عوارض مواد نگهدارنده عوارض خوردن غذاهای مختلف علت بی اشتهایی در صبحانه علت ابتلا به بیماری افزایش هوش کودکان

یکی از جذابیت های سفر غذاهای بومی آن منطقه میباشد؛ به طور مثال اصفهان میرویم که بریونی بخوریم یا اصلا امکان ندارد در سفر ایتالیا پاستا نخوریم؛ حتی بعضی از این غذاها انقدر خوشمزه هستند که ما در منزل هم آن ها درست میکنیم و از خوردن آن لذت میبریم. ولی متخصصان علم تغذیه سنتی میگویند که مصرف غذاهای غیر بومی، باعث بیماری میشود. همانطور که یک متخصص طب سنتی گفت: یکی از دلالیل افزایش بیماری‌ها نسبت به گذشته، مصرف خوراکی‌های غیر بومی است که یک نمونه آن مصرف ماهی شمال یا جنوب توسط مردمی است که در مناطق مرکزی کشور زندگی می‌کنند.

مهدی برهانی در گفت‌وگو با خبرنگار بهداشت و درمان خبرگزاری فارس، خوردن یکسری از غذاها چه در علم سنتی و چه در علم رایج مردود است مثل فست‌فودها که متأسفانه در بیشتر بوفه مدارس ارائه می‌شود. اما یکسری خوراکی‌ها هستند که مصرف آنها در علم رایج ایرادی ندارد ولی طب سنتی مصرف آنها را مخصوصاً برای دانش‌آموزان دارای عوارض بلندمدت می‌داند مانند انواع خوراکی هایی که حاوی مواد نگهدارنده هستند.

برهانی افزود: متأسفانه  با هزار تومان می توان یک کیک یا آبمیوه خرید اما با آن پول نمی‌توان پسته، فندق یا بادام زیادی تهیه کرد و این می‌شود که آنهایی که می‌خواهند به فکر سلامتی خود و خانواده‌شان باشند باید پول زیادی را هزینه کنند.

این متخصص طب سنتی در خصوص عوارض مواد نگهدارنده گفت: خوردن این خوراکی‌ها سودا را اضافه می‌کند و عوارض خود را در درازمدت در بدن فرد نشان می‌دهد.

برهانی یکی از دلایل افزایش آمار بیماری‌ها نسبت به 200 سال قبل مصرف خوراکی‌های غیربومی دانست و گفت: طب سنتی می‌گوید مردم هر منطقه باید غذای بومی خود را بخورند تا دچار عارضه و بیماری نشوند اما اکنون می‌بینیم که مردم مرکز کشور از ماهی شمال و جنوب کشور تغذیه می‌کنند.

وی هرگونه بی‌اشتهایی افراد را در خوردن صبحانه، ناهار یا شام مربوط به معده دانست و گفت: افرادی که از بی‌اشتهایی کودکان خود و پس زدن صبحانه شکایت می‌کنند باید بدانند فرزند آنها دچار سوءمزاج یا عارضه معده است و بهتر است به متخصص طب سنتی مراجعه کنند.

برهانی در پاسخ به این سؤال که برای افزایش هوش و تمرکز کودکان چه خوراکی‌هایی پیشنهاد می‌شود، گفت: به طور کلی مصرف مواد خوراکی گرم از جمله ادویه‌جات و آجیل‌هایی مانند پسته، فندق، بادام و گردو در حد معمول و معقول حافظه را بهبود می‌بخشد و می‌توان گفت حافظه پایین با مزاج و مغز سرد ارتباط پیدا می‌کند که سرماخوردگی‌های متوالی یا درمان‌های اشتباه آن را بدتر می‌کند.

این متخصص طب سنتی در پایان گفت: در گذشته از زمان تولد تا مرگ سر خود را با کلاه می‌پوشاندند و همین امر از سرد شدن سر و ایجاد عارضه‌ی نزله و پایین آمدن حافظه جلوگیری می‌کرد.

منبع: خبرگزاری فارس

امتیاز بدین ! 1 امتیاز2 امتیاز3 امتیاز4 امتیاز5 امتیاز
Loading...
ارسال شده در 31 شهریور 1395 توسط دکتر سلام با موضوع تغذیه

پیشنهاد سردبیر

  • راهنمایی در زمینه هزینه های عید
  • با این ورزش ها، بیشتر از همیشه کالری بسوزانید
  • یا مثل شیر ورزش کن یا وقتت را هدر نده
  • مفهوم شدت تمرين چیست؟
  • رفع استرس با این خوراکی ها
  • درباره سیلانت دندان چقدر اطلاعات دارید؟
  • برای صاحب پسر شدن، توصیه های زیر را جدی بگیرید
  • نکاتی در مورد رژیم غذایی و تغذیه
  • محبوبترین ها

  • روز ششم رژیم افزایش وزن
  • اعداد مهم در تغذیه ورزشکاران
  • چای عطر آگین و این مواد افزودنی خطرناک
  • نقش صیفی جات در حفظ سلامت بدن
  • نمونه صبحانه با کالری های مختلف
  • چربی های مفید برای بدن را بشناسیم
  • صبحانه نخورید ، دچار افزایش قند خون می شوید
  • منع مصرف لبنیات و راه حل های تغذیه ای
  • رپورتاژ

  • لیزر بهترین روش در مشکلات دندان های مصنوعی و خانم‌های باردار
  • لبخندی دلنشین و جذاب
  • هایفو HIFU – لیفت صورت بدون جراحى
  • ایمپلنت؛ تنها جایگزین دندان از دست رفته
  • بهترین و کم هزینه ترین گزینه لیپوماتیک
  • الو دکتر

    نخ دندان ارکید
    محبوبیت داروهای گیاهی در بین بیماران قلبی
    رفع جای نیش حشرات با استفاده از کرم های مختلف
    دکتر هومن عشقی
    تلگرام دکتر سلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است