سس و افزودنی‌های سالاد ریزه‌کاری‌های تهیه سالاد تهیه انواع سالاد اشتباهات شایع هنگام درست کردن سالاد

آیا از فوت و فن های مهم برای تهیه سالاد آگاهی دارید چگونه سالاد خود را تهیه می کنید برخی اشتباهات رایج در حین تهیه سالاد ممکن است به وجود بیاید که باعث پایین آمدن کیفیت سالاد شود بهتر است آن ها را بشناسید و به رفع آن ها بپردازید آماده کردن مواد ،اضافه کردن سس ، شستن سبزیجات و موارد دیگری در خوشمزه تر شدن سالاد نقش دارند.

هرچقدر هم که فکر کنید سالادتان معرکه بوده و حرف ندارد، اما باز می‌توانید ریزه‌کاری‌های دیگری روی آن پیاده کنید تا بهتر شود. در اینجا به برخی از اشتباهات شایع هنگام درست کردن سالاد می‌پردازیم.
۱.سبزیجات را می‌شویید، اما خشک‌ نمی‌کنید
شستن کاهوی تازه، اسفناج و یا منداب کار بسیار ساده‌ای است. اما اگر در قدم بعدی آنها را به خوبی خشک نکنید، سالادتان حالت خمیرمانند پیدا می‌کند و از آنجایی که آب و چربی با هم سازگاری ندارند، این مسئله باعث می‌شود مواد افزودنی و ادویه‌ها به درون سبزیجات نفوذ نمی‌کنند.
۲.هر چیزی که دم دستتان است در کاسه سالاد می‌ریزید
زمان و مکان برای افزودن همه‌چیز به ظرف سالادتان دلخواه است، درست به مانند زمانی که می‌خواهید از غذایی استفاده کنید که در آستانه خراب شدن است. از سوی دیگر، بهتر است از ترکیباتی استفاده کنید که به خوبی با هم جفت و جور می‌شوند. به این روش، می‌توانید چاشنی‌های مختلف به سالاد بیافزایید به‌جای آنکه ترکیب مزخرف و بیخودی داشته باشید که ترکیباتش هیچ ربطی به هم ندارند. در کل فرمول خاصی برای آن نیست، بهتر است از محصولات گیاهی برگ‌دار و دو یا سه مدل سبزی، پروتئین، یک یا دو مکمل غذایی و سس استفاده کنید. مثلا منداب با چغندر برشته و خیار بریده‌شده، عدس پخته،‌گردوی تکه‌تکه، پنیر فتای خردشده و سرکه لیمو.
۳.چاشنی را فراموش می‌کنید
اگر از سس سالاد در بطری و یا سس سرکه و ادویه و روغن زیتون خانگی استفاده می‌کنید که نمک و فلفل هم دارد، پس لازم نیست نگران ادویه‌ها و چاشی‌ها باشید. اما اگر از آن دست آدم‌هایی هستید که روی سالاد را با مقداری روغن زیتون و کمی آب لیمو یا سرکه پر می‌کند، بهتر است برای مزه‌دار کردن سالاد، کمی نمک و فلفل هم به آن بیافزایید.
۴.از مقدار نامناسبی سس استفاده می‌کنید 
واضح است که سس و افزودنی‌های سالاد تأثیر زیادی در طعم و مزه آن دارند. با این حال، این حرکت زمانی جواب می‌دهد که مقدار کافی از آن را بیافزایید. برای آنکه این مقدار دستتان باشد، بهتر است به ازای ۴ فنجان مواد گیاهی، ۱ تا ۲ قاشق سس بیافزایید.
منبع: الودکتر

امتیاز بدین ! 1 امتیاز2 امتیاز3 امتیاز4 امتیاز5 امتیاز
Loading...
ارسال شده در 31 شهریور 1395 توسط دکتر سلام با موضوع عمومی

پیشنهاد سردبیر

  • بسته شدن منافذ پوست با پاک نکردن آرایش
  • راهکارهایی برای مقابله با آلودگی هوای خانه
  • املت سس دار
  • چه تفاوتی بین روغن کرچک و روغن نارگیل وجود دارد؟
  • فایده های درمانی به لیمو
  • توده زیر بغل چگونه پدید می آید
  • 20 فایده آب انار و روغن دانه انار برای سلامتی
  • حرکات و فعالیت های مناسب برای نوزادان
  • محبوبترین ها

  • مناسب ترین تنبیه از دید مشاوران
  • مشکلات نوزادان با وزن کم
  • دوستی در دوران طفولیت و تاثیرات مهم آن
  • تاثیرات منفی شیشه شیر بر وزن نوزاد
  • رفع ترس و اضطراب اطفال
  • ایجاد بیماری‌ اوتیسم در نوزادان با این بو
  • لالایی خواندن برای جنین و فواید آن
  • برطرف کردن مشکل بد دهانی اطفال
  • رپورتاژ

  • لیفت‌پلاس، آخرین تکنیک لیفت صورت، گردن و ابرو
  • دندانپزشکی زیبایی و ایمپلنت
  • لیفتینگ با نخ
  • بیماری های پستان (اعمال جراحی-کنترل و بررسی توده ها و سرطان پستان)
  • لیزر بهترین روش در مشکلات دندان های مصنوعی و خانم‌های باردار
  • الو دکتر

    تلگرام دکتر سلام
    محبوبیت داروهای گیاهی در بین بیماران قلبی
    دکتر هومن عشقی
    نخ دندان ارکید
    رفع جای نیش حشرات با استفاده از کرم های مختلف

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است