کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک دندانپزشکی رویال
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
کلینیک صدف
دکتر فرح آل قیس
متخصص کاشت و پیوند مو
دکتر عباسی
دکتر محسن عباسی
متخصص جراحی دهان، فک و صورت، ایمپلنتولوژیست
دکتر بابایی
دکتر بابایی
متخصص پوست،مو، زیبایی، لیزر
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
بیوتی لیزر
بیوتی‌لیزر
دکتر کیان‌پیشه
دکتر علیرضا فقیهی
دکتر علیرضا فقیهی
متخصص گوش و حلق وبينى
دیبا
کلینیک تخصصی دیبا
ایران نوین
کلینیک ایران نوین
کاشت مو
دکتر شاهین شمس
دکتر شاهین شمس
متخصص جراحی فک و صورت

بیماری های روغن

چند سالی است که میگویند روغن مضرات زیادی دارد و بهتر است از آن استفاده نکنیم یا اگرم استفاده میکنیم،حداقل کمتر باشد.محققان در تحقیقات جدیدشان مشخص کرده اند که بعضی روغن های گیاهی میتوانند آلزایمر و سرطان را برای انسان به دنبال داشته باشند.این تحقیقات موارد زیادی را در خصوص روغن ها مشخص کرده اند که در ادامه مطالعه مینمایید.

تحقیقات جدید نشان داده است که روغن نارگیل، روغن زیتون و کره سالم ترین روغن های گیاهی  برای  پخت و پز هستند.

برخی روغن های گیاهی به دلیل میزان تحمل به حرارت پایین مواد شیمیایی مضر در دمای بالا تولید می کنند که می تواند عامل بروز سرطان و بسیاری عوامل تهدید کننده زندگی شود.

بر اساس نتایج تحقیقات محققان دریافتند آلدئیدها یکی از خطرناکترین مواد شیمیایی ایجاد شده در برخی روغن ها بوده که موجب ابتلا به سرطان، زوال عقل و بیماری های قلبی می شود.

پروفسور مارتین دروت ولد، استاد دانشگاه مونتفورد در لستر ادعا می کند که مقدار آلدئیدها سمی در ماهی و چیپس سرخ شده با روغن های گیاهی 200 برابر بالاتر از حد مجاز است.

تحقیقات نشان داد که روغن نارگیل برای پخت و پز سالمترین روغن است زیرا در درجه حرارت بالا  کمترین مقدار مواد شیمیایی مضر را تولید می کند.

دکتر استین از دانشگاه آکسفورد ادعا می کند که روغن آفتابگردان در حرارت بالا موادی تولید می کند که حتی ممکن است موجب تغییرات در ساختار مغز و کوچک شدن آن شود.

دروت ولد اظهار کرد: روغن های گیاهی بسیار تصفیه شده به دلیل انجام فرآیندهای شیمیایی پیچیده بر روی آن ها در هنگام سرخ کردن مواد سمی و مضر تولید می کنند به همین دلیل ما به شما توصیه می کنیم برای حفظ سلامتی تان از مصرف این روغن ها اجتناب کنید.

وی یادآور شد: برای انواع مصارف غذایی به برچسب های نوشته شده بر روی روغن ها و مصارف آن ها توجه کنید.

منبع : باشگاه خبرنگاران جوان

5 1000
ارسال شده در 1 مهر 1395 توسط با موضوع پزشکی , تغذیه
سیب سرخ

مطالب پیشنهادی

پیشنهاد سردبیر

  • برای خانمها چه حرکات ورزشی ممنوع است
  • انجام یک تست ساده در منزل برای سنجش میزان افسردگی
  • بهمن گلبار نژاد، رکابزن پارالمپیک کشورمان، درگذشت
  • آمبولی چیست و چه علائمی دارد؟
  • طیور زنده از فروشندگان سطح شهر نخرید
  • اسباب بازی های مخرب
  • هر رنگ نشانه چه شخصیتی است؟
  • با مصرف سیر درد مفاصل و فراموشی را از بین ببرید
  • محبوبترین ها

  • خواص درمانی شگفت انگیز آویشن
  • ادویه ای که دردهای عضلانی را متوقف می کند
  • چگونه در منزل نیش زنبور عسل را درمان کنیم
  • داروهای گیاهی برای آسان شدن زایمان
  • رسپی یک نوشیدنی سالم و خنک برای روزهای گرم
  • خاصیت زندگی بخش چای سبز، برای مبتلایان اختلالات مغز استخوان
  • بررسی فایده های درمانی گیاه پنج انگشت
  • درمان لوزه سوم بدون جراحی
  • رپورتاژ

  • خدمات دندانپزشکی دکتر عارفی
  • چرا محصولات ارگانیک استفاده کنیم؟
  • دکتر مقدم ارائه دهنده برترین خدمات پیشرفته دندان پزشکی
  • کلینیک تخصصی دندانپزشکی دیبا
  • جراحی های زیبایی و ترمیمی دکتر بهجو
  • کلینیک صدف
    دندانپزشکی دکترسلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما پذیرش آگهی
    x