بیماری های روغن

چند سالی است که میگویند روغن مضرات زیادی دارد و بهتر است از آن استفاده نکنیم یا اگرم استفاده میکنیم،حداقل کمتر باشد.محققان در تحقیقات جدیدشان مشخص کرده اند که بعضی روغن های گیاهی میتوانند آلزایمر و سرطان را برای انسان به دنبال داشته باشند.این تحقیقات موارد زیادی را در خصوص روغن ها مشخص کرده اند که در ادامه مطالعه مینمایید.

تحقیقات جدید نشان داده است که روغن نارگیل، روغن زیتون و کره سالم ترین روغن های گیاهی  برای  پخت و پز هستند.

برخی روغن های گیاهی به دلیل میزان تحمل به حرارت پایین مواد شیمیایی مضر در دمای بالا تولید می کنند که می تواند عامل بروز سرطان و بسیاری عوامل تهدید کننده زندگی شود.

بر اساس نتایج تحقیقات محققان دریافتند آلدئیدها یکی از خطرناکترین مواد شیمیایی ایجاد شده در برخی روغن ها بوده که موجب ابتلا به سرطان، زوال عقل و بیماری های قلبی می شود.

پروفسور مارتین دروت ولد، استاد دانشگاه مونتفورد در لستر ادعا می کند که مقدار آلدئیدها سمی در ماهی و چیپس سرخ شده با روغن های گیاهی 200 برابر بالاتر از حد مجاز است.

تحقیقات نشان داد که روغن نارگیل برای پخت و پز سالمترین روغن است زیرا در درجه حرارت بالا  کمترین مقدار مواد شیمیایی مضر را تولید می کند.

دکتر استین از دانشگاه آکسفورد ادعا می کند که روغن آفتابگردان در حرارت بالا موادی تولید می کند که حتی ممکن است موجب تغییرات در ساختار مغز و کوچک شدن آن شود.

دروت ولد اظهار کرد: روغن های گیاهی بسیار تصفیه شده به دلیل انجام فرآیندهای شیمیایی پیچیده بر روی آن ها در هنگام سرخ کردن مواد سمی و مضر تولید می کنند به همین دلیل ما به شما توصیه می کنیم برای حفظ سلامتی تان از مصرف این روغن ها اجتناب کنید.

وی یادآور شد: برای انواع مصارف غذایی به برچسب های نوشته شده بر روی روغن ها و مصارف آن ها توجه کنید.

منبع : باشگاه خبرنگاران جوان

ارسال شده در 1 مهر 1395 توسط سلمان آرین با موضوع پزشکی , تغذیه

پیشنهاد سردبیر

  • مشكل جهاني وجود داروهاي تقلبي، پاسخ جهاني مي‌خواهد
  • 10 درمان خانگی برای کولیک
  • ورزش مادر مساوی با سلامت جنین
  • یک رابطه موفق و کامل چه ویژگیهای دارد؟
  • استرس بیش از حد چه تاثیری بر سلامت قلب دارد؟
  • رفع چربی مو
  • این ویتامین ها تضمین کننده ی زیبایی چهره ی شما هستند
  • مصرف 3 تا 5 درصدي داروهاي گياهي در كشور
  • سوپ رژیمی با سبزیجات
  • خامه خوردن اطفال
  • برای چاق شدن سالم این 10 غذا را از یاد نبرید
  • مضرترین اغذیه ها برای خردسالان
  • زوجین و تصمیم برای داشتن بچه
  • پیشگیری از دیابت با نداشتن اضافه وزن
  • سرطان لوزالمعده در کمین است
  • محبوبترین ها

  • علامت سکته قلبی را با درد معده اشتباه نگیرید
  • چه چیزهایی برای دستگاه گوارش مضر است
  • بهبودی کامل پس از عمل جراحی
  • اسکیزوفرنیا و زمینه های ایجادش
  • رفع التهاب میخچه و پینه
  • مراحل مختلف عارضه MS
  • با آسیت چگونه مقابله کنیم
  • چه عاملی باعث بوجود آمدن برونشیولیت می شود؟
  • مطلب ضروری مختص خانم ها
  • اگر پاهای بی قراری دارید بخوانید
  • مهمترین علت اسهال خوراکی مریض است
  • همه چیز در مورد وسواس و درمان آن
  • مبتلاشدن به بیماری های مختلف در ساعات مختلف روز
  • درد سیاتیک با روش های طبیعی برطرف کنید
  • بررسی علل بیماری بل
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است