salad-mistakes-you-should-avoid

آیا از فوت و فن های مهم برای تهیه سالاد آگاهی دارید چگونه سالاد خود را تهیه می کنید برخی اشتباهات رایج در حین تهیه سالاد ممکن است به وجود بیاید که باعث پایین آمدن کیفیت سالاد شود بهتر است آن ها را بشناسید و به رفع آن ها بپردازید آماده کردن مواد ،اضافه کردن سس ، شستن سبزیجات و موارد دیگری در خوشمزه تر شدن سالاد نقش دارند.

هرچقدر هم که فکر کنید سالادتان معرکه بوده و حرف ندارد، اما باز می‌توانید ریزه‌کاری‌های دیگری روی آن پیاده کنید تا بهتر شود. در اینجا به برخی از اشتباهات شایع هنگام درست کردن سالاد می‌پردازیم.
۱.سبزیجات را می‌شویید، اما خشک‌ نمی‌کنید
شستن کاهوی تازه، اسفناج و یا منداب کار بسیار ساده‌ای است. اما اگر در قدم بعدی آنها را به خوبی خشک نکنید، سالادتان حالت خمیرمانند پیدا می‌کند و از آنجایی که آب و چربی با هم سازگاری ندارند، این مسئله باعث می‌شود مواد افزودنی و ادویه‌ها به درون سبزیجات نفوذ نمی‌کنند.
۲.هر چیزی که دم دستتان است در کاسه سالاد می‌ریزید
زمان و مکان برای افزودن همه‌چیز به ظرف سالادتان دلخواه است، درست به مانند زمانی که می‌خواهید از غذایی استفاده کنید که در آستانه خراب شدن است. از سوی دیگر، بهتر است از ترکیباتی استفاده کنید که به خوبی با هم جفت و جور می‌شوند. به این روش، می‌توانید چاشنی‌های مختلف به سالاد بیافزایید به‌جای آنکه ترکیب مزخرف و بیخودی داشته باشید که ترکیباتش هیچ ربطی به هم ندارند. در کل فرمول خاصی برای آن نیست، بهتر است از محصولات گیاهی برگ‌دار و دو یا سه مدل سبزی، پروتئین، یک یا دو مکمل غذایی و سس استفاده کنید. مثلا منداب با چغندر برشته و خیار بریده‌شده، عدس پخته،‌گردوی تکه‌تکه، پنیر فتای خردشده و سرکه لیمو.
۳.چاشنی را فراموش می‌کنید
اگر از سس سالاد در بطری و یا سس سرکه و ادویه و روغن زیتون خانگی استفاده می‌کنید که نمک و فلفل هم دارد، پس لازم نیست نگران ادویه‌ها و چاشی‌ها باشید. اما اگر از آن دست آدم‌هایی هستید که روی سالاد را با مقداری روغن زیتون و کمی آب لیمو یا سرکه پر می‌کند، بهتر است برای مزه‌دار کردن سالاد، کمی نمک و فلفل هم به آن بیافزایید.
۴.از مقدار نامناسبی سس استفاده می‌کنید 
واضح است که سس و افزودنی‌های سالاد تأثیر زیادی در طعم و مزه آن دارند. با این حال، این حرکت زمانی جواب می‌دهد که مقدار کافی از آن را بیافزایید. برای آنکه این مقدار دستتان باشد، بهتر است به ازای ۴ فنجان مواد گیاهی، ۱ تا ۲ قاشق سس بیافزایید.
منبع: الودکتر

ارسال شده در 31 شهریور 1395 توسط خانم فردوس فرد با موضوع عمومی

پیشنهاد سردبیر

  • عارضه های خطرناک ناشی از نگهداری حیوان
  • معایب سیستم تهویه مطبوع
  • تاثیر مثبت مصرف ويتامين D در بهبود ملانوم و پيشگيري از آسيب‌هاي پوستي
  • به تمام ورزشكاران توصيه مي شود ورزش بارفیکس انجام دهند چرا؟
  • ترشی های خانگی و خطر سرطان دستگاه گوارش
  • اهمیت تهیه آبمیوه ها برای انواع رنج سنی
  • اقدام در مورد شاگردان دچار مشکلات بهداشت روانی و خانواده آن ها
  • نشانه اضطراب و نگرانی در اطفال
  • مصرف روزانه قرص آسپرین برای افراد بالای 45 سال
  • خبر سیاوش خیرابی از سلامتی مهدی ماهانی بعد از عمل جراحی
  • داروهای موثر در بیماری میگرن
  • در ۵ زمان شما هرگز نباید از روغن زیتون استفاده کنید
  • پیشرفت اگزما و این عارضه های خطرناک
  • چه کسانی نباید زیاد سبزی بخورند
  • بیماری تب شالیزار چیست؟
  • محبوبترین ها

  • آفت، عارضه ای خفیف با دردی شدید
  • تاثیر هورمون و تغذیه در افزایش قد و چاقی اطفال
  • در فصول سرد سال چه بر سر بدن می آید
  • 14 تا 21 روز پس از تولد بهترین وقت برای تشخیص این بیماری
  • چگونه سرطان پروستات را شناسایی کنیم
  • خطر سرطان با تغییر در رژیم غذایی
  • سلامت کبد را از پوست تشخیص دهید
  • دانسته هایی درباره بیماری آشالازی
  • آبسه کبدی – علائم و درمان
  • فیبروز کبدی با تشدید چرب بودن کبد
  • تب روماتیسمی و آسیب زدن به دریچه‌های قلب
  • مراقبتهای لازم برای بیماری مخملک در اطفال
  • نشانه های بارز برای سرطان لوزالمعده
  • چاقی از عوامل ایجاد فشار خون
  • چطوری متوجه شویم که غلظت خون داریم؟
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است