مشاوره زیبایی
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
دکتر فرزاد فرامرزی
دکتر فرزاد فرامرزی
فوق تخصص آندوسکوپی و کولونوسکوپی بدون درد
کلینیک یکتا/ساختمان پزشکان
کلینیک یکتا
مجهزترین کلینیک پوست و مو زیبایی با دستگاه لیزر الکساندرایت
دکتر هادی صادق /کلینیک
دکتر پژمان هادی صادق و دکتر پریسا هادی صادق
متخصص ارتودنسی
ساج
کلینیک ساج
زنان و زایمان
دکتر مجید صالح
دکتر مجید صالح
متخصص جراحی فک وصورت،زیبایی بینی
ایران نوین
کلینیک ایران نوین
کاشت مو
کلینیک سیب سبز
کلینیک سیب سبز
آفر ویژه برای پکیجها
گروه پزشکان برنا
دکتر غلامرضا اکبری
پزشک پوست و مو
دکتر عارفی
دکتر وحید عارفی
جراح و متخصص بیماری های لثه
دکتر ایمانی
دکتر محمدتقی ایمانی
فوق تخصص جراحی پلاستیک، زیبایی و ترمیمی
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
ساختمان پزشکان، دکتر حبیب سهرابی
دکتر حبیب سهرابی
متخصص گوش،حلق،بینی جراح زیبایی بینی
طراح طب
طراح طب
مرکز اسکن و طراحی سه بعدی جراحی زیبایی صورت
کلینیک دندانپزشکی پارسا/ساختمان پزشکان
کلینیک دندانپزشکی پارسا
ایمپلنتوژیست
3471
 گوشت اردک یکی از خوشمزه ترین گوشت های قرمز است که طرفداران زیادی دارد. البته طبخ غذا با این گوشت کار آسانی نیست.البته باید توجه داشت که این گوشت بسیار چرب و دارای کلسترول بالایی است از این رو مصرف این ماده خوراکی به افراد دارای کلسترول به مقدار زیاد توصیه نمی شود.
فسنجان یکی از خورش های سنتی و خوشمزه ما ایرانیان است. البته هرکسی به ذائقه خود می تواند طعم آن را تغییر دهد. فسنجان را با گوشت قرمز، گوشت قلقلی و حتی گوشت پرندگان می توان درست کرد. در این مطلب خورش فسنجان با اردک را به شما آموزش می دهیم.
مواد لازم:
  •    300 گرم گردو
  •     2 ق س  روغن مایع
  •     1 عدد اردک کوچک درسته
  •     به میزان لازم  شکر و نمک و فلفل
  •     به میزان لازم رب انار
  •     1ق س رب گوجه‌فرنگی تفت داده شده
  •    به میزان لازم زردچوبه
روش تهیه:
1. در یک قابلمه مناسب کمی روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. حالا گردوی آسیاب شده را همراه با زردچوبه داخل قابلمه بریزید و کمی تفت دهید. بعد از چند دقیقه 3 لیوان آب داخل قابلمه بریزید و کمی صبر کنید تا آب جوش بیاید.
2. حالا نمک، شکر، رب گوجه‌فرنگی تفت داده شده و رب انار را اضافه کرده ، هم بزنید و حدود 1 ساعت صبر کنید.
3. بعد از یک ساعت، اردک را داخل قابلمه قرار دهید و صبر کنید تا کاملاً بپزد و خورش جا بیفتد. بعدازاینکه خورش آماده شد، آن را در ظرف موردنظرتان بریزید و همراه با برنج سرو کنید.
5 1000
ارسال شده در 28 شهریور 1395 توسط با موضوع آشپزی رژیمی و سالم , تغذیه
کد کم چیست؟

کدکم می تواند از دندان ها اسکن سه بعدی بگیرد و در همان لحظه اقدام به ساخت کل یا بخشی از دندان با ظرافت فوق بالا نماید.

اطلاعات بیشتر

پیشنهاد سردبیر

  • چطوری در 60 دقیقه 700 کالری بسوزانیم
  • زمینه چینی رابطه جنسی توسط زنان
  • ازدیاد خشونت گرایی در افراد جامعه
  • معجزه ادویه کاری در مرگ سلول های سرطانی
  • رسپی نوشیدنی خوش رنگ آب سیب و لبو
  • معرفی 7 ماده خوراکی برای جلوگیری و درمان چاقی
  • ساندویچ مغذی برای اطفال
  • محصولات طب سنتی برای مبتلایان به امراض قندی
  • محبوبترین ها

  • مهار گرسنگی پس از خوردن صبحانه
  • ترفندهایی برای افزایش سطح چربی سالم در بدن
  • دانشجویان نسبت به تغذیه تان بیشتر توجه داشته باشید
  • این 10 چهره معروف این 10 عادت غذایی را دارند
  • کاهش اسید چرب ترانس روغن ها
  • آیا تخم پرندگان بیشتر از تخم مرغ معمولی برای سلامتی فایده دارد؟
  • با بهترین انواع میان وعده غذایی مدرسه آشنا شوید
  • خوردن این خوراکی ها باعث بروز خوشحالی می شود
  • رپورتاژ

  • پوستی به لطافت و درخشندگی ابریشم
  • ایمپلنت؛ تنها جایگزین دندان از دست رفته
  • درمان های زیبایی دندان توسط دکتر مجید فر
  • لبخندی دلنشین و جذاب
  • خدمات دندانپزشکی پیشرفته توسط دکتر فرهت مجید فر
  • دندانپزشکی دکترسلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما پذیرش آگهی
    x