دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
دکتر رضا شعبان‌پور
دکتر رضا شعبان‌پور
طراحی لبخند با لومینییرز سرامیکی بدون کوچک‌ترین تراش
کلینیک ساج
پلی‌کلینیک شبانه‌روزی ساج
هر آنچه شما می‌خواهید
آزمایشگاه نیلو
آزمایشگاه نیلو
اختلالات اسيد امينه
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو پلاسماجت
دکتر وفایی
دکتر حمیدرضا وفایی
جراحی پلاستیک و ترمیمی (لیپوماتیک)
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
کلینیک شارلوت
کلینیک شارلوت
کلیه خدمات پوست،مو و زیبایی
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
دکتر محسن پور حقیقی
دکتر محسن پور حقیقی
متخصص دندان پزشکی ترمیمی و زیبایی
ایران نوین – رجایی
لاغری با دستگاه یا رژیم
کلینیک ایران نوین
کلینیک یکتا
کلینیک یکتا
کلینیک تخصصی پوست و مو

مضرات روغن عوامل بروز سرطان بیماری های روغن

چند سالی است که میگویند روغن مضرات زیادی دارد و بهتر است از آن استفاده نکنیم یا اگرم استفاده میکنیم،حداقل کمتر باشد.محققان در تحقیقات جدیدشان مشخص کرده اند که بعضی روغن های گیاهی میتوانند آلزایمر و سرطان را برای انسان به دنبال داشته باشند.این تحقیقات موارد زیادی را در خصوص روغن ها مشخص کرده اند که در ادامه مطالعه مینمایید.

تحقیقات جدید نشان داده است که روغن نارگیل، روغن زیتون و کره سالم ترین روغن های گیاهی  برای  پخت و پز هستند.

برخی روغن های گیاهی به دلیل میزان تحمل به حرارت پایین مواد شیمیایی مضر در دمای بالا تولید می کنند که می تواند عامل بروز سرطان و بسیاری عوامل تهدید کننده زندگی شود.

بر اساس نتایج تحقیقات محققان دریافتند آلدئیدها یکی از خطرناکترین مواد شیمیایی ایجاد شده در برخی روغن ها بوده که موجب ابتلا به سرطان، زوال عقل و بیماری های قلبی می شود.

پروفسور مارتین دروت ولد، استاد دانشگاه مونتفورد در لستر ادعا می کند که مقدار آلدئیدها سمی در ماهی و چیپس سرخ شده با روغن های گیاهی 200 برابر بالاتر از حد مجاز است.

تحقیقات نشان داد که روغن نارگیل برای پخت و پز سالمترین روغن است زیرا در درجه حرارت بالا  کمترین مقدار مواد شیمیایی مضر را تولید می کند.

دکتر استین از دانشگاه آکسفورد ادعا می کند که روغن آفتابگردان در حرارت بالا موادی تولید می کند که حتی ممکن است موجب تغییرات در ساختار مغز و کوچک شدن آن شود.

دروت ولد اظهار کرد: روغن های گیاهی بسیار تصفیه شده به دلیل انجام فرآیندهای شیمیایی پیچیده بر روی آن ها در هنگام سرخ کردن مواد سمی و مضر تولید می کنند به همین دلیل ما به شما توصیه می کنیم برای حفظ سلامتی تان از مصرف این روغن ها اجتناب کنید.

وی یادآور شد: برای انواع مصارف غذایی به برچسب های نوشته شده بر روی روغن ها و مصارف آن ها توجه کنید.

منبع : باشگاه خبرنگاران جوان

5 1000
ارسال شده در 1 مهر 1395 توسط با موضوع پزشکی , تغذیه

پیشنهاد سردبیر

  • چه عاملی موجب مرگ ناگهانی آیت الله هاشمی رفسنجانی شد
  • چگونه براق کننده لب گیاهی بسازیم
  • تاثیرات منفی مصرف انواع مسکن ها روی بدن
  • چرا باید از داروی دورزولامید/ تیمولول استفاده کنیم
  • مادران الکلی فرزندشان به سندرم جنین الکلی مبتلا میشوند
  • دندان شما آینه حافظه شماست
  • سردرد در هنگام صبح
  • با این تمرینات بدنتان را برای ورزش آماده کنید
  • محبوبترین ها

  • پنجه کفش ورزشی
  • درمان انواع مشکلات روده ای با ورزش
  • از زبان حرفه ای ها ۱۰ راز موفقیت در ورزش را بخوانید
  • چه ورزش هایی با وجود دیسک کمر میتوان انجام داد؟
  • رابطه بین مصرف غذا و انجام ورزش ها
  • ارتباط سبکی و سنگینی وزنه و تعداد تمرینات در بدنسازی
  • توان جهش به چه معنا است؟
  • کمک به لاغری بیشتر با این تمرینات
  • رپورتاژ

  • ایمپلنت بهترین روش برای کاشت دندان و زیبایی صورت
  • خدمات جراحی لیزر و عروق دکتر محمدی توفیق
  • خدمات پیشرفته پوست و مو گروه زیبایی برنا
  • هدفم از کاهش وزن، رسیدن به یک عدد نبود!
  • جراحی زیبایی بینی دکتر عامری
  • ارکید
    تلگرام دکتر سلام
    دندانپزشکی دکترسلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما
    x