آزمایشگاه نیلو
آزمایشگاه نیلو
اختلالات اسيد امينه
نیلوفر داوودپور
دکتر نیلوفر داودپور
ارائه خدمات ترمیمی-زیبایی
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو پلاسماجت
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
دکتر وحید عارفی
دکتر وحید عارفی
متخصص لمینیت و زیبایی
دکتر نداف کرمانی
دکتر مجید نداف کرمانی
فوق‌تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
دکتر رضا شعبان‌پور
دکتر رضا شعبان‌پور
طراحی لبخند با لومینییرز سرامیکی بدون کوچک‌ترین تراش
کلینیک ساج
پلی‌کلینیک شبانه‌روزی ساج
هر آنچه شما می‌خواهید
کلینیک یکتا
کلینیک یکتا
کلینیک تخصصی پوست و مو
دکتر محمدرضا کاظمی
دکتر محمدرضا کاظمی
فوق‌تخصص درد
دکتر افشین قرایی
افشین قرایی
کارشناس شنوایی سنجی
ایران نوین – رجایی
لاغری با دستگاه یا رژیم
کلینیک ایران نوین

مضرات روغن عوامل بروز سرطان بیماری های روغن

چند سالی است که میگویند روغن مضرات زیادی دارد و بهتر است از آن استفاده نکنیم یا اگرم استفاده میکنیم،حداقل کمتر باشد.محققان در تحقیقات جدیدشان مشخص کرده اند که بعضی روغن های گیاهی میتوانند آلزایمر و سرطان را برای انسان به دنبال داشته باشند.این تحقیقات موارد زیادی را در خصوص روغن ها مشخص کرده اند که در ادامه مطالعه مینمایید.

تحقیقات جدید نشان داده است که روغن نارگیل، روغن زیتون و کره سالم ترین روغن های گیاهی  برای  پخت و پز هستند.

برخی روغن های گیاهی به دلیل میزان تحمل به حرارت پایین مواد شیمیایی مضر در دمای بالا تولید می کنند که می تواند عامل بروز سرطان و بسیاری عوامل تهدید کننده زندگی شود.

بر اساس نتایج تحقیقات محققان دریافتند آلدئیدها یکی از خطرناکترین مواد شیمیایی ایجاد شده در برخی روغن ها بوده که موجب ابتلا به سرطان، زوال عقل و بیماری های قلبی می شود.

پروفسور مارتین دروت ولد، استاد دانشگاه مونتفورد در لستر ادعا می کند که مقدار آلدئیدها سمی در ماهی و چیپس سرخ شده با روغن های گیاهی 200 برابر بالاتر از حد مجاز است.

تحقیقات نشان داد که روغن نارگیل برای پخت و پز سالمترین روغن است زیرا در درجه حرارت بالا  کمترین مقدار مواد شیمیایی مضر را تولید می کند.

دکتر استین از دانشگاه آکسفورد ادعا می کند که روغن آفتابگردان در حرارت بالا موادی تولید می کند که حتی ممکن است موجب تغییرات در ساختار مغز و کوچک شدن آن شود.

دروت ولد اظهار کرد: روغن های گیاهی بسیار تصفیه شده به دلیل انجام فرآیندهای شیمیایی پیچیده بر روی آن ها در هنگام سرخ کردن مواد سمی و مضر تولید می کنند به همین دلیل ما به شما توصیه می کنیم برای حفظ سلامتی تان از مصرف این روغن ها اجتناب کنید.

وی یادآور شد: برای انواع مصارف غذایی به برچسب های نوشته شده بر روی روغن ها و مصارف آن ها توجه کنید.

منبع : باشگاه خبرنگاران جوان

5 1000
ارسال شده در 1 مهر 1395 توسط با موضوع پزشکی , تغذیه

پیشنهاد سردبیر

  • 2 مرحله ساده برای استفاده از روغن کرچک برای تقویت مژه
  • برطرف کردن مشکل خارش واژن
  • سالاد اتم- سالاد سیر کننده
  • با این غذاها جلوی پوکی استخوان را بگیرید
  • راه چاره برای درمان اضطراب در جمع
  • فیلم چه اسباب بازی برای کودک مناسب است
  • مشکلات مربوط به تکلم در افراد بزرگسال
  • دانستنی هایی در مورد فواید و مضرات خوردن قند
  • محبوبترین ها

  • در پرفشاری خون چه بخوریم و چه نخوریم
  • آیا می توان در 6 ماه 30 کیلو وزن کم کرد؟
  • سویا و اینهمه خاصیت
  • رسیدن به تناسب اندام در فصول سرد سال
  • این غذا ها رژیم غذایی شما را خراب می کنند
  • روش تهیه غذا برای کودکان
  • آیا میوه ها واقعا در سلامت پوست نقش دارند؟
  • مصرف این 10 ماده خوراکی سبب افزایش طول عمر می شود
  • رپورتاژ

  • لثه ای روشن به رنگ سلامتی
  • زیبایی و جوانی پوست را از ما بخواهید
  • بیش از آن‌چه فکر می‌کنید از دندان‌هایتان کار می‌کشید!
  • آشنایی با جدیدترین رکورددار رژیم دکتر کرمانی
  • کلینیک دندانپزشکی زیبایی و ترمیمی رویال
  • ارکید
    تلگرام دکتر سلام
    دندانپزشکی دکترسلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما
    x