636097258522146292

به منظور بهبود کیفیت مواد غذایی مدیر کل نظارت بر فرآورده های غذایی آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو از ارتقای نظارت بر فرآورده های غذایی خبر داد، به همین منظور یکی از این موارد دوغ های بدون گاز غیر پروبیوتیک هستند که مورد پایش این سازمان قرار گرفت.

به گزارش دکتر سلام به نقل از گروه اجتماعی خبرگزاری آنا به نقل از سازمان غذا و دارو، بهروز جنت افزود: پس از برنامه‌‌ریزی‌های هدفمند این سازمان به منظور ارتقای فرآورده‌های غذایی، کمیته ارتقای ایمنی فرآورده‌های لبنی با حضور متولیان، کارشناسان و متخصصان ارگان‌ها، انجمن‌ها و سازمان‌های مرتبط تشکیل شد.

وی تصریح کرد: با توجه به گرایش مردم به نوشیدنی‌های طبیعی و بدون گاز (پس از فرهنگ سازی و تبلیغات مثبت انجام شده در این زمینه)، یکی از محورهای مهم بررسی شده در این کمیته، طرح پایش و کنترل دوغ بدون گاز غیرپروبیوتیک بود.

مدیر کل نظارت بر فرآورده‌های غذایی آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو گفت: بر این اساس، 269 نمونه از مجموع 25 برند تجاری دوغ‌های بدون گاز غیرپروبیوتیک مورد بررسی قرار گرفت و مشخص شد پنج و نیم درصد آنها از نظر میزان کپک و مخمر و 10.8 درصد آنها از نظر وجود ناتامایسین (نوعی نگهدارنده طبیعی ضد کپک و قارچ) با استانداردها منطبق نبوده‌اند.

جنت تاکید کرد: تلاش‌های ما بر این است که همین موارد محدود نامنطبق را نیز تقلیل داده و اطمینان مردم را به مصرف فرآورده‌های طبیعی و فاقد گاز بیش از پیش افزایش دهیم.

منبع:آنا