دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
کلینیک صدف
دکتر فرح آل قیس
متخصص کاشت و پیوند مو
دکتر عباسی
دکتر محسن عباسی
متخصص جراحی دهان، فک و صورت، ایمپلنتولوژیست
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
دکتر آزاده آقازاده
دکتر آزاده آقازاده
ماموگرافی، سونوگرافی دیجیتال
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک شارلوت
کلینیک شارلوت
کلیه خدمات پوست،مو و زیبایی
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی
دکتر بابایی
دکتر بابایی
متخصص پوست،مو، زیبایی، لیزر
دیبا
کلینیک تخصصی دیبا

 

سس گوجه‌فرنگی سُس سالاد رژیمی سس سالاد سس رژیمی یا کم‌چرب سس خردل سس باربیکیو

سس هایی که می خوریم و چاشنی هایی که استفاده می کنیم حاوی چه موادی هستند کالری آن ها به چه صورت است عوارض ناشی از مصرف آن ها به چه صورت است پیامدهای استفاده از انواع سس ها بر روی بدن مصرف کنندگان چگونه است زیاده روی در استفاده از انواع سس ها  قطعابه ضرر مصرف کنندگان خواهد بود .

 

روشن است که استفاده از سُس سالاد رژیمی یا کم‌چرب به‌جای سُس سالاد معمولی می‌تواند مقداری از کالری مصرفی را کاهش دهد، اما همه عوارض ناشی از مصرف این محصولات را از بین نمی‌برد.

روشن است که استفاده از سُس سالاد رژیمی یا کم‌چرب به‌جای سُس سالاد معمولی می‌تواند مقداری از کالری مصرفی را کاهش دهد، اما همه عوارض ناشی از مصرف این محصولات را از بین نمی‌برد. درواقع، با استفاده از سس رژیمی یا کم‌چرب، همچنان مقدار زیادی از مواد قندی و عناصر مضر را دریافت می‌کنید.

بسیاری از این سس‌ها سرشار از شیرین‌کننده‌های مختلف هستند تا بتوانند طعم بدون چربی آن‌ را جبران کنند. بافت کرم‌مانند و حجیم آن‌ها نیز با استفاده از غلظت‌دهنده‌ها و امولسیون‌ها شکل گرفته است.

نکته مهم بعدی این است که سس‌های رژیمی و کم‌چرب، مواد مغذی موجود در سالاد را بدون استفاده بهینه هدر می‌دهند، چون بدن به مقداری چربی برای جذب کردن بسیاری از ویتامین‌های موجود در انواع سبزی‌ها نیاز دارد. ویتامین‌های A، D، E و K، همگی ویتامین‌های محلول در چربی هستند. بنابراین، ‌بهتر است از روغن زیتون و مقداری سرکه برای خوردن سالاد استفاده کنید.

شاید فکر کنید که سس خردل اصلا بد نیست، چون نسبتا کم‌کالری و کم‌چرب است. اما این سس هم مثل سس گوجه‌فرنگی و سس باربیکیو حاوی مقدار زیادی از مواد قندی است و همین ویژگی آن باعث می‌شود که در مصرف آن زیاده‌روی کنیم. علاوه بر این، برخی تولیدکنندگان برای شیرین کردن طعم این سس‌ها از شربت ذرت با فروکتوز بالا استفاده می‌کنند.
سلامت نیوز

 

5 1000
ارسال شده در 30 شهریور 1395 توسط با موضوع تغذیه

پیشنهاد سردبیر

  • چگونه از یک رابطه جنسی چند برابر بیشتر لذت ببریم
  • داستان بدهی های تامین اجتماعی
  • رونمایی از طرح مفهومی آیفون 8
  • مصرف آجیل و پیشگیری از ابتلا دوباره به سرطان روده
  • این نکات را مراعات کنید تا دندان‌هایتان مرواریدی باشد
  • مسافرت و درمان بیماری های پوستی
  • عکس هایی از سبزی جعفری و خاصیت این سبزی
  • حقایقی در مورد اسیدهای چرب امگا3
  • محبوبترین ها

  • برای کاهش فشار خون این روش‌های طبیعی را بدانید
  • نوشیدنی های مناسب برای پاکسازی کلیه
  • کاهش و کنترل وزن با تغییر سبک زندگی
  • بررسی دلایل بروز نفخ
  • مشکلات هاضمه
  • مصرف سالاد عامل جلوگیری از بروز سکته قلبی
  • چگونه می توان آجیل های عید را تازه نگه داشت؟
  • خوردنی های نارنجی یه عالمه برات فایده داره
  • رپورتاژ

  • کرم های طبیعی و شگفت انگیز شرکت ایده آرای پیشگام
  • مریم جواهریان، متخصص روانشناسی سلامت و استادیار دانشگاه
  • لیفت صورت با نخ روشی نوین برای جوانسازی پوست
  • دکتر پورحقیقی متخصص دندانپزشکی زیبایی
  • مرکز تصویر برداری مهر ایرانیان
  • ارکید
    دندانپزشکی دکترسلام
    کلینیک صدف

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما
    x