دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
نیلوفر داوودپور
دکتر نیلوفر داودپور
ارائه خدمات ترمیمی-زیبایی
کلینیک یکتا
کلینیک یکتا
کلینیک تخصصی پوست و مو
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
کلینیک دیبا
دندانپزشکی دیبا
کلینیک تخصصی
دکتر نداف کرمانی
دکتر مجید نداف کرمانی
فوق‌تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو پلاسماجت
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
دندانپزشکی عمومی
کلینیک ساج
پلی‌کلینیک شبانه‌روزی ساج
هر آنچه شما می‌خواهید
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
دکتر وحید عارفی
دکتر وحید عارفی
متخصص لمینیت و زیبایی
دکتر محمدرضا کاظمی
دکتر محمدرضا کاظمی
فوق‌تخصص درد
دکتر رضا شعبان‌پور
دکتر رضا شعبان‌پور
طراحی لبخند با لومینییرز سرامیکی بدون کوچک‌ترین تراش
دکتر افشین قرایی
افشین قرایی
کارشناس شنوایی سنجی
آزمایشگاه نیلو
آزمایشگاه نیلو
اختلالات اسيد امينه

طرز تهیه حموص حموص آموزش درست کردن حموص

یکی از غذاهای خوشمزه و خوردنی حموص میباشد که البته بسیار سالم است و در آن از مواد خالص و سالم استفاده شده و میتوان آن را جزئی از لیست اصلی غذای خانواده قرار داد.در این غذا انواع ویتامین و مفیدات وجود دارد،چرا که آن را بصورت سنتی درست میکنند و این سنتی بودن یعنی

این غذای خاورمیانه ای به صورت سنتی با نخود، ارده، آب لیمو و روغن زیتون درست می شود اما روش های گوناگونی برای تهیه آن وجود دارد. از یک روز قبل مواد را آماده کنید و در یخچال بگذارید و قبل از سرو کردن اجازه دهید به مدت 30 دقیقه در دمای اتاق باقی بماند. می توانید روی آن را با لیمو و برگ های ریحان تزئین کنید. همچنین حموص را می توانید با قطعات سبزیجات ترد میل کنید.

مواد لازم :

440 گرم کنسرو نخود، شسته شده و خشک کرده

دو عدد حبه سیر، له شده

یک دوم فنجان آب

یک چهارم فنجان ارده

سه قاشق غذا خوری آب لیموی تازه

دو قاشق غذا خوری روغن زیتون خالص

سه چهارم قاشق چای خوری نمک

یک چهارم قاشق چای خوری فلفل سیاه

 

روش پخت :

نخود و سیر را در مخلوط کن قرار دهید و تا زمانی که کاملا به حالت خمیری در بیایند مخلوط کنید. یک دوم فنجان آب و سپس باقی مواد را اضافه کنید. تا زمانی که همه مواد به خوبی خمیر و با هم تر کیب شوند به مخلوط کردن ادامه دهید. حموص شما آماده است و می توانید پس از اینکه یک روز در یخچال نگهداری اش کردید آن را میل کنید. توصیه می شود روی غذا را بپوشانید.

 

اطلاعات تغذیه ای :

مواد گفته شده در این دستور پخت حدود سه و یک چهارم فنجان حموص می شود. هر وعده حموص را دو قاشق غذا خوری به حساب می آوریم.

اطلاعاتی که در ادامه گفته می شود مربوط به یک وعده ( دو قاشق غذا خوری ) حموص می شود.

کالری: 44

کالری از چربی در یک وعده: 51 درصد

چربی در یک وعده: 2.5 گرم

چربی اشباع در یک وعده: 0.3 گرم

چربی غیر اشباع در یک وعده: 1.2 گرم

چربی دارای حلقه های غیر اشباع در یک وعده: 0.7 گرم

پروتئین در یک وعده: 1.5 گرم

کربوهیدرات در یک وعده: 4.4 گرم

فیبر در یک وعده: 0.9 گرم

کلسترول در یک وعده: 0 میلی گرم

آهن در یک وعده: 0.3 میلی گرم

سدیم در یک وعده: 74 میلی گرم

کلسیم در یک وعده: 12 میلی گرم

منبع : دکتر کرمانی

5 1000
ارسال شده در 29 شهریور 1395 توسط با موضوع آشپزی رژیمی و سالم

پیشنهاد سردبیر

  • نقش تغذیه در بهبود بیماران سرطانی
  • حرکت ورزشی برای آب کردن چربی نواحی مختلف بدن
  • هشدار! روند سعودی رشد آلزایمر در دنیا! پیشگیری کنید
  • برای زیبایی پوست بهترین ماسکها کدامند
  • رسیدگی به کیفیت خواب
  • اشتباهات رایج ورزشکاران در تغذیه
  • تغییر نام دادن خانم ها به چه علت است؟
  • نخوردن صبحانه و مشکلات قلبی
  • محبوبترین ها

  • مواد غذایی تلخ چه خاصیتی دارند
  • بررسی گریپ فروت از لحاظ ارزش غذایی و خواص دارویی
  • کاهش چربی اضافی بدن با خوردنی های سالم
  • از بین بردن چربی قهوه ای
  • سرکه، دوست یا دشمن سلامتی؟
  • روی زمین غذا خوردن چه فوایدی دارد؟
  • اگر اشتهای زیادی دارید ، این مقاله را بخوانید
  • دانش آموزان کدام میان وعده ها را مصرف کنند؟
  • رپورتاژ

  • فیزیوتراپی- راه حلی برای بهبود حرکت
  • ایمپلنت،لمینت و زیبایی دکتر نوروز علی
  • خرید اینترنتی بلیط هواپیما و رزرو هتل بهتر است یا خرید تور ؟
  • کلینیک دندانپزشکی زیبایی و ترمیمی رویال
  • معرفی تمام محصولات سان‌سی در نمایشگاه بین‌المللی (25 تا 28 اردیبهشت‌ماه)
  • ارکید
    تلگرام دکتر سلام
    دندانپزشکی دکترسلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما
    x