img11961_ec_13940813-065430_
با وجود نوشیدنی هایی که امروزه در بازار وجود دارد و با توجه به مورد غذایی نا سالمی که در آنها به کار می رود داشتن یک نوشیدنی طبیعی خانگی می تواند یک امتیاز محسوب شود. ماءشعیر از نوشیدنی های محبوب به شمار می آید که می توان آنرا در منزل ساخت و نوشید.
ماءالشعیر می تواند به عنوان بهترین دارو برای پاکسازی بدن از مواد زائد و فضولاتی که در طول عمر آدمی در بدن انباشته شده استفاده شود.

محمد عبدالهی محقق و پژوهشگر طب سنتی ، در مورد خواص ماءالشعیرگفت: این نوشیدنی با تخلیه مواد زائد و فضولات انباشته شده در بدن، احتمال ابتلا به بسیاری از بیماری های مزمن مانند فشارخون، چربی خون، کلسترول، آلزایمر و بیماری های کلیوی و کبد را کاهش می دهد.

وی اظهار کرد: این معجون بر روی شادابی پوست بدن به خصوص پوست صورت، تامین انرژی از دست رفته بدن، رفع استرس، یبوست و رفع تشنگی نیز تاثیر بسزایی دارد.

عبدالهی افزود: ماءالشعیر های بازاری به دلیل داشتن گازهای مضر باعث پوکی استخوان و اضافه وزن می شود.

این محقق و پژوهشگر تهیه ماءالشعیر خانگی را براساس سه روش بیان کرد: در روش اول مقدار 100 گرم جو همراه با پوست را با مقدار یک لیتر آب خیسانده و سپس کوبیده و با یک پارچه تمیز فشرده تا شیره موجود در آن خارج شود، در نهایت به مدت یک ساعت آن را جوشانده و بعد از سرد شدن می توانید این معجون را میل بفرمایید.

وی ادامه داد: در روش دوم 100 گرم جو را با یک لیتر آب به مدت یک ساعت جوشانده تا جو شکفته شود سپس مانند روش قبل با پارچه ای تمیز آن را صاف می کنیم و در روش سوم نیز میزان 100 گرم از مالت جو را به یک لیتر آب جوشیده اضافه کرده، پس از اینکه 30 دقیقه عمل جوشیدن انجام گرفت ماءالشعیر قابل نوشیدن است.

ارسال شده در 29 شهریور 1395 توسط دکتر سلام با موضوع آشپزی رژیمی و سالم

پیشنهاد سردبیر

  • مبتلا شدن به بیماری روده با برخی عوامل محیطی
  • کاهش استرس با شستن ظرف،آیا همینطور است؟
  • امگا 3 به حفظ سلامت كبد و تحمل انسوليني كمك مي‌كند
  • شناخت شخصیت طرفین در ملاقات اول
  • موی خیس و این مراقبت ها
  • عکس هایی از وسیله دانسیتومتر
  • احساس میکنم تنهام،چرا؟
  • اطلاعاتی راجع به جوشاندن شیر
  • برای رسیدن به موفقیت واقعی بخوانید
  • تاثیرات ایمنی و بهداشت در ورزش
  • تفکرات اشتباه غذایی خود را اصلاح کنید
  • عوارض کبدی ناشی از دیر خوابیدن
  • همه نشانه های سوء هاضمه
  • غذای خارج از منزل چه اندازه كالری اضافه دارد؟
  • همه چیز درمورد ویتامین B6
  • محبوبترین ها

  • سم بوتولیسم در این نوع تخمه
  • سویا ریسک سرطان ریه را کاهش می دهد.
  • چطوری با خوردن عسل لاغر شویم
  • لبنیات مورد نیاز در سنین مختلف
  • در لاغری، همه چیز برعهده تنظیم زمان است
  • با این مواد غذایی اعضای بدنتان را دچار پیری زود رس نکنید
  • با این روش برای همیشه خوردن تنقلات را کنار بگذارید
  • این نوع بادام را بیشتر بشناسید
  • رسیدن به تناسب اندام و بالا بردن سلامت جسمی
  • با امگا سه ؛ سرطان می گیرید
  • دانستنی های جالب درمورد فواید آبلیمو
  • اگر فشار خون دارید بلوبری بخورید
  • تاثیرات آنتی اکسیدان ها بر روی بدن
  • از عوارض خطرناک مصرف نمک های تصفیه نشده چه می دانید؟
  • اضافه وزن پس از ترک سیگار
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است