دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
دکتر رضا شعبان‌پور
دکتر رضا شعبان‌پور
طراحی لبخند با لومینییرز سرامیکی بدون کوچک‌ترین تراش
آزمایشگاه نیلو
آزمایشگاه نیلو
اختلالات اسيد امينه
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
ایران نوین – رجایی
لاغری با دستگاه یا رژیم
کلینیک ایران نوین
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو پلاسماجت
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
کلینیک یکتا
کلینیک یکتا
کلینیک تخصصی پوست و مو
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک دندانپزشکی رویال
دکتر وفایی
دکتر حمیدرضا وفایی
جراحی پلاستیک و ترمیمی (لیپوماتیک)
نیلوفر داوودپور
دکتر نیلوفر داودپور
ارائه خدمات ترمیمی-زیبایی
کلینیک ساج
پلی‌کلینیک شبانه‌روزی ساج
هر آنچه شما می‌خواهید

مضرات اسیدهای چرب علت ابتلا به دیابت دیابت نوع 2 دیابت در بانوان پیشگیری از دیابت

خانم های خانه دار چند مشغله دارند، هم باید به فرزندان رسیدگی کنند هم باید موجبات آرامش را در منزل فراهم کنند؛ ولی بیشتر خانم های ایرانی اصلا به تغذیه خود توجه ندارند و مدام از خوراکی هایی مصرف میکنند که حاوی اسیدهای چرب میباشد؛ همین مسئله در دراز مدت باعث بر هم خوردن آرامش خانه میشود؛ چرا که با این روند مادر و همسر اعضای خانواده مبتلا به دیابت نوع 2 خواهد شد. کارشناسان سلامت معتقدند زنانی که حجم زیادی از خوراکی‌های حاوی انواع مختلف اسیدهای چرب را مصرف می‌کنند بیشتر در معرض ابتلا به دیابت نوع ۲ قرار دارند.

به گزارش دکتر سلام به نقل از ایسنا، به طور معمول مصرف اسیدهای چرب امگا ۳ به دلیل خواص مفیدی که برای سلامتی دارند توصیه می‌شود اما اخیرا در یک مطالعه جدید آشکار شده است که استفاده از برخی انواع خاص امگا ۳ و دیگر اسیدهای چرب ممکن است خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ را در زنان افزایش دهد.

محققان فرانسوی در این بررسی دریافتند زنانی که از مقدار زیادی گوشت قرمز، ماهی، تخم مرغ و دیگر مواد غذایی سرشار از انواع مختلف اسیدهای چرب مصرف می‌کنند بیشتر احتمال دارد دچار بیماری دیابت نوع ۲ شوند.

یافته به دست آمده باور سنتی که در مورد مصرف این ماده غذایی وجود دارد و فوائد مرتبط با اسیدهای چرب اشباع نشده امگا ۳ موجود در ماهی را نقض می‌کند.

به گفته متخصصان فرانسوی، منبع اصلی اسیدهای چرب مضر مورد مطالعه گوشت قرمز و ماهی / غذاهای دریایی بوده است. همچنین آنان معتقدند افراد باید از میزان مصرف گوشت قرمز بکاهند چرا که بسیاری از مردم بیش از نیازهای تغذیه‌ای خود از این ماده غذایی مصرف می‌کنند.

به گزارش هلث دی نیوز، در این بررسی بیش از ۷۱ هزار زن در فاصله سال‌های ۱۹۹۳ تا ۲۰۱۱ مورد مطالعه قرار گرفتند که دچار بیماری دیابت نبودند. همچنین در بررسی روی عادات غذایی و میزان مصرف انواع اسیدهای چرب مشخص شد زنانی که از بیشترین مقدار اسیدهای چرب مصرفی را در رژیم غذایی روزانه خود دارند ۲۶ درصد بیشتر در معرض ابتلا به دیابت نوع ۲ هستند.

منبع: ایسنا

5 1000
ارسال شده در 28 شهریور 1395 توسط با موضوع پزشکی , دیابت

ارکید
دندانپزشکی دکترسلام
تلگرام دکتر سلام

درباره ی دکتر سلام

مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما
x