کلینیک صدف
دکتر فرح آل قیس
متخصص کاشت و پیوند مو
ایران نوین
کلینیک ایران نوین
کاشت مو
دکتر شاهین شمس
دکتر شاهین شمس
متخصص جراحی فک و صورت
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
دیبا
کلینیک تخصصی دیبا
دکتر عباسی
دکتر محسن عباسی
متخصص جراحی دهان، فک و صورت، ایمپلنتولوژیست
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک دندانپزشکی رویال
دکتر بابایی
دکتر بابایی
متخصص پوست،مو، زیبایی، لیزر
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
بیوتی لیزر
بیوتی‌لیزر
دکتر کیان‌پیشه
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
3471
 گوشت اردک یکی از خوشمزه ترین گوشت های قرمز است که طرفداران زیادی دارد. البته طبخ غذا با این گوشت کار آسانی نیست.البته باید توجه داشت که این گوشت بسیار چرب و دارای کلسترول بالایی است از این رو مصرف این ماده خوراکی به افراد دارای کلسترول به مقدار زیاد توصیه نمی شود.
فسنجان یکی از خورش های سنتی و خوشمزه ما ایرانیان است. البته هرکسی به ذائقه خود می تواند طعم آن را تغییر دهد. فسنجان را با گوشت قرمز، گوشت قلقلی و حتی گوشت پرندگان می توان درست کرد. در این مطلب خورش فسنجان با اردک را به شما آموزش می دهیم.
مواد لازم:
  •    300 گرم گردو
  •     2 ق س  روغن مایع
  •     1 عدد اردک کوچک درسته
  •     به میزان لازم  شکر و نمک و فلفل
  •     به میزان لازم رب انار
  •     1ق س رب گوجه‌فرنگی تفت داده شده
  •    به میزان لازم زردچوبه
روش تهیه:
1. در یک قابلمه مناسب کمی روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. حالا گردوی آسیاب شده را همراه با زردچوبه داخل قابلمه بریزید و کمی تفت دهید. بعد از چند دقیقه 3 لیوان آب داخل قابلمه بریزید و کمی صبر کنید تا آب جوش بیاید.
2. حالا نمک، شکر، رب گوجه‌فرنگی تفت داده شده و رب انار را اضافه کرده ، هم بزنید و حدود 1 ساعت صبر کنید.
3. بعد از یک ساعت، اردک را داخل قابلمه قرار دهید و صبر کنید تا کاملاً بپزد و خورش جا بیفتد. بعدازاینکه خورش آماده شد، آن را در ظرف موردنظرتان بریزید و همراه با برنج سرو کنید.
5 1000
ارسال شده در 29 شهریور 1395 توسط با موضوع آشپزی رژیمی و سالم , تغذیه
پيلتن شاپ

پیشنهاد سردبیر

  • تفاوتهای کلی میان انواع آنفلوانزا و سرماخوردگی
  • کیک به طریق بن ماری
  • تزریق انسولین و برخی باورهای غلط
  • جلوگیری از بروز اندومتریوز در بانوان با شیردهی به نوزاد
  • خانواده و بد غذا شدن بچه
  • اختلافات تازه عروس و دامادها در اتاق خواب
  • مصرف خودسرانه آنتی بیوتیک ها باعث مرگ می شود
  • خواص بی نظیر خیار را بشناسیم
  • محبوبترین ها

  • درمان های مختلف به وسیله چغندر
  • این دو میوه برای آلزایمر بسیار مفید است
  • بهترین آبمیوه ها برای تقویت مهمترین اعمال بدن
  • اطلاعاتی در مورد پوست موز
  • معجزه ی سیر در درمان انواع بیماری ها (قسمت دوم)
  • فواید تازه و سودمند درمورد کدو حلوایی
  • با میوه های سبز رنگ اعصابتان را آرام کنید
  • چطوری از منفعتهای هندوانه برای تندرستی آگاه شویم
  • رپورتاژ

  • محصولات پزشکی و بهداشتی شرکت رهاورد دانش پزشکی
  • کلینیک تخصصی ارتودنسی و دندانپزشکی دکتر گوگانی
  • خدمات پیشرفته پوست و مو گروه زیبایی برنا
  • هزینه لیپوماتیک (هزینه پیکرتراشی)
  • جراحی پلاستیک و ترمیمی
  • کلینیک صدف
    دندانپزشکی دکترسلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما پذیرش آگهی
    x