یبوست سیستم ایمنی بدن سم زادیی انگور

یکی از سموم بدن مدفوع می باشد که اگر به روال طبیعی و کامل دفع نشود این سموم دوباره وارد خون شده و علت بیماری های فراوانی می شود، به همین دلیل در طب سننتی یبوست را به عنوان ام الامراض می دانند، یعنی مادر تمام بیماری ها، انگور این میوه ی بهشتی یک مبارز طبیعی در برار سموم بدن و برطرف کننده ی یبوست می باشد.

محمد امین افرا اظهار کرد: انگور میوه‌ای تابستانی است که یبوست را برطرف کرده و نیز تقویت‌کننده سیستم عصبی بدن است.
یک محقق طب اسلامی گفت: انگور میوه‌ای پرخاصیت، سم‌زدای بدن و تقویت‌ کننده معده است.

به گزارش دکتر سلام به نقل از ایسنا، محمد امین افرا اظهار کرد: انگور میوه‌ای تابستانی است که یبوست را برطرف کرده و نیز تقویت‌کننده سیستم عصبی بدن است.

وی با اشاره به خواص دیگر انگور، تصریح کرد: انگور میوه‌ای پرخاصیت، سم‌زدای بدن، تقویت‌ کننده معده و مناسب برای دستگاه گوارش است.

افرا تصریح کرد: انگور دارای مقادیر زیادی ویتامین است که مصرف آن نیازهای بدن را به برخی ویتامین‌ها تامین می‌کند.

این محقق طب اسلامی افزود: انگور از ابتدا تا انتهایش پرخاصیت بوده و مورد استفاده قرار می‌گیرد به طوری که از غوره آن آبغوره گرفته می‌شود و از هسته آن روغن تهیه شده و با خشک کردن آن نیز مویز و کشمش به وجود می‌آید و برخی نیز انگور را تبدیل به شیره پرخاصیت می‌کنند.

وی خاطرنشان کرد: شیره انگور نیز سرشار از خواصی است که در فصل پاییز نباید از خوردن آن غافل شد.

افرا با اشاره به اینکه در هر فصلی انگور یافت نمی‌شود، تصریح کرد: در فصولی که انگور وجود ندارد بهتر است از شیره آن که دارای قند بالایی بوده و بسیار مقوی و مغذی است، استفاده کرد.

وی در ادامه افزود: شیره انگور ضد نفخ است و در تقویت بنیه بدن تاثیر زیادی دارد، انرژی‌زا و خون‌ساز نیز است.

این محقق طب اسلامی یکی از دلایل ریزش مو را کم‌خونی دانست و گفت: بهترین درمان این بیماری انگور و شیره انگور است زیرا املاح و آهن بدن را تأمین می‌کند.

وی افزود: شیره مزاج گرم دارد و بیشتر افراد می‌توانند از آن استفاده کنند همچنین بعضی افراد با شیره شربت درست می‌کنند که روش بسیار خوبی است و طبع شربت نیز گرم است.

افرا سرکه شیره انگور را یک سرکه‌انگبین مناسب برای فصل گرما دانست و گفت: سرکه‌انگبین انگور سبب پاکسازی کبد چرب، درمان فشارخون و دیابت است.

وی افزود: مصرف شیره در افرادی که فشارخون دارند، منجر به افزایش فشارخون آن‌ها نمی‌شود اما بهتر است در حد اعتدال مصرف شود.

این محقق طب اسلامی در خصوص ویژگی‌های شیره مرغوب نیز اظهار کرد: شیره مرغوب شیره‌ای است که رنگ آن شفاف بوده و خاک‌آلود نباشد.
منبع:آفتاب نیوز

5 1000
ارسال شده در 29 شهریور 1395 توسط با موضوع اخبار پزشکی

پیشنهاد سردبیر

  • انواع لواشک ها و عوارض غیرمجاز آن ها
  • اضافه وزنی که به شما مربوط نیست
  • بهتر است در چه ظروفی آشپزی کنیم
  • مقابله با آلزایمر با کمک میوه و سبزی
  • سالم ترين پروتئين هاي حيواني را اینگونه انتخاب کنيم
  • با این نوشیدنی چه تنقلاتی مفید است!
  • تخم شربتی یا شربت خاکشیر و خواص آن
  • خطرات جانبی مصرف چیپس
  • محبوبترین ها

  • عدم تحمل به گلوکز با شیرین کننده های مصنوعی
  • آیا کار کردن روی سطوح تستوسترون مردان تاثیر گذار است؟
  • در هنگام شیمی درمانی چگونه از خود مراقبت کنیم
  • اطلاعاتی پیرامون مغز استخوان و سلول های بالینی
  • از کجا بدانیم وزن نرمالی داریم یا نه؟
  • تسکین سردرد و استرس با طب فشاری در 30 ثانیه
  • گیاهانی که به طور طبیعی کلیه هایتان را تقویت می کنند
  • اصول پوشیدن لباس‌ در هواپیما
  • رپورتاژ

  • لثه ای روشن به رنگ سلامتی
  • جراحی های پیشرفته زیبایی و پلاستیک
  • جراحی پلاستیک و ترمیمی
  • کلینیک دندانپزشکی و زیبایی دکتر علیرضا نوروزعلی
  • کلینیک شنوایی افشین قرایی
  • الو دکتر

    دکتر هومن عشقی
    سرطان های لب و دهان با مصرف ناس
    تلگرام دکتر سلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما