diabetes

خانم های خانه دار چند مشغله دارند، هم باید به فرزندان رسیدگی کنند هم باید موجبات آرامش را در منزل فراهم کنند؛ ولی بیشتر خانم های ایرانی اصلا به تغذیه خود توجه ندارند و مدام از خوراکی هایی مصرف میکنند که حاوی اسیدهای چرب میباشد؛ همین مسئله در دراز مدت باعث بر هم خوردن آرامش خانه میشود؛ چرا که با این روند مادر و همسر اعضای خانواده مبتلا به دیابت نوع 2 خواهد شد. کارشناسان سلامت معتقدند زنانی که حجم زیادی از خوراکی‌های حاوی انواع مختلف اسیدهای چرب را مصرف می‌کنند بیشتر در معرض ابتلا به دیابت نوع ۲ قرار دارند.

به گزارش دکتر سلام به نقل از ایسنا، به طور معمول مصرف اسیدهای چرب امگا ۳ به دلیل خواص مفیدی که برای سلامتی دارند توصیه می‌شود اما اخیرا در یک مطالعه جدید آشکار شده است که استفاده از برخی انواع خاص امگا ۳ و دیگر اسیدهای چرب ممکن است خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ را در زنان افزایش دهد.

محققان فرانسوی در این بررسی دریافتند زنانی که از مقدار زیادی گوشت قرمز، ماهی، تخم مرغ و دیگر مواد غذایی سرشار از انواع مختلف اسیدهای چرب مصرف می‌کنند بیشتر احتمال دارد دچار بیماری دیابت نوع ۲ شوند.

یافته به دست آمده باور سنتی که در مورد مصرف این ماده غذایی وجود دارد و فوائد مرتبط با اسیدهای چرب اشباع نشده امگا ۳ موجود در ماهی را نقض می‌کند.

به گفته متخصصان فرانسوی، منبع اصلی اسیدهای چرب مضر مورد مطالعه گوشت قرمز و ماهی / غذاهای دریایی بوده است. همچنین آنان معتقدند افراد باید از میزان مصرف گوشت قرمز بکاهند چرا که بسیاری از مردم بیش از نیازهای تغذیه‌ای خود از این ماده غذایی مصرف می‌کنند.

به گزارش هلث دی نیوز، در این بررسی بیش از ۷۱ هزار زن در فاصله سال‌های ۱۹۹۳ تا ۲۰۱۱ مورد مطالعه قرار گرفتند که دچار بیماری دیابت نبودند. همچنین در بررسی روی عادات غذایی و میزان مصرف انواع اسیدهای چرب مشخص شد زنانی که از بیشترین مقدار اسیدهای چرب مصرفی را در رژیم غذایی روزانه خود دارند ۲۶ درصد بیشتر در معرض ابتلا به دیابت نوع ۲ هستند.

منبع: ایسنا

ارسال شده در 28 شهریور 1395 توسط writer.m با موضوع پزشکی , دیابت

پیشنهاد سردبیر

  • فاکتورهای مهم در رابطه با افسردگی
  • بدفرم شدن بدن با چربی پهلو
  • 8 خوراکی که سبب بهبود عمل دستگاه گوارش می شوند
  • تصاویر نوار سنباده یا استریپ دندان
  • تشخیص مسمومیت با مونوکسید کربن
  • نکات مثبت و منفی درباره ادویه ای به نام آویشن
  • خوابیدن پس از وعده سحری
  • از ابتلا به سرطان هراسان هستید ؟ روغن زیتون بخورید
  • رفع مشکلات پوستی با این ترفندها
  • تنها ماندن و این همه بیماری
  • “نانو ذرات” حاوی انسولین درد اشخاص دیابتی را کاهش می دهد
  • آسیب پذیری اطفال از فصل تولد
  • ترفندهای پیشگیری از کپک زدن نان
  • عوارض و آسیب های ناشی از فیبرومیالژی
  • آرد نانوایی هایی غنی سازی می شود
  • محبوبترین ها

  • چاق تر شدن با تبلت و تلفن همراه
  • به جای آزمایش خون آزمایش عرق میگیرند
  • ویروس کرونا اولین قربانی خود را گرفت!
  • تب کشنده کنگو در ایران (مشهد)
  • قلیان و انتقال بیماری هپاتیت
  • خانواده های زوجین مهم‌ترين عوامل اختلاف آنها
  • کارهایی که بعد از غذا خوردن نباید انجام داد!
  • اقداماتی ساده برای پیشگیری از مرگ خاموش
  • عامل اضافه وزنتان پیدا شد
  • داروخانه بهترین محل برای تهیه وسایل ارایش
  • بهترین ساعت برای انجام شیمی درمانی
  • لباس های ضد سرطان زنانه و وِیژگیهای ان
  • کمر درد دارید؟ از سیگار است!
  • اولین دختر متولد شده بدون خون در دنیا!
  • بیماری زایی حوله، پیش بند و اسفنج آشپزخانه
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است