کلینیک دندان پزشکی دکتر مرضیه مظفری/ ساختمان پزشکان
دکتر مرضیه مظفری
دندان پزشک ( ونیر کامپوزیت، لمینیت سرامیکی، روکش های تمام سرامیکی و ...)
گلدن رویال
گلدن رویال
پوست، لیزر و زیبایی
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
نارمک/ساختمان پزشکان
دندانپزشکی نارمک
متخصص کامپوزیت زیبایی
کلینیک امرو
کلینیک اُمرو
فوق‌تخصص کاشت مو و ابرو
دکتر شاهین کریمیان
دکتر شاهین کریمیان
فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
ایران نوین
کلینیک ایران نوین
کاشت مو
کلینیک مدیسا/ ساختمان پزشکان
کلینیک مدیسا
پیکرتراشی
دکتر محمد سعیدی
دکتر محمد سعیدی
متخصص بیماریهای پوست ،مو ،زیبایی و لیزر درمانی
کلینیک امرو
کلینیک اُمرو
فوق‌تخصص جراحی پلاستیک و بینی
کلینیک ساج
کلینیک ساج
متخصص زنان و زایمان
کلینیک جوان
کلینیک جوان
پوست، زیبایی و لیزر
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
دکتر ابوالفضل صالح‌راد
دکتر ابوالفضل صالح‌راد
متخصص گوش،حلق و بینی
دکتر وحید عارفی ( ساختمان پزشکان)
دکتر وحید عارفی
جراح و متخصص بیماری‌های لثه(پریودانتیکس)
دکتر محسن حسن‌زاده
دکتر محسن حسن‌زاده
فوق‌تخصص جراحی پلاستیک
کلینیک امرو
کلینیک اُمرو
فوق‌تخصص جراحی پلاستیک و بینی
کلینیک دندان پزشکی دکتر مرضیه مظفری/ ساختمان پزشکان
دکتر مرضیه مظفری
دندان پزشک ( ونیر کامپوزیت، لمینیت سرامیکی، روکش های تمام سرامیکی و ...)
نارمک/ساختمان پزشکان
دندانپزشکی نارمک
متخصص کامپوزیت زیبایی
دکتر منوچهر شهسواری
دکتر منوچهر شهسواری
فوق‌تخصص فلوشیپ لیزر
دکتر محسن حسن‌زاده
دکتر محسن حسن‌زاده
فوق‌تخصص جراحی پلاستیک
دکتر محمد سعیدی
دکتر محمد سعیدی
متخصص بیماریهای پوست ،مو ،زیبایی و لیزر درمانی
کلینیک مدیسا/ ساختمان پزشکان
کلینیک مدیسا
پیکرتراشی
کلینیک جوان
کلینیک جوان
پوست، زیبایی و لیزر
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
دکتر شاهین کریمیان
دکتر شاهین کریمیان
فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
کلینیک ساج
کلینیک ساج
متخصص زنان و زایمان
کلینیک امرو
کلینیک اُمرو
فوق‌تخصص کاشت مو و ابرو
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
دکتر ابوالفضل صالح‌راد
دکتر ابوالفضل صالح‌راد
متخصص گوش،حلق و بینی
کلینیک آلما/ ساختمان پزشکان
کلینیک دندان پزشکی آلما
کلینیک تخصصی دندان پزشکی
ایران نوین
کلینیک ایران نوین
کاشت مو
دکتر ترنگ آقا بیگی/ ساختمان پزشکان
دکتر ترنگ آقا بیگی
دندانپزشک
دکتر وحید عارفی ( ساختمان پزشکان)
دکتر وحید عارفی
جراح و متخصص بیماری‌های لثه(پریودانتیکس)
گلدن رویال
گلدن رویال
پوست، لیزر و زیبایی
دندانپزشکی زیبایی دکتر نظری
دندانپزشکی دکتر داوود سید نظری
جراح- دندانپزشک ترمیمی،زیبایی، ایمپلنتولوژیست

%d8%b3%d8%b1%d8%ae-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86

متاسفانه برخی از فست فود ها به علت رعایت نکردن مواردی مانند استفاده مکرر از روغن های سرخ کردنی و حرارت دهی این روغن ها برای استفاده مجدد و سود دهی بیشتر موجب بسیار از بیماری ها و در خطر افتادن سلامتی افراد می شود به همین دلیل سازمان غذا دارو نسبت به استفاده چنین مواد غذایی هشدار داد.

به گزارش همشهری آنلاین، مهندس وحیده شایگان با اشاره به تأثیرحرارت دهی و استفاده مجدد بر کیفیت، سلامتی و ایمنی روغن‌های خوراکی، گفت: در این میان نقش روغن‌ها وچربی‌ها در تغذیه انسان یکی از مهمترین زمینه‌های مورد بررسی در علم تغذیه بوده است.

این کارشناس افزود: فوائد وخطرات ناشی از مصرف چربی‌های خوراکی همواره در منابع علمی ورسانه‌های جمعی مطرح می‌شود، اهمیت این گروه از مواد غذایی به گونه ای است که نه تنها از دیدگاه سلامت بلکه از جنبه‌های تجارت جهانی نیز اهمیت فوق العاده ای دارد.

شایگان با اشاره به اینکه در سال‌های اخیر، شاهد تغییرات وسیعی در سبک زندگی و نحوه تغذیه مردم هستیم، افزود: تمایل و گرایش جوانان به مصرف غذاهای آماده ، چرب و یا سرخ شده در روغن‌های خوراکی وضعیت جدیدی را رقم زده به گونه ای که مصرف روغن‌های خوراکی در دهه اخیر چندین برابر شده است و به تبع آن تولید جهانی اینگونه محصولات همچنان رو به افزایش است.

کارشناس مواد غذایی گروه روغن‌های خوراکی اداره کل نظارت بر فراورده‌های غذایی سازمان غذا و دارو خاطرنشان کرد: روغن‌های گیاهی در مقایسه با روغن‌های حیوانی به دلیل عاری بودن آن‌ها از کلسترول و همچنین پائین بودن میزان اسیدهای چرب اشباع و بالا بودن اسیدهای چرب غیر اشباع ، برای مصرف سالم‌تر بوده و قابل توصیه است با این وجود امروزه مصرف غذاهای سرخ شده در سرتاسر دنیا به ویژه در کشورهای در حال توسعه به شدت رو به افزایش است

شایگان تاکید کرد: متأسفانه دریافت اسیدهای چرب اکسید شده از طریق مواد غذایی در روغنی که به کرات مورد استفاد ه قرار می‌گیرد ، نیز افزایش یافته و خود به تهدیدی برای سلامتی مصرف کنندگان تبدیل شده است .

وی اظهار کرد: متأسفانه عرضه کنندگان اینگونه مواد غذایی به دلیل افزایش قیمت جهانی روغن‌های خوراکی به منظور صرفه جویی و سودجویی به استفاده نادرست از روغن‌های خوراکی در سطح عرضه مبادرت می‌کنند.

این کارشناش گفت: زمانی‌که روغن سرخ کردنی در دمای بالا مورد استفاده قرار می‌گیرد ،هیدرو پراکسید ها و آلدئیدها تشکیل می‌شود و این مواد و ترکیبات سمی به سهولت جذب غذا شده و نهایتا” پس از جذب در دستگاه گوارش وارد سیستم گردش خون می‌شوند.

شایگان افزود: پژوهشگران در گزارش‌های علمی به افزایش قابل ملاحظه فشارخون پس از مصرف غذاهای سرخ شده در روغن‌های همچون سویا و پالم که چندین بار مورد استفاده قرار گرفته اند ، اشاره کرده اند و اخیرا” تغییرات ماده ژنتیکی و غیر طبیعی شدن ژن‌ها و نیز اختلالات بافت شناسی نیز گزارش شده است.
منبع:همشهری

ارسال شده در 26 شهریور 1395 توسط با موضوع اخبار پزشکی
دندانپزشکی دکترسلام

درباره ی دکتر سلام

مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام) است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما پذیرش آگهی