طرز تهیه حموص حموص آموزش درست کردن حموص

یکی از غذاهای خوشمزه و خوردنی حموص میباشد که البته بسیار سالم است و در آن از مواد خالص و سالم استفاده شده و میتوان آن را جزئی از لیست اصلی غذای خانواده قرار داد.در این غذا انواع ویتامین و مفیدات وجود دارد،چرا که آن را بصورت سنتی درست میکنند و این سنتی بودن یعنی

این غذای خاورمیانه ای به صورت سنتی با نخود، ارده، آب لیمو و روغن زیتون درست می شود اما روش های گوناگونی برای تهیه آن وجود دارد. از یک روز قبل مواد را آماده کنید و در یخچال بگذارید و قبل از سرو کردن اجازه دهید به مدت 30 دقیقه در دمای اتاق باقی بماند. می توانید روی آن را با لیمو و برگ های ریحان تزئین کنید. همچنین حموص را می توانید با قطعات سبزیجات ترد میل کنید.

مواد لازم :

440 گرم کنسرو نخود، شسته شده و خشک کرده

دو عدد حبه سیر، له شده

یک دوم فنجان آب

یک چهارم فنجان ارده

سه قاشق غذا خوری آب لیموی تازه

دو قاشق غذا خوری روغن زیتون خالص

سه چهارم قاشق چای خوری نمک

یک چهارم قاشق چای خوری فلفل سیاه

 

روش پخت :

نخود و سیر را در مخلوط کن قرار دهید و تا زمانی که کاملا به حالت خمیری در بیایند مخلوط کنید. یک دوم فنجان آب و سپس باقی مواد را اضافه کنید. تا زمانی که همه مواد به خوبی خمیر و با هم تر کیب شوند به مخلوط کردن ادامه دهید. حموص شما آماده است و می توانید پس از اینکه یک روز در یخچال نگهداری اش کردید آن را میل کنید. توصیه می شود روی غذا را بپوشانید.

 

اطلاعات تغذیه ای :

مواد گفته شده در این دستور پخت حدود سه و یک چهارم فنجان حموص می شود. هر وعده حموص را دو قاشق غذا خوری به حساب می آوریم.

اطلاعاتی که در ادامه گفته می شود مربوط به یک وعده ( دو قاشق غذا خوری ) حموص می شود.

کالری: 44

کالری از چربی در یک وعده: 51 درصد

چربی در یک وعده: 2.5 گرم

چربی اشباع در یک وعده: 0.3 گرم

چربی غیر اشباع در یک وعده: 1.2 گرم

چربی دارای حلقه های غیر اشباع در یک وعده: 0.7 گرم

پروتئین در یک وعده: 1.5 گرم

کربوهیدرات در یک وعده: 4.4 گرم

فیبر در یک وعده: 0.9 گرم

کلسترول در یک وعده: 0 میلی گرم

آهن در یک وعده: 0.3 میلی گرم

سدیم در یک وعده: 74 میلی گرم

کلسیم در یک وعده: 12 میلی گرم

منبع : دکتر کرمانی

5 1000
ارسال شده در 29 شهریور 1395 توسط با موضوع آشپزی رژیمی و سالم | 568 بازدید

پیشنهاد سردبیر

  • اصلی ترین نکات ایمنی در استفاده از بخاری
  • لوبریکانت ها Lubricants
  • فاصله های دکلره کردن مو را زیاد کنید
  • در مورد چرخش بیضه چه می دانید
  • عشق و وفا و صمیمیت در خانواده
  • افتادگی سینه خانمها در منزل چگونه درمان می شود
  • شرح کامل و مفصل در ارتباط با پایش دی‌ اکسید کربن-کاپنومتری
  • مشکل شنوایی دارید؟ (علل و راه های درمان)
  • محبوبترین ها

  • چه مواد غذایی بخوریم که خسته نشویم
  • ابتلا به دیابت سبب کارکرد شناختی می شود
  • امواج اولتراسوند و زیباسازی پوست
  • درد شقیقه ها و درمان های ساده برای آن
  • خواص باور نکردنی هر لایه از پیاز برای سلامتی
  • به روایت تصاویر تاریخچه اندوسکوپی را مرور میکنیم
  • جمود نعشی و تغییرات جسد پس از مرگ
  • برای ریشه‌کنی آسم داروی جدید ابداع شد
  • رپورتاژ

  • فروشگاه تجهیزات پزشکی بازار طب
  • اصلاح طرح لبخند و دندانپزشکی زیبایی
  • چگونه دندانهای سالمتر و قوی‌تر داشته باشیم؟
  • کلینیک سیب سرخ -گونه‌گذاری،فرم‌دهی چانه، برجسته‌سازی لب
  • سالن زیبایی و عروس مریم رئوف
  • الو دکتر

    نخ دندان ارکید
    دکتر هومن عشقی
    تلگرام دکتر سلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما