید. ترکیب عسل و زنجبیل یک خلط آور فوق العاده محسوب می شود و بر همین اساس، تسکین فوری برای افرادی که از سرفه، سرماخوردگی، گلو درد، و آبریزش بینی رنج می برند به همراه دارد. در ادامه قصد داریم خواص درمانی ترکیب عسل و زنجبیل را به شما بگوییم، با ما همراه باشید.

فواید سلامت عسل و زنجبیل برای درمان مشکلات تنفسی تقریبا با هیچ معجون دیگری قابل مقایسه نیست. افزون بر این، عسل یک ابزار عالی برای انتقال هر چه بهتر فواید گیاهانی مانند زنجبیل در بدن انسان است.

عسل و زنجبیل هر دو دارای فواید سلامت مختص به خود هستند و ترکیب این دو با یکدیگر مزایای بیشتری را نیز به همراه دارد. در ادامه با فواید سلامت عسل و زنجبیل بیشتر آشنا می شویم.

آسم

باور بر این است که ترکیبی از عسل و زنجبیل به همراه فلفل سیاه توانایی درمان یا کاهش آثار آسم را دارد. این ترکیبی است که به طور طبیعی تسکین دهنده و ضد التهاب محسوب می شود و به کاهش تنش و بهبود جریان اکسیژن به ریه ها و آرامش رگ های خونی در ریه ها کمک می کند.

مشکلات تنفسی

ترکیب عسل و زنجبیل یک خلط آور فوق العاده محسوب می شود و بر همین اساس، تسکین فوری برای افرادی که از سرفه، سرماخوردگی، گلو درد، و آبریزش بینی رنج می برند به همراه دارد.

مدیریت سرطان

مصرف زنجبیل به کاهش تهوع و استفراغ کمک می کند که از جمله موارد مرتبط با سرطان و شیمی درمانی هستند. بیماران اغلب از تهوع ناتوان کننده پس از سرطان و شیمی درمانی رنج می برند و بر همین اساس راه حل های جایگزین برای مقابله با آن را مد نظر قرار می دهند.

زنجبیل تخلیه معده را از طریق ویژگی های گوارشی خود تسریع می کند که می تواند از ناراحتی معده و احتمال تهوع جلوگیری کند. تهوع ناشی از شیمی درمانی به واسطه سیس پلاتین، یک جز اصلی شیمی درمانی، شکل می گیرد و زنجبیل می تواند آثار قدرتمند آن را متعادل سازد.

زنجبیل ارتباط مثبتی با کاهش تهوع و استفراغ مرتبط با بارداری و بیماری صبحگاهی نیز دارد. ترکیب زنجبیل با آثار آرامش بخش طبیعی عسل راه حل پیشگیرانه قدرتمندی را برای استفراغ و تهوع ناشی از منابع مختلف فراهم می کند.

پیشگیری از سرطان

در زمینه پیشگیری از سرطان، مطالعات نشان داده اند که ترکیب عسل و زنجبیل به ویژگی های شیمی-پیشگیرانه منجر می شود و آنزیم های آنتی اکسیدانی که احتمال رشد سرطان و متاستاز را کاهش می دهند را تحریک می کند. در نتیجه، تونیک عسل و زنجبیل می تواند نه تنها به کاهش نشانه های شیمی درمانی کمک کند، بلکه احتمال ابتلا به سرطان و نیاز به درمان را نیز در وهله نخست کاهش می دهد.

سوء هاضمه

زنجبیل و عسل به شکل تونیک در دسترس هستند. باور بر این است که این تونیک یا شربت به واسطه ویژگی های گوارشی ذاتی زنجبیل برای کمک به گوارش خوب است. افزون بر این، عسل و زنجبیل دارای ویژگی های آنتی اکسیدانی هستند و از این رو قدرت سیستم امینی بدن انسان را افزایش می دهند. در نتیجه، مصرف یک قاشق چایخوری از تونیک زنجبیل و عسل برای افرادی که دارای دستگاه گوارش ضعیفی هستند بسیار مفید است.

تونیک زنجبیل و عسل دارای سطوح بالای پروتئین است که به فرآیند گوارش کمک می کند و همچنین ترشح صفرا را تحریک می کند که به حل کردن چربی کمک می کند. افزون بر این، این تونیک رشد میکرو ارگانیزم های روده را تحریک می کند که فرآیند گوارش را سرعت می بخشد و حرکات روده را تسهیل می کند.

در نهایت، تونیک زنجبیل و عسل توانایی افزایش جذب دیگر مواد مغذی از مواد غذایی و کاهش ضایعات را دارد. دیر زمانی است که از این تونیک برای کاهش التهاب معده در کودکان استفاده می شود.

سلامت قلب

ویژگی های آنتی اکسیدانی تونیک عسل و زنجبیل تعدیل رفتار پروستاگلاندین ها در بدن انسان را نشان داده است. پروستاگلاندین ها ترکیبات چربی مشتق از اسیدهای چرب هستند که در زنجبیل وجود دارند. این پروستاگلاندین ها در سراسر بدن یافت می شوند و عناصر کاربردی در تقریبا تمام اندام ها هستند. از نظر سلامت قلب، آثار متعادل کننده تونیک عسل و زنجبیل در زمینه کاهش تنش رگ های خونی و در نتیجه کاهش فشار خون و کاهش احتمال ابتلا به بیماری هایی مانند تصلب شرایین، حمله قلبی، و سکته مغزی مشاهده شده است.

با توجه به این دلایل و بسیاری دلایل دیگر، مردم در سراسر جهان، به ویژه در هند، همواره در خانه خود دارای زنجبیل و عسل هستند و این ترکیب مفید را هنگامی که سرما خورده اند یا سرفه می کنند به کار می گیرند.

بهترین روش برای مصرف زنجبیل و عسل ترکیب یک قاشق چایخوری از عصاره ریشه زنجبیل با یک قاشق چایخوری عسل است. امکان خرید کریستال های زنجبیل عسل از بازارها و عطاری ها نیز وجود دارد. زنجبیل و عسل کریستال شده بیشتر فواید سلامت موجود در زنجبیل و عسل تازه را حفظ کرده و برای آماده سازی سریع و آسان نوشیدنی عسل و زنجبیل به این شکل در آورده می شوند.

آب نبات های زنجبیل عسل نیز در نقاط مختلف جهان بسیار محبوب هستند. اگر دچار گرفتگی گلو شده اید و به خوبی قادر به صحبت نیستید می توانید از آب نبات های زنجبیل عسل استفاده کنید که به سرعت گلوی شما را صاف می کنند. آب نبات های زنجبیل عسل هنگام سفر نیز سودمند هستند زیرا به مقابله با بیماری حرکت کمک می کنند.

عسل می تواند به زنجبیل افزوده شود تا مزه آن را بهبود ببخشد. عسل به عنوان یک شیرین کننده عمل می کند که زنجبیل را بسیار خوش طعم‌تر می سازد. افزون بر این، عسل می تواند به نان زنجبیلی، شیرینی زنجبیلی، کلوچه زنجبیلی، سوپ هویج زنجبیل، بیسکوئیت زنجبیلی، کیک زنجبیلی و انواع دیگر دستور العمل های زنجبیلی اضافه شود تا به بهبود مزه آنها کمک کند.

عسل می تواند به چای ریشه زنجبیل یا چای زنجبیل و دارچین اضافه شود. در حالی که چای زنجبیل آماده می کنید، شما می توانید استفاده از شکر را کنار گذاشته و آن را با عسل جایگزین کنید و از این طریق به چای زنجبیلی خود فواید سلامت هرچه بیشتر اضافه کنید.

منبع: جام جم آنلاین

writer.m

28 شهریور 1395

مطالب مرتبط

  • رولت قارچ را چگونه درست میکنند؟
  • آشنایی با طرز تهیه ماش پتی
  • طرز تهیه پیتای سینه مرغ
  • چگونه توپک خرمایی درست کنیم؟
  • دستور پخت اسلایس میوه های خشک
  • با پاکورا، سفره را به آتش بکشید
  • گوشت،عدس و چند ادویه؛ برابر است با غذایی خوشمزه
  • سفره ای رنگارنگ با کوفته مرغ و خوراک پوره نخود فرنگی
  • روش تهیه یک برگر سالم گیاهی
  • روش تهیه گراتین با سیب زمینی
  • آموزش تهیه تارت با بادام
  • خواص فوقالعاده خوراک عدسی را فراموش نکنید
  • سیب زمینی تنوری میان وعده ای سالم و آسان
  • دستور پخت مینی کیش مرغ و پنیر
  • مرغ و پنیر پارمسان پیشنهاد ویژه دکتر سلام
  • پربازدیدترین مطالب

  • چگونه در آب و نمک برگ مو نگهداری کنیم؟
  • پیراشکی پنیر در تابه
  • چگونه فلفل دلمه ای را سوخاری درست کنیم
  • آموزش تصویری پوست کندن آناناس به شیوه ساده
  • طریقه خشک کردن سیب
  • رسپی تاج پرنسس با نارنگی
  • سوپ سیب
  • آشنایی با روش تهیه آشی با طعم و مزه ترش
  • رسپی دیگر از شیرینی چنگالی
  • بلغور پلو با بادمجان و قارچ
  • چطور می شود از شیر، آب دوغ تهیه کرد؟
  • اینگونه اسنک رژیمی درست کنید
  • کیک کشمشی با آرد ذرت
  • مرغ و پنیر پارمسان پیشنهاد ویژه دکتر سلام
  • توپهای بیسکویت و سیب
  • داغ ترین مطالب و مقالات

  • کدو سبز و کلی خواص فوق العاده
  • از اوریون چه میدانید؟!
  • چگونه توپک خرمایی درست کنیم؟
  • طرز تهیه پیتای سینه مرغ
  • بررسی علل احساس سقوط در خواب
  • علائم تب مخملک در کودکان چیست؟
  • آیا علائم سینه پهلو یا پنومونی میدانید؟
  • برگزاری کنگره ی پیشگیری بزرگترین و اولین بیماری شایع جهان
  • 39 کودک مبتلا به کم کاری تیروئید در همدان شناسایی شد
  • اعلام مقالات برتر همایش ملی «سلامت از دیدگاه قرآن»
  • بیمه ها در سوانح جاده ای موثرند
  • خمیر دندان هایی که نباید خرید : “سنسوداین” و “آکوافرش”
  • چطور میتونم از گود شدن کمرم جلوگیری کنم؟
  • چاق شدن با مصرف گوشت قرمز،درست یا غلط؟
  • سرکه سیب را قبل از غذا بخورید،لاغر شوید
  • پیشنهاد سردبیر

  • توموگرافی (SPEC)-ونتریوکرلرگرام
  • نشانه های مهم برای مشکلات ارتوپدی
  • اسرار داشتن شکم 6 تکه در بدنسازی
  • روغنی مناسب برای تغذیه خردسالان
  • بهترین و مهمترین راههای رسیدن سریع به آرامش
  • خطرات وای فای در کمین شماست
  • عکس هایی از سبزی جعفری و خاصیت این سبزی
  • همه نشانه های پایین بودن اعتماد به نفس
  • اطلاعاتی جامع در مورد غده تیروئید
  • اینگونه زعفران اصل را از بدل تشخیص دهید
  • اگر اضطراب داشتیم چکار کنیم
  • انواع جراحی های مختلف برای درمان چاقی
  • 15 نشانه افرادی که کارشان را دوست ندارند
  • آموزش سس بستنی
  • غذا خوردن حین راه رفتن و این آسیب ها
  • 
       
    
    x