کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
دکتر علیرضا فقیهی
دکتر علیرضا فقیهی
متخصص گوش و حلق وبينى
دکتر شاهین شمس
دکتر شاهین شمس
متخصص جراحی فک و صورت
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
ایران نوین
کلینیک ایران نوین
کاشت مو
دیبا
کلینیک تخصصی دیبا
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک صدف
دکتر فرح آل قیس
متخصص کاشت و پیوند مو
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
دکتر عباسی
دکتر محسن عباسی
متخصص جراحی دهان، فک و صورت، ایمپلنتولوژیست
بیوتی لیزر
بیوتی‌لیزر
دکتر کیان‌پیشه
دکتر بابایی
دکتر بابایی
متخصص پوست،مو، زیبایی، لیزر

طرز تهیه حموص حموص آموزش درست کردن حموص

یکی از غذاهای خوشمزه و خوردنی حموص میباشد که البته بسیار سالم است و در آن از مواد خالص و سالم استفاده شده و میتوان آن را جزئی از لیست اصلی غذای خانواده قرار داد.در این غذا انواع ویتامین و مفیدات وجود دارد،چرا که آن را بصورت سنتی درست میکنند و این سنتی بودن یعنی

این غذای خاورمیانه ای به صورت سنتی با نخود، ارده، آب لیمو و روغن زیتون درست می شود اما روش های گوناگونی برای تهیه آن وجود دارد. از یک روز قبل مواد را آماده کنید و در یخچال بگذارید و قبل از سرو کردن اجازه دهید به مدت 30 دقیقه در دمای اتاق باقی بماند. می توانید روی آن را با لیمو و برگ های ریحان تزئین کنید. همچنین حموص را می توانید با قطعات سبزیجات ترد میل کنید.

مواد لازم :

440 گرم کنسرو نخود، شسته شده و خشک کرده

دو عدد حبه سیر، له شده

یک دوم فنجان آب

یک چهارم فنجان ارده

سه قاشق غذا خوری آب لیموی تازه

دو قاشق غذا خوری روغن زیتون خالص

سه چهارم قاشق چای خوری نمک

یک چهارم قاشق چای خوری فلفل سیاه

 

روش پخت :

نخود و سیر را در مخلوط کن قرار دهید و تا زمانی که کاملا به حالت خمیری در بیایند مخلوط کنید. یک دوم فنجان آب و سپس باقی مواد را اضافه کنید. تا زمانی که همه مواد به خوبی خمیر و با هم تر کیب شوند به مخلوط کردن ادامه دهید. حموص شما آماده است و می توانید پس از اینکه یک روز در یخچال نگهداری اش کردید آن را میل کنید. توصیه می شود روی غذا را بپوشانید.

 

اطلاعات تغذیه ای :

مواد گفته شده در این دستور پخت حدود سه و یک چهارم فنجان حموص می شود. هر وعده حموص را دو قاشق غذا خوری به حساب می آوریم.

اطلاعاتی که در ادامه گفته می شود مربوط به یک وعده ( دو قاشق غذا خوری ) حموص می شود.

کالری: 44

کالری از چربی در یک وعده: 51 درصد

چربی در یک وعده: 2.5 گرم

چربی اشباع در یک وعده: 0.3 گرم

چربی غیر اشباع در یک وعده: 1.2 گرم

چربی دارای حلقه های غیر اشباع در یک وعده: 0.7 گرم

پروتئین در یک وعده: 1.5 گرم

کربوهیدرات در یک وعده: 4.4 گرم

فیبر در یک وعده: 0.9 گرم

کلسترول در یک وعده: 0 میلی گرم

آهن در یک وعده: 0.3 میلی گرم

سدیم در یک وعده: 74 میلی گرم

کلسیم در یک وعده: 12 میلی گرم

منبع : دکتر کرمانی

5 1000
ارسال شده در 29 شهریور 1395 توسط با موضوع آشپزی رژیمی و سالم
پيلتن شاپ

مطالب پیشنهادی

پیشنهاد سردبیر

  • دلمه مرغ با روش و سبک متفاوت
  • راهکاری مفید برای حفظ سلامتی در سنین بالا
  • 6 عاملی که به جنگ احساس شادی می آیند
  • همراهی با چای زنجبیل به نفع شماست
  • ابتلا به امراض سرطانی با آلودگی هوای بیرون از منزل
  • نقش ماساژ در درمان انسداد روده
  • مشکل اساسی بیماران ام اس دارو است
  • مکمل های مناسب برای درمان میگرن
  • محبوبترین ها

  • موارد آسیب رسان به مغز
  • افسردگی میتواند به استخوان آسیب بزند
  • تمرین های مغزی برای کاهش آلزایمر
  • آیا چاقی بر روی پیری مغز تاثیر میگذارد؟
  • مهار سکته مغزی با برخی ترفندهای ساده
  • کمک های اورژانسی هنگام وقوع حمله صرع
  • ابتلا به اسکیزوفرنی چه ارتباطی با سلول های گلیال دارد؟
  • ابتلا به انواع بیماری های ذهنی با سطح گلوکز خون
  • رپورتاژ

  • کرم های طبیعی و شگفت انگیز شرکت ایده آرای پیشگام
  • دندانپزشکی زیبایی و ترمیمی دیبا
  • خدمات دندانپزشکی زیبایی و ترمیمی دکتر حاجی زاده
  • استحکام وسلامت استخوان فک= نجات دندان های لق
  • كلينيك تخصصى دندانپزشکی سعادت آباد
  • کلینیک صدف
    دندانپزشکی دکترسلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما پذیرش آگهی
    x