دکتر منوچهر شهسواری
دکتر منوچهر شهسواری
فوق‌تخصص فلوشیپ لیزر
ایران نوین
کلینیک ایران نوین
کاشت مو
دکتر محمد سعیدی
دکتر محمد سعیدی
متخصص بیماریهای پوست ،مو ،زیبایی و لیزر درمانی
نارمک/ساختمان پزشکان
دندانپزشکی نارمک
متخصص کامپوزیت زیبایی
دکتر ترنگ آقا بیگی/ ساختمان پزشکان
دکتر ترنگ آقا بیگی
دندانپزشک
کلینیک ساج
کلینیک ساج
متخصص زنان و زایمان
کلینیک آلما/ ساختمان پزشکان
کلینیک دندان پزشکی آلما
کلینیک تخصصی دندان پزشکی
کلینیک دندان پزشکی دکتر مرضیه مظفری/ ساختمان پزشکان
دکتر مرضیه مظفری
دندان پزشک ( ونیر کامپوزیت، لمینیت سرامیکی، روکش های تمام سرامیکی و ...)
کلینیک امرو
کلینیک اُمرو
فوق‌تخصص جراحی پلاستیک و بینی
دکتر وحید عارفی ( ساختمان پزشکان)
دکتر وحید عارفی
جراح و متخصص بیماری‌های لثه(پریودانتیکس)
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
دکتر شاهین کریمیان
دکتر شاهین کریمیان
فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
کلینیک امرو
کلینیک اُمرو
فوق‌تخصص کاشت مو و ابرو
کلینیک جوان
کلینیک جوان
پوست، زیبایی و لیزر
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
دکتر منوچهر شهسواری
دکتر منوچهر شهسواری
فوق‌تخصص فلوشیپ لیزر
کلینیک آلما/ ساختمان پزشکان
کلینیک دندان پزشکی آلما
کلینیک تخصصی دندان پزشکی
کلینیک امرو
کلینیک اُمرو
فوق‌تخصص جراحی پلاستیک و بینی
دکتر ترنگ آقا بیگی/ ساختمان پزشکان
دکتر ترنگ آقا بیگی
دندانپزشک
کلینیک دندان پزشکی دکتر مرضیه مظفری/ ساختمان پزشکان
دکتر مرضیه مظفری
دندان پزشک ( ونیر کامپوزیت، لمینیت سرامیکی، روکش های تمام سرامیکی و ...)
کلینیک امرو
کلینیک اُمرو
فوق‌تخصص کاشت مو و ابرو
کلینیک مدیسا/ ساختمان پزشکان
کلینیک مدیسا
پیکرتراشی
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
دکتر محسن حسن‌زاده
دکتر محسن حسن‌زاده
فوق‌تخصص جراحی پلاستیک
دکتر شاهین کریمیان
دکتر شاهین کریمیان
فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
دکتر محمد سعیدی
دکتر محمد سعیدی
متخصص بیماریهای پوست ،مو ،زیبایی و لیزر درمانی
گلدن رویال
گلدن رویال
پوست، لیزر و زیبایی
کلینیک جوان
کلینیک جوان
پوست، زیبایی و لیزر
دکتر وحید عارفی ( ساختمان پزشکان)
دکتر وحید عارفی
جراح و متخصص بیماری‌های لثه(پریودانتیکس)
کلینیک ساج
کلینیک ساج
متخصص زنان و زایمان
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
دندانپزشکی زیبایی دکتر نظری
دندانپزشکی دکتر داوود سید نظری
جراح- دندانپزشک ترمیمی،زیبایی، ایمپلنتولوژیست
ایران نوین
کلینیک ایران نوین
کاشت مو
دکتر ابوالفضل صالح‌راد
دکتر ابوالفضل صالح‌راد
متخصص گوش،حلق و بینی
نارمک/ساختمان پزشکان
دندانپزشکی نارمک
متخصص کامپوزیت زیبایی

salad-mistakes-you-should-avoid

آیا از فوت و فن های مهم برای تهیه سالاد آگاهی دارید چگونه سالاد خود را تهیه می کنید برخی اشتباهات رایج در حین تهیه سالاد ممکن است به وجود بیاید که باعث پایین آمدن کیفیت سالاد شود بهتر است آن ها را بشناسید و به رفع آن ها بپردازید آماده کردن مواد ،اضافه کردن سس ، شستن سبزیجات و موارد دیگری در خوشمزه تر شدن سالاد نقش دارند.

هرچقدر هم که فکر کنید سالادتان معرکه بوده و حرف ندارد، اما باز می‌توانید ریزه‌کاری‌های دیگری روی آن پیاده کنید تا بهتر شود. در اینجا به برخی از اشتباهات شایع هنگام درست کردن سالاد می‌پردازیم.
۱.سبزیجات را می‌شویید، اما خشک‌ نمی‌کنید
شستن کاهوی تازه، اسفناج و یا منداب کار بسیار ساده‌ای است. اما اگر در قدم بعدی آنها را به خوبی خشک نکنید، سالادتان حالت خمیرمانند پیدا می‌کند و از آنجایی که آب و چربی با هم سازگاری ندارند، این مسئله باعث می‌شود مواد افزودنی و ادویه‌ها به درون سبزیجات نفوذ نمی‌کنند.
۲.هر چیزی که دم دستتان است در کاسه سالاد می‌ریزید
زمان و مکان برای افزودن همه‌چیز به ظرف سالادتان دلخواه است، درست به مانند زمانی که می‌خواهید از غذایی استفاده کنید که در آستانه خراب شدن است. از سوی دیگر، بهتر است از ترکیباتی استفاده کنید که به خوبی با هم جفت و جور می‌شوند. به این روش، می‌توانید چاشنی‌های مختلف به سالاد بیافزایید به‌جای آنکه ترکیب مزخرف و بیخودی داشته باشید که ترکیباتش هیچ ربطی به هم ندارند. در کل فرمول خاصی برای آن نیست، بهتر است از محصولات گیاهی برگ‌دار و دو یا سه مدل سبزی، پروتئین، یک یا دو مکمل غذایی و سس استفاده کنید. مثلا منداب با چغندر برشته و خیار بریده‌شده، عدس پخته،‌گردوی تکه‌تکه، پنیر فتای خردشده و سرکه لیمو.
۳.چاشنی را فراموش می‌کنید
اگر از سس سالاد در بطری و یا سس سرکه و ادویه و روغن زیتون خانگی استفاده می‌کنید که نمک و فلفل هم دارد، پس لازم نیست نگران ادویه‌ها و چاشی‌ها باشید. اما اگر از آن دست آدم‌هایی هستید که روی سالاد را با مقداری روغن زیتون و کمی آب لیمو یا سرکه پر می‌کند، بهتر است برای مزه‌دار کردن سالاد، کمی نمک و فلفل هم به آن بیافزایید.
۴.از مقدار نامناسبی سس استفاده می‌کنید 
واضح است که سس و افزودنی‌های سالاد تأثیر زیادی در طعم و مزه آن دارند. با این حال، این حرکت زمانی جواب می‌دهد که مقدار کافی از آن را بیافزایید. برای آنکه این مقدار دستتان باشد، بهتر است به ازای ۴ فنجان مواد گیاهی، ۱ تا ۲ قاشق سس بیافزایید.
منبع: الودکتر
ارسال شده در 30 شهریور 1395 توسط با موضوع عمومی
دندانپزشکی دکترسلام

درباره ی دکتر سلام

مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام) است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما پذیرش آگهی