مشاوره زیبایی
ساج
کلینیک ساج
زنان و زایمان
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
دکتر فرزاد فرامرزی
دکتر فرزاد فرامرزی
فوق تخصص آندوسکوپی و کولونوسکوپی بدون درد
دکتر ادیب
دکتر محمود ادیب
جراح دندانپزشک ایمپلنتولوژیست
گروه پزشکان برنا
دکتر غلامرضا اکبری
پزشک پوست و مو
دکتر شبنم شادابی/ساختمان پزشکان
دکتر شبنم شادابی
متخصص جراحی پلاستیک بینی و صورت
دکتر زهره سادات نوروززاده/ساختمان پزشکان
دکتر زهره سادات نوروززاده
جراح دندانپزشک
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
دکتر وحید عارفی ( ساختمان پزشکان)
دکتر وحید عارفی
جراح و متخصص بیماری‌های لثه(پریودانتیکس)
دکتر ترنگ آقا بیگی/ ساختمان پزشکان
دکتر ترنگ آقا بیگی
دندانپزشک
دکتر علی میقانی /ساختمان پزشکان
دکتر علی میقانی
بورد تخصصی گوش و حلق و بینی و جراحی سر و گردن
کلینیک دکتر شادآلویی/ساختمان پزشکان
کلینیک دکتر شادآلویی
متخصص ارتودنسی _ زیبایی و دندان
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
دکتر آرین دخت آزادمنش/ ساختمان پزشکان
دکتر آرین‌دخت آزادمنش
جراح دندان پزشک
دکتر ایمانی
دکتر محمدتقی ایمانی
فوق تخصص جراحی پلاستیک، زیبایی و ترمیمی
دکتر محمد علی بیات شهبازی/ ساختمان پزشکان
دکتر محمد علی بیات شهبازی
فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
دکتر ترنگ آقا بیگی/ ساختمان پزشکان
دکتر ترنگ آقا بیگی
دندانپزشک
دکتر مقیمی
دکتر مهرداد مقیمی
فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
گلزار/ساختمان پزشکان
دکتر منیره تهرانی
جراح- دندانپزشک زیبایی
دکتر آرین دخت آزادمنش/ ساختمان پزشکان
دکتر آرین‌دخت آزادمنش
جراح دندان پزشک
دکتر شبنم شادابی/ساختمان پزشکان
دکتر شبنم شادابی
متخصص جراحی پلاستیک بینی و صورت
دکتر محمد علی بیات شهبازی/ ساختمان پزشکان
دکتر محمد علی بیات شهبازی
فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
ساج
کلینیک ساج
زنان و زایمان
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
دکتر وحید عارفی ( ساختمان پزشکان)
دکتر وحید عارفی
جراح و متخصص بیماری‌های لثه(پریودانتیکس)
دکتر علی میقانی /ساختمان پزشکان
دکتر علی میقانی
بورد تخصصی گوش و حلق و بینی و جراحی سر و گردن
دکتر ایمانی
دکتر محمدتقی ایمانی
فوق تخصص جراحی پلاستیک، زیبایی و ترمیمی
دکتر ادیب
دکتر محمود ادیب
جراح دندانپزشک ایمپلنتولوژیست
طراح طب
طراح طب
مرکز اسکن و طراحی سه بعدی جراحی زیبایی صورت
کلینیک دکتر شادآلویی/ساختمان پزشکان
کلینیک دکتر شادآلویی
متخصص ارتودنسی _ زیبایی و دندان
دکتر فرزاد فرامرزی
دکتر فرزاد فرامرزی
فوق تخصص آندوسکوپی و کولونوسکوپی بدون درد
گروه پزشکان برنا
دکتر غلامرضا اکبری
پزشک پوست و مو
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
دکتر زهره سادات نوروززاده/ساختمان پزشکان
دکتر زهره سادات نوروززاده
جراح دندانپزشک

salad-mistakes-you-should-avoid

آیا از فوت و فن های مهم برای تهیه سالاد آگاهی دارید چگونه سالاد خود را تهیه می کنید برخی اشتباهات رایج در حین تهیه سالاد ممکن است به وجود بیاید که باعث پایین آمدن کیفیت سالاد شود بهتر است آن ها را بشناسید و به رفع آن ها بپردازید آماده کردن مواد ،اضافه کردن سس ، شستن سبزیجات و موارد دیگری در خوشمزه تر شدن سالاد نقش دارند.

هرچقدر هم که فکر کنید سالادتان معرکه بوده و حرف ندارد، اما باز می‌توانید ریزه‌کاری‌های دیگری روی آن پیاده کنید تا بهتر شود. در اینجا به برخی از اشتباهات شایع هنگام درست کردن سالاد می‌پردازیم.
۱.سبزیجات را می‌شویید، اما خشک‌ نمی‌کنید
شستن کاهوی تازه، اسفناج و یا منداب کار بسیار ساده‌ای است. اما اگر در قدم بعدی آنها را به خوبی خشک نکنید، سالادتان حالت خمیرمانند پیدا می‌کند و از آنجایی که آب و چربی با هم سازگاری ندارند، این مسئله باعث می‌شود مواد افزودنی و ادویه‌ها به درون سبزیجات نفوذ نمی‌کنند.
۲.هر چیزی که دم دستتان است در کاسه سالاد می‌ریزید
زمان و مکان برای افزودن همه‌چیز به ظرف سالادتان دلخواه است، درست به مانند زمانی که می‌خواهید از غذایی استفاده کنید که در آستانه خراب شدن است. از سوی دیگر، بهتر است از ترکیباتی استفاده کنید که به خوبی با هم جفت و جور می‌شوند. به این روش، می‌توانید چاشنی‌های مختلف به سالاد بیافزایید به‌جای آنکه ترکیب مزخرف و بیخودی داشته باشید که ترکیباتش هیچ ربطی به هم ندارند. در کل فرمول خاصی برای آن نیست، بهتر است از محصولات گیاهی برگ‌دار و دو یا سه مدل سبزی، پروتئین، یک یا دو مکمل غذایی و سس استفاده کنید. مثلا منداب با چغندر برشته و خیار بریده‌شده، عدس پخته،‌گردوی تکه‌تکه، پنیر فتای خردشده و سرکه لیمو.
۳.چاشنی را فراموش می‌کنید
اگر از سس سالاد در بطری و یا سس سرکه و ادویه و روغن زیتون خانگی استفاده می‌کنید که نمک و فلفل هم دارد، پس لازم نیست نگران ادویه‌ها و چاشی‌ها باشید. اما اگر از آن دست آدم‌هایی هستید که روی سالاد را با مقداری روغن زیتون و کمی آب لیمو یا سرکه پر می‌کند، بهتر است برای مزه‌دار کردن سالاد، کمی نمک و فلفل هم به آن بیافزایید.
۴.از مقدار نامناسبی سس استفاده می‌کنید 
واضح است که سس و افزودنی‌های سالاد تأثیر زیادی در طعم و مزه آن دارند. با این حال، این حرکت زمانی جواب می‌دهد که مقدار کافی از آن را بیافزایید. برای آنکه این مقدار دستتان باشد، بهتر است به ازای ۴ فنجان مواد گیاهی، ۱ تا ۲ قاشق سس بیافزایید.
منبع: الودکتر
5 1000
ارسال شده در 30 شهریور 1395 توسط با موضوع عمومی
[bws_google_captcha]

تایید کنید که ربات نیستید !!!

دندانپزشکی دکترسلام

درباره ی دکتر سلام

مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما پذیرش آگهی
x