سس و افزودنی‌های سالاد ریزه‌کاری‌های تهیه سالاد تهیه انواع سالاد اشتباهات شایع هنگام درست کردن سالاد

آیا از فوت و فن های مهم برای تهیه سالاد آگاهی دارید چگونه سالاد خود را تهیه می کنید برخی اشتباهات رایج در حین تهیه سالاد ممکن است به وجود بیاید که باعث پایین آمدن کیفیت سالاد شود بهتر است آن ها را بشناسید و به رفع آن ها بپردازید آماده کردن مواد ،اضافه کردن سس ، شستن سبزیجات و موارد دیگری در خوشمزه تر شدن سالاد نقش دارند.

هرچقدر هم که فکر کنید سالادتان معرکه بوده و حرف ندارد، اما باز می‌توانید ریزه‌کاری‌های دیگری روی آن پیاده کنید تا بهتر شود. در اینجا به برخی از اشتباهات شایع هنگام درست کردن سالاد می‌پردازیم.
۱.سبزیجات را می‌شویید، اما خشک‌ نمی‌کنید
شستن کاهوی تازه، اسفناج و یا منداب کار بسیار ساده‌ای است. اما اگر در قدم بعدی آنها را به خوبی خشک نکنید، سالادتان حالت خمیرمانند پیدا می‌کند و از آنجایی که آب و چربی با هم سازگاری ندارند، این مسئله باعث می‌شود مواد افزودنی و ادویه‌ها به درون سبزیجات نفوذ نمی‌کنند.
۲.هر چیزی که دم دستتان است در کاسه سالاد می‌ریزید
زمان و مکان برای افزودن همه‌چیز به ظرف سالادتان دلخواه است، درست به مانند زمانی که می‌خواهید از غذایی استفاده کنید که در آستانه خراب شدن است. از سوی دیگر، بهتر است از ترکیباتی استفاده کنید که به خوبی با هم جفت و جور می‌شوند. به این روش، می‌توانید چاشنی‌های مختلف به سالاد بیافزایید به‌جای آنکه ترکیب مزخرف و بیخودی داشته باشید که ترکیباتش هیچ ربطی به هم ندارند. در کل فرمول خاصی برای آن نیست، بهتر است از محصولات گیاهی برگ‌دار و دو یا سه مدل سبزی، پروتئین، یک یا دو مکمل غذایی و سس استفاده کنید. مثلا منداب با چغندر برشته و خیار بریده‌شده، عدس پخته،‌گردوی تکه‌تکه، پنیر فتای خردشده و سرکه لیمو.
۳.چاشنی را فراموش می‌کنید
اگر از سس سالاد در بطری و یا سس سرکه و ادویه و روغن زیتون خانگی استفاده می‌کنید که نمک و فلفل هم دارد، پس لازم نیست نگران ادویه‌ها و چاشی‌ها باشید. اما اگر از آن دست آدم‌هایی هستید که روی سالاد را با مقداری روغن زیتون و کمی آب لیمو یا سرکه پر می‌کند، بهتر است برای مزه‌دار کردن سالاد، کمی نمک و فلفل هم به آن بیافزایید.
۴.از مقدار نامناسبی سس استفاده می‌کنید 
واضح است که سس و افزودنی‌های سالاد تأثیر زیادی در طعم و مزه آن دارند. با این حال، این حرکت زمانی جواب می‌دهد که مقدار کافی از آن را بیافزایید. برای آنکه این مقدار دستتان باشد، بهتر است به ازای ۴ فنجان مواد گیاهی، ۱ تا ۲ قاشق سس بیافزایید.
منبع: الودکتر

ارسال شده در 31 شهریور 1395 توسط دکتر سلام با موضوع عمومی

پیشنهاد سردبیر

  • همه چیز درباره مکمل های زیبایی
  • دوست خیالی داشتن درعالم رویا
  • لطفا سالمندان آووکادو مصرف کنند
  • این نکات را در زمان پختن و کباب کردن غذا فراموش نکنید
  • آسیب ها و تهدید های رواج روز افزون عمل های زیبایی
  • اهمیت دادن به مشکلات جنسی از دوران طفولیت
  • عکس و خواص خربزه مشهدی
  • برای کم خونی به این علائم حساس شوید
  • محبوبترین ها

  • سرطان روده با عمل تخمدان ها
  • هر آنچه که باید درباره بیماری PMS بدانید
  • دردهایی که حتما باید علتش مشخص شود
  • علل و نشانه های ابتلا به سرطان سارکوما کدامند؟
  • کنترل یبوست با برخی مواد غذایی
  • برای آلزایمر بخوانید
  • آیا حساسیت های غذایی اغراق آمیز هستند؟
  • درباره بیماری آدنوم بیشتر بدانیم
  • رپورتاژ

  • بیماری های پستان (اعمال جراحی-کنترل و بررسی توده ها و سرطان پستان)
  • چگونه دندانهای سالمتر و قوی‌تر داشته باشیم؟
  • اپتی ویژن، درمان نوین خستگی چشم
  • چرا محصولات ارگانیک استفاده کنیم؟
  • فیزیوتراپی- راه حلی برای بهبود حرکت
  • الو دکتر

    تلگرام دکتر سلام
    لاغر شو
    نخ دندان ارکید

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است